lunatari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Böyle tost için makarna için en güzel cheddar peynirini nerden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 en güzel peynir diye bir şey yoktur zevklere göre değişir. civarda absürd butik gurme bakkal falan yoksa, karfur migros gibi marketlerde ithal peynirlerden birkaç tane seç dene. bu döviz kuruyla türkiyede alacağın en iyi çedar van otlu peyniri olur zaten anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 baltalı şişko. kerrygold bulabilirsin fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 yapmak istediğin yemeğe göre değişmesi lazım seçeceğin peynirin. deneyerek zevkine uygun olanı bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 bizim kasar peynirlerini daha cok seviyorum ben chedara gore. ama yumusak olcak. bazilari beton gibi oluyo onlar bes para etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 haaah türk peynirleri daha güzelci de ilk sayfadan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 beklese miydim biraz napiyim guzel. burda bulamayinca degeri de artiyor. yakin bi tanidik turkiyeye gittiginde her seferinde getirtiyorum 1 kasar 2 ezine. ezinenin yine muadili var fitaki falan cok iyi de kasarin yok. gerci vardir belki. denemedigim 1000 cesit peynir gozumun onune geldi. varsa da bilmiyorum diyeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 bizim peynirlerimiz benim için mütevazi aile babası gibi peynirler öyle şarabın yanına falan koyamıyorsun, yanına çay demleyip ekmekle yiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 var abi gayet. kaçbin yıllık üretim teknikleri dünyanın her yerinde takaslanıyor falan tarih boyunca. illa ki andıran bir peynir bulacaksın. alışkanlıkları yok sadece daha beyaz peynirleri yemeye. ezineye benzer benim de aklıma gelmedi ama :) göt oldum gidiyorum by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Konuyla alakası yok ama İçimin çedarlı krem peyniri fena değilmiş. Bir de en iyi peynir ezinedir. Eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 ezine olmayinca bunu aliyorum. biraz daha yumusak ve daha yagli ama baya lezzetli. http://edak.com.ua/files/product/5/1755/1755.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 kaşarın neresi güzel abi bir de yurtdışındasın. try: -leerdammer -havarti -maasdam -edam belki -emmental Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 o ne lan greekis ezinis peyniri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 aynan. italyan da olabilir. dikkat etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 izmir tulum ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 http://www.e-bakkal.net/galeri/kume300/pinar-cheddar-dilimli-peynir-200-gr1.jpg bu güzel abi gayet yeterli f/p oranı açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 güzel de çedar değil bu. üstünde yazıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 ananemin alp dağlarındaki köyünden organik çedar yiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 en iyi çedarı çedaristanda yiyceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 carrefour larda var bu üstteki pınarın yanında oluyo genelde cheddar rebginde falan benden ondan alıyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 goldbären said: güzel de çedar değil bu. üstünde yazıyor sadece. ben de şunu dicektim uzmanı falan değilim gerçi ya bildiğin migros karfur'da chedar diye satılanlar karışık kuruşuk bişi abi her turuncu peyniri cheddar diye yutturuyorlar orda burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 esas bi tane herbiri tek tek pakette olan var 10'lu, o cheddar peyniriyse ben de nutellayım emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 cheddar ucuz bol yagli zorunlu olmadikca yemem, alternatifi varsa secerim oyle guzel peynir olsun yabanci olsun diyorsaniz brie veya blue cheese bakin. bi de italyan marketinden aldigim tuluma benzer vardi r ile baslayan o da fena degil. sandviclik sorulmus ona da illa kaktirilacaksa cheddar yerine provolone ya da jack alin makarnaya da parmesan, romano vb. mac and cheese degilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 meksika yemeklerinin uzerine falan ne kullanilir nachonun falan uzerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Cheddar sikko bi peynir abi. Ille oyle kokusuz bisi ariyosan gouda al dilimli. Bi nebze daha iyi. Hatta sandvic icine koymalik iki degisik peynir al, gouda + mozarella mesela, sanvici yap microda erit bunlari ya da tavada. Hol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar