Remus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 ok anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 aynen oyle. yukarida dendigi gibi bankan sana form yolluyor. doldurup geri yolluyorsun. basit bir sey. ancak hemen yapman lazim ki bekleme suren azalsin zira 45 gun suruyor. bir yandan yine ugrasirsin tuketici dernegi vs. ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Bir çok kez karşılaştığımız sorunlardan olduğundan biraz bilgi aktarmak isterim. Öncelikle tüketici Hakem Heyeti en son seçeneğin olsun. kesin kazanırsın ama şuan öyle bir sıra var ki 2 yıl gibi bir sürede sonuçlanıyor. Kesinlikle ilk yapman gereken firma ile iletişime geçmen Call center'la değil mail ile de merkezi bir yere ulaşabilirsin. yaşadığın sorunu anlattıktan sonra ivedi bir şekilde yeni ürününü göndermelerini rica et eğer 2 gün içerisinde ürünün sende olamaması durumunda ücreti bankadan iptal ettireceğini söyle ve tehdit et açıkça. Bu arada bankayı aradığında şifreli işlem dahi olsa bu yaptğın işlemin fiktif işleme girdiğini ve ürünlerin sana gelmediğini dolayısı ile ücret iadesini talep et ki yapacaklar için rahat olsun. böyle bir yol izleyebilirsin. he ürünü hiç bir şekilde istemiyorsan direkt banka ile çöz sorununu, sonuçta ödemiş olsanda bankadan alacaklı olmak daha mantıklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 hiç uğraşmaya gerek yok. sen ne debeleneceksin onların hatası yüzünden. charge back talebi finansa düşünce götleri tutuşacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Remus said: Bankaya söylemedim zaten çoktan kredi kartını da ödemiştim, kesim tarihi ayın 6sı. Zaten 1 ay geçti, tüketici heyeti ile çözerim gibime geliyor. banka her turlu chargeback yapar o parayi tuketici hakem heyetine gitmen cok fazla zaman kaybettiricek. bu arada mng'nin sana yalan soyledigini soyleyen subesini de tekrar ara, ana avrat sov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 bu arada ben de gapsweat.com'dan alisveris yapmistim. cakma falan neyse alir giyerim asortman niyetine dedim. sweatler bi geldi, abi a4 kagittan yapilmis gibi. XL'i bile bana olmadi. neyse hemen ayni gun geri gonderdim (28 ekim) kargo fisini kenara ayirdim. adamlar telefonlarima cikmadilar, aha dedim bunlar dolandirici. aras kargo kapida kredi kartiyla odemeli almistim urunleri. aras kargoyu aradim, "biz bisey yapamayiz beyefendi dava acin beencaa" dedi yayvan agizli kiz. mesai bitmeden enpara'yi aradim dedim boyle boyle dolandirildim. harcama itiraz formu gonderdiler, sonra doldurup faksladim ve mail attim ayni gun icinde. ertesi gun aradilar "bu islem 45 gun civari suruyor, ara ara biz sizi bilgilendircez" dediler. iste 40 ya da 41 gun sonra yatirdilar parami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Dün aradılar paramı geri iade edeceklerini söylediler hala ses seda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Banka iptalinden sonra paranın hesaba geçmesi en az 3 iş günü sürüyor bilgin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 biri vardi goz gore gore dolandirilan, 1000 kisi yapma demesine ragmen sacma sapan biseyler diyip telefon gelmeden parayi yollamisti elaleme. kimdi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Anhora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 arada kalmış garip karadenizli bir çocuktu. paticik all time aptalları arasına benim bir üstümden listeye girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 sen kısa hikayeden önce fena değildin olm, sonra bozdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 goldbären said: arada kalmış garip karadenizli bir çocuktu. paticik all time aptalları arasına benim bir üstümden listeye girer. Anhora altına mı aldı sen şimdi .sS:s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 dreagloth said: sen kısa hikayeden önce fena değildin olm, sonra bozdun ya gebeş bi uyduruk solcu admin vardı iki trolledik diye title'ımı sildirmişti. sorunca da geçiciydi o zaten demişti korkak. tabi mdoerasyondan dasaaya falan hamburger yedirip öğreniyordum ben bunları. o gün bu gündür insanlara kırgınım. herkesin bir fiyatı var red ibnedir saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 goldbären said: arada kalmış garip karadenizli bir çocuktu. paticik all time aptalları arasına benim bir üstümden listeye girer. sen ne yaptin da listedesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 doğuştan 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 bikaç tane utanç duvarı topiğim var. heyecanlanınca 6 aylık labradorun tv vazo devirmesi gibi koşuyorum forumun içinde:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 ne zaman güncelde çıksa bu topic sesli bi şekilde SİPARŞİM diyip eğleniyorum kendi kendime ya teşekkürler remus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 vaay siparşimmm nasılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 fu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Black-ice said: ne zaman güncelde çıksa bu topic sesli bi şekilde SİPARŞİM diyip eğleniyorum kendi kendime ya teşekkürler remus. ahahah sağolasın ben de eğlendim şimdi, fark etmemiştim ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 sabonis said: türkiye'de karşındakini azarlayıp ısrarlı bir şekilde üst yetkiliyi istemediğin sürece bi bok olduğu yok. Ne yazık ki çok doğru. Amcam Digiturk ile aylarca uğraşmıştı zamanında, en sonunda gözü dönüp telefondakine bayağı ağır küfredince 1 saat içinde işi halloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Aket-Atum said: Amcam Digiturk ile aylarca uğraşmıştı zamanında, en sonunda gözü dönüp telefondakine bayağı ağır küfredince 1 saat içinde işi halloldu. rofl şu aklımda olsun vodafone internet falan diye sözleşme imzaladım 6'sında hala bekliyorum :)))))))) bu hafta da olmazsa arayıp güzel bi söveyim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 adsl'den çıkarken baya söveyazmıştım ya. adam bi ara "ben sizi adslden vazgeçirmek istemiyorum" dediydi. e eben ama yani. bi de bu kaplıca satmaya çalıştıkları zaman kadın açtı hıbı hıbı anlattı işte. dedim meşgulum kusura bakmayın. "napıyorsunuz" dedi karı. abi sabaha mı bırakırsın yani dediği şeye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 BabacumMostors said: Black-ice said: ne zaman güncelde çıksa bu topic sesli bi şekilde SİPARŞİM diyip eğleniyorum kendi kendime ya teşekkürler remus. ahahah sağolasın ben de eğlendim şimdi, fark etmemiştim ahahahahah Siparşim-im bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar