ZERO-G Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Özür dilerim o zaman da o arkadaşına söyle bana lan diye hitap etmesin bir daha lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 foruma girmek için niye zamanı olmasın ki sanırsın skyneti kodluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 sen de haklısın hayırlı işler hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 ZERO-G said: Özür dilerim o zaman da o arkadaşına söyle bana lan diye hitap etmesin bir daha lütfen... Elim degmisken sunu da duzeltivereyim madem; mesajina alinti yapan forumun hernangi bir uyesi. Uslubu yuzunden kaldirdim mesajini gordugum gibi. Alintilar ozel mesaj olarak gittigi icin sen her halukarda gormus oldun. Bir sonrakine yanlis bir uslup ile karsilasirsan mesajlarin sag ust tarafinda bulunan sikayet link'ini kullanip mesaji yetkililere sikayet edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Önemli değil burası benim kültürüme ters iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 ahahah iyi forumlar nedir? donanımhaber/forumtr/vb değil burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Adam olduktsn sonra Hayirli ramazanlar yazsin isterse o kadar da hipster olmaya kasmayin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 ZERO-G said: Önemli değil burası benim kültürüme ters iyi forumlar. http://img1.picmix.com/output/pic/original/9/0/9/2/4942909_30fc0.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 hipsterlıkla alakası yok, dilbilgisiyle alakası var verdiğin örnekte ramazan dediğin takvim dönemidir hayırlı/iyi ve türevi sıfatlarla ilişkilendirilebilir "forumlar" dediğin isebir eylem değil, özel bir gün/dönem değil düz isim, "iyi bilgisayarlar" "hayırlı internetler" diyerek bir dilek bildirmek kadar anlamsız, forum kelimesini sıfatlarla tanımlayabilirsin anca "iyi/kötü/hayırlı/vs forum" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Hayirli internetler arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Patinin gunu cumartesi degilmiydi? hayirli cumartesiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Önüne her gelen forumu forumtr donanımhaber falan sanmak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 ZERO-G said: di hocam özel bir sorum olacak sana. 5 yıldır londarada yazılımcısınız paticikte napıyorsunuz ego tatmini mi site sahibimisiniz ? Ben şahsen ileri seviye bir yazılımcı olsam bırakın paticiki interneti sadece işim gereği kullanırım keza zamanım olmaz burada bir gariplik var sanki Abi yöneticimin kocaman bir çiftliği var, hayvanları var bakıyor falan, içinde gölü var topraklarının, adamın zaten dedeleri falan lordmuş bıdı bıdı. Şirkette de baya üst düzey bok gibi para kazanıyor vs vs. Gayet de herşeye (hayvanlarına bakmaya, beslemeye, işini yapmaya, özel hayatına) zamanı var. Çünkü özel yaşam>iş yaşamı birçok firma için avrupada. ITnin başındaki adam da yani akşam saat 5 olunca çıkıyor evine gidiyor. Kimse olm bu adam bu kadar üst düzey yazılımcı/ITci, neden akşam 5te evine gidiyor daha fazla çalışması gerekmez mi demiyor. Gün içerisinde işten ara vermezsek bilgisayar uyarıyor zaten, yeter artık ara ver bi 15 dk sonra devam edersin diye. Uymazsan yöneticine şikayet gidiyor. Diyeceğim o ki, bu arkadaş ne dediğini hiç bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 cicibeybe said: yeter artık ara ver bi 15 dk sonra devam edersin diye. Uymazsan yöneticine şikayet gidiyor. yönetici ne yapıyor, zorla teneffüse mi yolluyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 yurtdışı - yurtiçi Memleketın paranı kazandıgın yerdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Günde kaç saat çalışıyoruz bu işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Flassh said: cicibeybe said: yeter artık ara ver bi 15 dk sonra devam edersin diye. Uymazsan yöneticine şikayet gidiyor. yönetici ne yapıyor, zorla teneffüse mi yolluyor hehe Yok abi haftalık raporlar gidiyor yöneticiye. %si var işte kaç defa bu breaklere uyduğunun. Performansında falan değerlendiriyorlar. Tabi efektiflik adına hepsi, ara vermemenin verimsiz çalışmaya yol açtığı varsayımıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 abi siz ciddi misiniz, nasıl düşüyorsunuz her baite, nasıl ciddiye alıyorsunuz kolpalayan herkesi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 ZERO-G said: Önemli değil burası benim kültürüme ters iyi forumlar. OFF ne salaqsınız ya bu adamı da kaçırmışsınız!!1 Kaç kere yeni insanların yanında/önünde kedi kesmeyin, allaha küfür etmeyin, sapkın düşüncelerinizi dile getirmeyin, deri elbiselerinizle milletin üzerine işemeyin dedim ama nafile....................... Zor geliyor yeni üyeler.Yapmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 king forums. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Çalışma saatlerini öğrenebilir miyim ona göre başvurcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 turuncu satanizmin beşiği olduğumuzu çok belli ediyor demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 µh said: abi siz ciddi misiniz, nasıl düşüyorsunuz her baite, nasıl ciddiye alıyorsunuz kolpalayan herkesi ya hangi bait? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 zero-g bastan asagiya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Yok bait degil, baya baya kucuk daglari ben yarattim developeri bi arkadasimiz o. En azindan blog'undan, yazdigi koddan ve buradaki tavrindan gorunen o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar