Masakari Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Hiç sorma kardeş resmen yere değiyordu. Alıntıla
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Esh said: doktor olsa "merhabalar" diye gelirdi Pfhlhslhslhldhf Alıntıla
dogadanpc Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 feverfeverray said: MERHABALAR hg ferruh abi Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 naber dogadan, hemen üstündeki mesajı alıntılama Alıntıla
fenn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Islak mendil kullanmali mi ? Konuya girelim artik Alıntıla
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Valthon said: Esh said: doktor olsa "merhabalar" diye gelirdi Pfhlhslhslhldhf gulme ama ole gelmisim ben .. Alıntıla
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 yalnız benim kız arkadaşım var ona göre konuşursan benimle. Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 drlanbn said: Ne kqdar da centilmensiniz. Hepinizle selamlastiktan sonra sadece ellerimi yikamak istemistim. Gelecek ö.m.lere tedbir olarak erkek oldugumu belirteyim. Hoşgeldin Recep.Ne komik şeysin sen ahuhdyshfsuduahshd epiriye bak ya ahahahahha lulululullulu 3. Alıntıla
yumy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 ahah lan pati bağyanları da sarmaya başladı yeni gelenlere iyi mi Alıntıla
dogadanpc Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 feverfeverray said: naber dogadan, hemen üstündeki mesajı alıntılama iyi senden, .s neden? Alıntıla
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 cevap yazıyorsan zaten 1 post yukarıda olduğu için ona cevap yazdığın anlaşılıyor. alıntılamayı biz arkalarda kalan mesajlara cevap yazacağımızda kullanıyoruz, gereksiz kirlilik olmuyor, simple as it's finest. Alıntıla
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 dogadanpc said: feverfeverray said: naber dogadan, hemen üstündeki mesajı alıntılama iyi senden, .s neden? birde böyle piramit olayı var. pek uzatmıyoruz. ben göstermek için yaptım Alıntıla
dogadanpc Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 açıklayıcı ve bilgilendirici cevaplar için teşekkürler. gayet mantıklı sebepler. bundan sonra dikkat edeceğim. Alıntıla
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Komodo said: dogadanpc said: feverfeverray said: naber dogadan, hemen üstündeki mesajı alıntılama iyi senden, .s neden? birde böyle piramit olayı var. pek uzatmıyoruz. ben göstermek için yaptım yeni gelenlere şu piramiti anlatmasanız aslında biticek piramit muhabbeti. valla trollemek için yapmadım cevap niteliği taşıyor o yüzden, no bam bam :< Alıntıla
dogadanpc Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 ben bu piramit olayını daha önce görmüştüm ve bilmediğim için katılmıştım daha sonra uyarı geldi filan. yani dediğin doğru piramiti görmesek yeni gelenler olarak sonra biz de yapmayacaz yani. bize kötü örnek olmayın eski gelenler.. Alıntıla
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Lectre said: Komodo said: dogadanpc said: feverfeverray said: naber dogadan, hemen üstündeki mesajı alıntılama iyi senden, .s neden? birde böyle piramit olayı var. pek uzatmıyoruz. ben göstermek için yaptım yeni gelenlere şu piramiti anlatmasanız aslında biticek piramit muhabbeti. valla trollemek için yapmadım cevap niteliği taşıyor o yüzden, no bam bam :< yük oluyor yapmayın Alıntıla
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 piramitin olayı, bildiğiniz gibi piramitleri köle işçiler yaptığından mütevellit, her türlü piramit oluşumuna forum camiası olarak dan karşıyız... Alıntıla
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Lectre said: cevap yazıyorsan zaten 1 post yukarıda olduğu için ona cevap yazdığın anlaşılıyor. alıntılamayı biz arkalarda kalan mesajlara cevap yazacağımızda kullanıyoruz, gereksiz kirlilik olmuyor, simple as it's finest. ya olm Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.