Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Johnnie Walker Gold Label 70cl

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Lectre said:

meye mail attım bende burayı ref gösterip tekel bayisi işletmecisiyim, bu nasıl iş diye, yakında biter o iskonto :/

giderim temam ;)

sdf peki :)

Hayır düşünüyorum insan niye böyle birşey yapar sanırım kıskançık küçük esnaf mantığı işte ne yapıcaksın ama senin beni şikayet etmen birşey ifade etmiyor güzelim
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne drama dönmüş olm ne şikayeti, bağlantılarınızı açık açık yazmayın, kapalı bir komünite değil burası, geyiğine söylediğim bir şey, hayır kanalın kesilmesi değil biri görür böyle böyle bir olay varmış hayırdır gençler der milletin başını ağrıtmaya gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

ya ne drama dönmüş olm ne şikayeti, bağlantılarınızı açık açık yazmayın, kapalı bir komünite değil burası, geyiğine söylediğim bir şey, hayır kanalın kesilmesi değil biri görür böyle böyle bir olay varmış hayırdır gençler der milletin başını ağrıtmaya gerek yok

kes lan az delikanlı ol lafının arkasında dur !!!11!birfaktöryel
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

bağlantılarınızı açık açık yazmayın, kapalı bir komünite değil burası.

ya insanlar birbirine güveniyor.. öyle de olması gerek.
paticix ruhu.
yalnız google sıkıntı işte.

forumda bazı bölümler "gündem" gibi indexlenmese google'da, hatta çoğu bölüm balon patladıktan sonra gözükse falan
Sosyal ağlarda paylaş

mesele güven değil bende güveniyorum gerek alışverişte gerek irl tanıdıklarım vs var, atıyorum bir ürün sattığımda ki 4-5 kere sattım pazar alanında direk ürünü çıkarım ödeme konusunda sıkıntı yaratmam, ama işte üyeler dışında en azından okunamasa çok iyi olacak, bu seferde popülerlik vs azalır tabi, belki de tersi olur bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...