Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fire Emblem Echoes - Shadows of Valentia


Xenus

Öne çıkan mesajlar

gameplay'lisi:
http://www.youtube.com/watch?v=y5EKO0CdRZ4
character art eski fire emblem'lara benzemiş gene, yanlış yapmışlar bence son ikisi o kadar iyiyken. concept artist'i tümden değiştirmişler, büyük hata.

3ds'e çıkıyor iyi bari, switch'te aklım kalmaz. :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
dün yükledim, 130 orb'u (toplam 30 char filan summonlayabilecek prem currency) 270₺'ye satıyorlar ingame shop'tan topkek. nintendo cidden en paragöz şirketi endüstrinin, hiç yaklaşamaz kimse.

gameplay çok basit ama oynanıyor, bir günde sıkmadı en azından. gene mobil oyunların para tuzakları var ama. haftada toplam 3 pvp maçı filan yapılabiliyor paraları gömmeden anladığım. stamina var oynadıkça bitiyor, dolması saatler sürüyor ya da gene paralı consumable filan.

lakin en büyük hayalkırıklığı nintendo'nun fakirmişçesine aynı artist'e bütün charları yaptırmak yerine resmen pixiv'den rastgele önüne gelendüzineyle değişik artiste charları çizdirmesi. orjinal awakening artist elinden çıkan birkaç tanesi hariç vasattan çöp tiere uzanan bir kalite yelpazesi var ki bazıları resmen oyunla alakasız. hadi kancolle fakirlikten öyle başladı diyelim de senin bahanen nedir nintendo?

türkiye store'unda yok, amerikan hesabı açıp öyle yükledim, sonra nintendo hesabımla eşleştirdim ama arada seçebileceğiniz ülkeler arasında bulgaristan, estonya filan var, türkiye yok. nintendo'nun ne kadar pislik bir şirket olduğunu tekrar tekrar gördüm. intelligent systems'ı ellerinden kurtaracak bir şirket gelir umarım.

öte yandan her ne kadar tamamen 2d olsa da çözünürlüğü gözlerimi oymayan bir nintendo oynamış olabilmek de bir ilk oldu.

oyunda friend eklemek isteyen varsa kodum: 9842352368
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
3 aydır ara verdim sayılır fe heroes'a ama orb birikmişken summer draw robin için şansımı deneyeyim dedim ve 73 orb ile başladım, son 2 draw'da iki 5* focus charı birden çektim istediğim topkek. hayatımda bir kere olur herhalde bu kadar şans. :P
http://i.imgur.com/YQ9rioV.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bakmadım doğrusu gameplay namına, reroll bunda nasıl oluyor bilmiyorum da sevdiğine göre değil de imbalığa bakıyorsan ben oynarken iki char god mode idi:

tiksinç takumi ve hector

birisi melee geri vurabilen ranged, öbürü ranged geri dual vurabilen melee armored lol

hector çektim mesela sonraları ve inanılmaz bir carry, öne koyuyorum, kırmızı büyücü filan gelmezse yokediyor sadece retailationlarla. heallamak kafi. gerçi lunaticlerde üzülebiliyor kırmızı büyücü filan gelirse ama o kadar kusuru da olur.

tiksinç takumi ise kesin ekipte sasucke tarzı angst teen hayranı birilerinin üst pozisyonda olduğuna işaret ediyor çünkü fates'in en iğrenç charı burada tam god mode. uzaktan yakından 10 vuruyor. faceroll oynamak lazımsa onu çekebilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet upgrade oluyor da 4'ten 5'e getirmek 20k feather, ben oyuna başladığımdan beri toplam 100k filan toplayabilmişimdir ki ilk 2 ay devamlı oynadım, çıktığından beri de her gün aksatmadan login olup friend greeting vs topladım. kısacası 5* direktman çekmekle çekememek arasında onlarca saat gömmek var oyuna. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya feather basmayı göze alan için 1* de gelse dert değil char geldiği sürece. mesela challengelardan gacha'da olmayan char veriyorlar, 4* sürümünün bölümü lunatic+ olduğu için kasmayıp 3* olanı alıyorum, seversem 4* yaparım diye. 4* lunatic+ harici bayağı götürüyor. pvp'de bile iş yapabiliyor harita dezavantajı yoksa çünkü ai'ın kandığı bazı looplar var.

4'ten 5'e dediğim gibi, gerçekten hastası olunan char için uğraşıp yapılabilir hergün login bonusları toplayıp, quest, pvp ve feather veren diğer herşey yapıldığı sürece. zaman gömme meselesi. ama bazı karakterlerin 5* altında sürümleri yok bildiğim, onları mecbur 5* halinde çekmek gerekiyor.

fatego gacha gördüğüm en insafsız, objektif olarak söylüyorum. %1 altına saklanmış fix karakterler. parayla char seçebilme imkanı da yok bunun üstüne.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...