di Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Aluriel said: 3 tane kedi var evde. biri şeker hastası, diğerinin eklemlerinde sorun var. sokakta yaşıyor olsalar öleceklerdi şimdiye kadar kaç kere. hala doğosondon oyormoyon hoyvonloro yav he he Simdi tepki cekcem azcik ama hayvan dusmani oldugumdan, cani oldugumdan, kedi sevmedigimden degil. Buna dogal seleksiyon diyoruz abi. Survival of the fittest. Zayif oluyo, guclu kaliyo, soyunu devam ettiriyo. Ha olayin uzucu oldugu gercegini degistirmiyor pek tabi ama onlemi ya da cozumu her hayvani eve doldurmak degil, dumduz dogum kontrol. Bu sizin de yapabileceginiz bir sey degil pek tabi, devletin duzgun sekilde el atmasi, meseleye ciddi yaklasmasi lazim ama gunumuz Turkiye'sinde bildigin cok sey beklemek. O yuzden kimsenin herhangi bir aksiyon icin bik bik etmeye hakki oldugunu sanmiyorum. Yani birakin besleyen besleyin, alan alsin. Tek isteyecegim, onerecegim eve alindiktan sonra tekrar sokaga birakilmamasi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 ya birbirinize satasmaya gerek yok da.. disarsi o kdr da olumcul degil eğer kedi alisirsa. dedigim gibi kendi isterse cikar istemezse cikmaz. kendi karar versin. onceligim kediyi sahiplendirmek,, eger olmazsa ben bakcam yapcak bisi yok. once sabahlari salip aksamlari alma isine girisirim masa gibi. yok kedi cikmiyosa evde kalir teklif etmem daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 sunun gibi 235424234 tane yer olsa ne guzel olur aslinda https://www.youtube.com/watch?v=m3oJl0LD6XE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Lopeth said: 20. kat felansa kedi kapısı kesin çözüm boşa gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 su an itibariyle forum disi satilmistir. tabi icim buruk kaldi biraz, baya alismistim tam bi hafta olmustu bu gece. eger satamasaydim, bi sekilde bakmayi goze almistim. keske vermesemiydim bilmiyorum ama en azindan iyi biseye araci oldugum icin mutluyum. edik: bu hissi onceden de yasamistim. sevdigim halde sevgilimden ayrilirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Satılık nedir ? Parayla mi sattin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 :( ülen hsonu şehir dışındaydım killjoy numarayı verdi yazamadım bi türlü demek ki sorumsuzmuşum alan iyi günlerde kullansın allah sahibine bağışlasın kazasız belası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 aynen abi. gunduz bekledim aramani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 karnalıkta uyanmayı savunmasan duyarlı adamsın aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar