Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hastalanmak

monoscope

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Her grip vs. olduğumda böyle mıy mıy bir insana dönüşüyorum, hareket edecek halim kalmıyor sürekli şikayet ediyorum sızlanıyorum. Artık moralimin yüksek olmasını hasta değilim ki ben sadece hafiften kırgınım diyip hayatıma devam edebilme gücü istiyorum.

Sizi de böyle etkiliyor mu hastalıklar. Nasıl değiştirmek gerekiyor bakış açısını falan ? Kalıcı çözümü nedir ?

Hayır bi de şundan korkuyorum yarın bir gün kanser falan olsam heralde ilk günden mezara koyun beni diye sızlanmaya başlayacağım gibime geliyor o yüzden değiştirmek istiyorum bu huylarımı.

Bu sebeplerden dolayıdır ki yaşlanmaktan çok korkuyorum mesela. Şu anda bedenimin çoğu şeyi kaldırabileceğini düşünüyorum ama yaşlanınca nasıl olduğunu hayal etmeye çalıştığımda çok korkuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hastalanınca söylediğin gibi mızmızlanmak, söylenmek, çabuk kızmak bence normal belirtiler. en azından belli bir düzeyde bende de oluyor bunlar. vücut kimyan değişiyor sonuçta geçici olarak. ruh haline de yansıyordur haliyle.

mümkün mertebe dışarıya yansıtmamak lazım tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

abav cevap verdi lan.

ben şahsen theraflu falan gibi bi ilaç kullanıyorum. o kırıklığı falan alıyor mis gibi hasta değilim ki ben psikolojisine giriyorum dsfds. ha tabi böyle hissedip gidip karda koşmamak lazım.

doktor antibiyotik derse canımdan can gidiyor lan. yazık günah.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun, şuan kaygı bozukluğu yaşıyorsun.

Tamamen psikolojik bir hastalık senin bedenini etkileyen. Düşündükçe hastalanırısn tavsiyem bir psikolog ve ya psikyatra görün.

Yaşlanma korkusu, ölüm korkusu, hastalanma korkusu bunların bir tık ötesi panik atak nöbeti.
Önlem almanda fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu kitabı incele derim.. Oldukça tutarlı bir şekilde hemen hmen tüm hastalıkların zihinsel sebeplerini ve iyileştirme modellerini gösteriyor.

Grip için yazan şey kitlsel olumsuz etkilerine kapılma ve benimsemek , istatistiklere inanmak yazıyor.

+ yumy haklı..

yumy said:

Spora başla, uzun vadede direnci arttırabilir. Vitamin takviyesi kullanabilirsin belki abarmamak şartıyla.
vee

http://www.brianandfeliciawhite.com/brianandfeliciawhite/images/3617/540_293_resize_20130301_999878db0f1d97029ec9119376f6325b_jpg.jpg

Vucuda gerekli olanı hem aktivite hem de besin değeri olarak vermek seni hem güçlü hem de dayanıklı kılar. İhtiyacın olanını vucudunda sağlayış her konuda yeterliliği hem mental hem fiziksel hem de duygusal olarak sağlar.
Sosyal ağlarda paylaş

dylanN said:

Geçmiş olsun, şuan kaygı bozukluğu yaşıyorsun.

Tamamen psikolojik bir hastalık senin bedenini etkileyen. Düşündükçe hastalanırısn tavsiyem bir psikolog ve ya psikyatra görün.

Yaşlanma korkusu, ölüm korkusu, hastalanma korkusu bunların bir tık ötesi panik atak nöbeti.
Önlem almanda fayda var.

hem uygun olmayan bir şekilde tanı koyuyorsun hem de bunu söyleyiş tarzın da insanı daha da tribe sokacak bir şekilde. İnsanlara profesyonel destek önermek güzel ama onların durumlarına benzin dökmeden yapsan daha güzel olur. Bırak tanıları onlar koysun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...