Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 karın kası isteyenlere birebir bence viski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Lectre said: meye mail attım bende burayı ref gösterip tekel bayisi işletmecisiyim, bu nasıl iş diye, yakında biter o iskonto :/ giderim temam ;) sdf peki :) Hayır düşünüyorum insan niye böyle birşey yapar sanırım kıskançık küçük esnaf mantığı işte ne yapıcaksın ama senin beni şikayet etmen birşey ifade etmiyor güzelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 online içki satmak yasak zaten, mey'e ne gerek var cumhurbaşkanına yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Bence de cumhurbaşkanına yazın bu dolar kuru ve siyasetle sonunda alkol bile bulamayacak duruma geldiğimizde en azından hoş bir anımız kalır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 ömye bak hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 la rot'un üzümlerini aylarca cork cork yalayan herifler sırf argosun kaşları kalın diye gıcıklık etmiş bu sefer. ucuza ulaşabiliyorsunuz, çalıntı mal da değil, niye bu kadar bozuk attınız adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Adam donanım haberci Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 ya kimse şikayet etmez de, sen git dh'ye de aynı fiyatı çek paticikle, ben bi alındım gücendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Catze said: DoruK said: Bankoda christmas hediyesi macallan duruyor acsam mi axeb bana lazım ondan ya satsan kaça satarsıntrde degilim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 goldbären said: la rot'un üzümlerini aylarca cork cork yalayan herifler sırf argosun kaşları kalın diye gıcıklık etmiş bu sefer. ucuza ulaşabiliyorsunuz, çalıntı mal da değil, niye bu kadar bozuk attınız adama? Katılıyorum, mod nerede uyuyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 pazar alanına harbici dedicated mod lazım, böle boku çıkıyor olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 ben seve seve yaparım bu işi. gönüllüyüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 bende altın çocuğa kefilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 yakuşuklum o "içki şirketi" isimlerini sil ya da sildir postlarından, ne forum ne de sen sorun yaşama, benim kaynağımdan içerden o yüzden bişe olmaz deyip sallamamazlık yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 butun alisverislerden 2 durum alinsin birini gold yesin birini bana gonderin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 KillJoy said: ya kimse şikayet etmez de, sen git dh'ye de aynı fiyatı çek paticikle, ben bi alındım gücendim. Sirf su yazin icin paticik'e ozel 170'den vericem o halde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 İlk mesajı güncelledim o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 ya ne drama dönmüş olm ne şikayeti, bağlantılarınızı açık açık yazmayın, kapalı bir komünite değil burası, geyiğine söylediğim bir şey, hayır kanalın kesilmesi değil biri görür böyle böyle bir olay varmış hayırdır gençler der milletin başını ağrıtmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Peregrin said: Koyluluk orani arttikca oluyo o yok işte öyle değil viskinin rengine sadece göz zevki için bakılır kalitesi ile alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Lectre said: ya ne drama dönmüş olm ne şikayeti, bağlantılarınızı açık açık yazmayın, kapalı bir komünite değil burası, geyiğine söylediğim bir şey, hayır kanalın kesilmesi değil biri görür böyle böyle bir olay varmış hayırdır gençler der milletin başını ağrıtmaya gerek yok kes lan az delikanlı ol lafının arkasında dur !!!11!birfaktöryel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Lectre said: bağlantılarınızı açık açık yazmayın, kapalı bir komünite değil burası. ya insanlar birbirine güveniyor.. öyle de olması gerek. paticix ruhu. yalnız google sıkıntı işte. forumda bazı bölümler "gündem" gibi indexlenmese google'da, hatta çoğu bölüm balon patladıktan sonra gözükse falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 mesele güven değil bende güveniyorum gerek alışverişte gerek irl tanıdıklarım vs var, atıyorum bir ürün sattığımda ki 4-5 kere sattım pazar alanında direk ürünü çıkarım ödeme konusunda sıkıntı yaratmam, ama işte üyeler dışında en azından okunamasa çok iyi olacak, bu seferde popülerlik vs azalır tabi, belki de tersi olur bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 pazar alanı - mod diyince kermit summon'lanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar