Katibim Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 lpg de bir araç ortalama 0,30 kr Dizelde aracım ortalama 0,40 kr yakıyor E bu durumda ben 100 km yi Lpg li araçta 30 TL ye Dizel araçta 40 TL ye gidiyorum Benim hesabımda mı bir sıkıntı var yoksa cidden aradaki fark kapanarak dizelin karşısında lpg nin avantajı mı bitti anlamadım Siz ne düşünüyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Araçlar aynı araçlar mı? Bir de direkt öyle hesaplamamak lazım. Running cost olarak bakıp aracı alırken ödediğin fark, bakım maliyetleri vb. şeyleri de katarak hesaplamakta yarar var. Böyle baktığında hala açık ara avantajlı LPG. Bir de karşılaştığın araçların motor hacimleri farklı ise tüketim miktarları da değişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 dizel uzun vadede her türlü daha pahalıya gelmiyor mu? yedek parcadan dolayı yani dizel işi daha karlı olsa taksici lpg kullanmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 puşta bak "tüplü honda alın" ağzı yapıyo bak bak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 dizelin performans farkı falan da var. yokuşlarda falan tüplü araba sollamaktan daralıyorum hep. bir de aracına göre değişiyor tabi. mazot 3.80 civarındayken 20 kuruş yakıyordu benim araba. şimdi kış lastiği + zamlar baya değişmiştir. 4.2'den 5.0'a çıktı tüketim kış lastiğinden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Esh said: puşta bak "tüplü honda alın" ağzı yapıyo bak bak ...Alın tabi olm, ekonomiye can verin :) El emeği göz nuru hepsi, çiçek gibi. Bu arada yokuşta LPG'li sollamak normal çünkü Türkiye'de lpg montajı yapanların %80'i bi bok bilmiyor, kalibrasyon vs. hak getire. Normalde LPG gücü yetmiyorsa yeterli gazı verdiğinde şoför, direkt benzine atması lazım arabanın. Ha şoför gaza yüklenmiyordur ben 10'la çıkayım rampayı bana yeter diye, orasını bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 benim lpg deli ediyordu dayayip parayi prins taktirdim simdi mutluyum performans acisindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 vay katip caddy ile makasa ve radara giriyor musun hala? 6'lı cd changer var nasılsa taklaya gelmezsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Prins'i de 2 yıl once falan BRC satın aldı zaten. Şu an dünyada iki rakip olarak kalma yolunda ilerliyor BRC ve Landi Renzo, birer birer küçükleri satın alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 holy ne zaman geliyor yeni motorlu civicler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 gelmiyo bu yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Dizelin bana göre dezavantajı düz vites araçlar kamyon kulalnıyomuş gibi oluyo, hele 6 ileri olanlar rezalet, dar vites aralıkları + motor gücünün dar devir aralığında gelmesi. Dizel fiesta kullanıyorum, işkence gibi sürmesi. Benzinli/lpg li aracı daha geniş devir aralığında kullanıp, daha az vites değiştirmek mümkün. Bir de tabi dizelim inanılmaz keyifsizliği var. Arabasına göre değişmekle beraber, daha keyifli bir benzinli motora lpg taktırılabiliyor, ama dizel de keyif diye bişey namümkün. Öte yandan lpg nin güvenliğine emin olamıyorum. Bagajda lpg deposu, kaza durumunda ne olur. Depo darbe alınca ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 modifiye değil de direk lpg li arabalar hakkında ne düşünüyorsunuz = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 ya is icabi araba kullanmiosan hic alemi yok benzinliden sasmanin. cektigin gurultuye degmez lpg ninde fakir damgasi cok kotu, avmlere giremiosun falan ido falan bi zorluyor. cok tatsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Suark said: holy ne zaman geliyor yeni motorlu civiclerÇok az kaldı RS modeline, bayiler net bilgi verir ben vermiyim :) 1.5 turbo motor edit: Çok az derken bir kaç ay, öyle bu yıl yok diyenlere inanmayın!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 suarkın nefesi yetmez abi bi kaç ay sonraya basar geçer skodayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 niye RS ya, normal degil mi o? ucuz olmasini bekliorm ben ins. 1.5t lerin yakit oranlari nasil? yani direk onla giris yapmamalari marka adina tr de cok buyuk kayip he, efsane yazmak vardi bide 2.0 gelmicek herhalde. bide bide, hondanin dusuk cc uretme hedefi falan yokmu civic icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 ucuz dediğin 89 binden kapıyı açacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 yok muhtemelen en ucuz guvenli arabayi alicam rapid anca civic falan hayal zatende, tr den is ayarlayamiyorum kriz yuzunden :& Esh said: suarkın nefesi yetmez abi bi kaç ay sonraya basar geçer skodayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Lopeth said: modifiye değil de direk lpg li arabalar hakkında ne düşünüyorsunuz = ne fark oluyo ki? hepsi aynı diye biliyorum, serviste takıp orjinal diye kekliyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 suark sen iran'da alıp buraya getirsene sonra, vergi falan düşüktür sanırım orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Fiyatı konusunda bilgim yok ama ÖTV zammı, kur artışı falan derken çok ucuz bir şey gelmez muhtemelen. 2.0 motor gelmeyecek. Düşük cc'li bir motorumuz var avrupa'daki hatchback model için 1.0 turbo ama sedan'a gelir mi ben de bilmiyorum açıkçası, en azından bu bi sene içinde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 aktiftablet said: Lopeth said: modifiye değil de direk lpg li arabalar hakkında ne düşünüyorsunuz = ne fark oluyo ki? hepsi aynı diye biliyorum, serviste takıp orjinal diye kekliyolar :DCiviclerin LPG'leri Ağustos 2015'ten beri serviste takılmıyor :) Ki yeni modelde direct LPG yakıt göstergesi, orjinal LPG tuşu gibi özellikler var. Bunlar tabi sadece görünürdekiler, motorda da LPG'ye özgü farklılıklar mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 2016 civic'ler ekim kasım gibi 9k indirime girmişti ya 62k'dan falan satılıyordu, o zaman kapmak lazımdı bi tane. honda'dan zararına satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar