eldar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Ne izledime yazacaktım da Oscar'ın önemli adaylarından olduğuna göre konusu olmasında fayda var. Müzikal filmlere bayılmam, başrol oyuncularının birisine sevmem diğerini pek beğenmem. Eleştirmen yorumları ve yönetmenin hatrına gittim diyebilirim. Nihayetinde iyi vakit geçirdim. Gerçek hayat müzikal gibi değil ama hayallerinin peşinden gitmeye değer diyor. Bu filmi de izlemeye değer, müzikal seven kesin gitsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 7/10 çekimleri emması falan güzel ama çok bayık bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 film nerdeyse bütün golden globe u topladı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 aslında uğraşılmış emek var filmde. ama bana çok eğreti geldi. oscar alsın diye film yapmışlar resmen. ryan gosling de çok kazulet oynamış hiç girememiş role falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 threade bak... vizyon tam bir copluk. https://www.youtube.com/watch?v=0pdqf4P9MB8 said: A jazz pianist falls for an aspiring actress in Los Angeles. imdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 bu emma stone nasi bi hatun ya bebek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 ya emma stone cok guzel lan bir insanoglu bu kadar guzel sevimli fln olmamali ya eve alsan 7/24 sikilmadan seyredersin bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 valla sırf kojima fanboy'luğum yüzünden izlicem. death stranding'le ilgili tweet'lerinin arasına falan şunun afişini bişeyini sokuşturuyordu bi ara. yoksa emma stone da mı olacak oyunda acab diye hype'landıydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 senko said: ya emma stone cok guzel lan bir insanoglu bu kadar guzel sevimli fln olmamali ya eve alsan 7/24 sikilmadan seyredersin bunu. gözlerden dolayı gözün rengini değiştir bildiğin burcu. psikoloji mi okusam calışma ekonomsine mi girsem muhabbeti yapan liseli arkadaşın burcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 dogrudur belki de burcucum cok guzel cikio filmlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 onun asil olayi konusmasinda bence abi, disler yuzunden cok duzgun konusuyor ona kayiyo aklimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 gözden göze akış var abi kızda. 5 saniye bakamazsın emma stone un gözlerine. önce allahın varlığına inanırsın sonra taş yaptığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Abi çok muzakalin içine giremeyen biri olarak; Çok beğendim, eskiden ne kadar fazla müzk dinledğim aklıma geldi 1 haftadır paso müzik dinliyorum. Eski manitam aklıma geldi :D vaay be dedim. Az çok dans ve müzk seven herkeze tavsiye ediyorum. Hatta şu anda arkada city of staars çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Guzel film, aldi beni kucukken TRT zamaninda gosterilen eski Amerikan filmleri donemine goturdu. Ayrica uzun zamandan sonra sinema da hungur hungur aglayan gordum. Oscar kismindan girersek, butun muzik odullerinin (Original score, original song, sound editing, sound mixing) favorisi. Daha 10 dalda daha aday. Total de 7-8 oscar i paketler gibime geliyor. Emma tamam da, Ryan Gosling in oyunculugu bazi sahnelerde zayif kaliyor. Herhalde baska film yok aday gosterilecek. Neyse ben biraz daha soundtrack ini dinleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 O son hiç olmamış ya, direkt filmin belli bir kısmını sildi benim için. Holiwut özüne dönüyor diye ne zaman bir müzikal veya sessiz siyah/beyaz film çekilince hemen oskara boğuyorlar. Jennifer Lawrence bile oskar aldı ya inanılmaz. Ne aktrisler geldi geçti, o eksik kaldı. müzik Adamın kadın için çaldığı melodiyi varyasyonları ile tüm film dinledik zaten. Niye en sonunda tekrar etti? Çok klişe. edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 abi film direk bel altı çalışmış zaten, bir çok insanın sevmesine rağmen bir şekilde ayrıldığı ve aklını kurcalayan eski sevgilisi var, filmi izlerken kafalar direk gidiyor ve bu sayede ekstra bir etki yapıyor. müzikleri, çekimleri her şeyi güzel ama objektif olarak bakarsak teknik dışında bir özelliği yok filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 teknik olarak önde olduğu konu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 @uh heh ilginç tespit. O şekilde düşünmemiştim. Eski sevgili de genelde yavan bir konu olur ya, o yüzden filmin sonu da yavan :P @shadowfax konu abi, buruk aşk hikayesi, hayatın inişli çıkışlı halleri ve neydik ne olduk üzerine müzikal. edit:ekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar