monoscope Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Merhaba, Her grip vs. olduğumda böyle mıy mıy bir insana dönüşüyorum, hareket edecek halim kalmıyor sürekli şikayet ediyorum sızlanıyorum. Artık moralimin yüksek olmasını hasta değilim ki ben sadece hafiften kırgınım diyip hayatıma devam edebilme gücü istiyorum. Sizi de böyle etkiliyor mu hastalıklar. Nasıl değiştirmek gerekiyor bakış açısını falan ? Kalıcı çözümü nedir ? Hayır bi de şundan korkuyorum yarın bir gün kanser falan olsam heralde ilk günden mezara koyun beni diye sızlanmaya başlayacağım gibime geliyor o yüzden değiştirmek istiyorum bu huylarımı. Bu sebeplerden dolayıdır ki yaşlanmaktan çok korkuyorum mesela. Şu anda bedenimin çoğu şeyi kaldırabileceğini düşünüyorum ama yaşlanınca nasıl olduğunu hayal etmeye çalıştığımda çok korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 don't be pussy, be a man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 hangi burçsun? sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 yay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 hastalanınca söylediğin gibi mızmızlanmak, söylenmek, çabuk kızmak bence normal belirtiler. en azından belli bir düzeyde bende de oluyor bunlar. vücut kimyan değişiyor sonuçta geçici olarak. ruh haline de yansıyordur haliyle. mümkün mertebe dışarıya yansıtmamak lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Spora başla, uzun vadede direnci arttırabilir. Vitamin takviyesi kullanabilirsin belki abarmamak şartıyla. vee http://www.brianandfeliciawhite.com/brianandfeliciawhite/images/3617/540_293_resize_20130301_999878db0f1d97029ec9119376f6325b_jpg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 abav cevap verdi lan. ben şahsen theraflu falan gibi bi ilaç kullanıyorum. o kırıklığı falan alıyor mis gibi hasta değilim ki ben psikolojisine giriyorum dsfds. ha tabi böyle hissedip gidip karda koşmamak lazım. doktor antibiyotik derse canımdan can gidiyor lan. yazık günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Bana sor olm bana sor. 27 gun antibiyotik nedir ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 olm sen çığır açtın resmen lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Biraaa diye yalvariyor vucut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 27 mi abi 7 gün den sonra kullanmayın demiyorlar mı bu ilacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Geçmiş olsun, şuan kaygı bozukluğu yaşıyorsun. Tamamen psikolojik bir hastalık senin bedenini etkileyen. Düşündükçe hastalanırısn tavsiyem bir psikolog ve ya psikyatra görün. Yaşlanma korkusu, ölüm korkusu, hastalanma korkusu bunların bir tık ötesi panik atak nöbeti. Önlem almanda fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Gribe antibiyotik vermek of off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Şu kitabı incele derim.. Oldukça tutarlı bir şekilde hemen hmen tüm hastalıkların zihinsel sebeplerini ve iyileştirme modellerini gösteriyor. Grip için yazan şey kitlsel olumsuz etkilerine kapılma ve benimsemek , istatistiklere inanmak yazıyor. + yumy haklı.. yumy said: Spora başla, uzun vadede direnci arttırabilir. Vitamin takviyesi kullanabilirsin belki abarmamak şartıyla. vee http://www.brianandfeliciawhite.com/brianandfeliciawhite/images/3617/540_293_resize_20130301_999878db0f1d97029ec9119376f6325b_jpg.jpg Vucuda gerekli olanı hem aktivite hem de besin değeri olarak vermek seni hem güçlü hem de dayanıklı kılar. İhtiyacın olanını vucudunda sağlayış her konuda yeterliliği hem mental hem fiziksel hem de duygusal olarak sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 dylanN said: Geçmiş olsun, şuan kaygı bozukluğu yaşıyorsun. Tamamen psikolojik bir hastalık senin bedenini etkileyen. Düşündükçe hastalanırısn tavsiyem bir psikolog ve ya psikyatra görün. Yaşlanma korkusu, ölüm korkusu, hastalanma korkusu bunların bir tık ötesi panik atak nöbeti. Önlem almanda fayda var. hem uygun olmayan bir şekilde tanı koyuyorsun hem de bunu söyleyiş tarzın da insanı daha da tribe sokacak bir şekilde. İnsanlara profesyonel destek önermek güzel ama onların durumlarına benzin dökmeden yapsan daha güzel olur. Bırak tanıları onlar koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Kes lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 ne kadar kaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 monoscope said: yay yay degil de daha cok gay olmussun. psikolog sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 kizi fistana cevirmissiniz. bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 akjsdhkajshdkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 şuraya yıllar önce paticik için hazırladığım keslan2.jpeg koyuyorum. Gerekirse keslan3.jpeg o da yetmezse noyzuraninki.jpeg hak getire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 hemad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 pomad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 mıy mıy olma duyalım https://pbs.twimg.com/ext_tw_video_thumb/723130498365562881/pu/img/YbsNtw4rpLvO5XKr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Emre333 said: Bana sor olm bana sor. 27 gun antibiyotik nedir ulan. beyninin neden olmadığını öğrendiğim için saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar