Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Evet bunu arıyorum. beni dinlediğiniz için teşekkürler temalı, ölçüyü kaçırmadan eğlenceli olacak fikri olan, kullanan varsa paylaşsın lütfen :) ortam aşırı formal olmayacak, 5 savunma jürisi prof, iş arkadaşları falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 TENK YOU (((((((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 kibarca kayinti -aspirasyon menunu sunabilirsin her turlu gideri olur.. ve garantisini verebilirim en cok soru da o son slayttan gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 geçen şunu okumuştum https://www.linkedin.com/pulse/delete-thank-you-slide-how-end-your-presentation-brian-mccarthy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Teze çalışırken karın kaslarımın simetrisi bozuldu. Geçirin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Beni geçirmeye hak kazandınız. http://www.wieringsoftware.nl/mario/MARIO1.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 5 prof diyodun, formal olmayacak diyosun Halkla iliskiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Bu tezin aksini iddia eden iliktir yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 vatan hainidir fetöcüdür yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Adalet yukardan yağar yaz Kahramanlar ölmez yaz Bunu güçsüzleştirin yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Peregrin said: 5 prof diyodun, formal olmayacak diyosun Halkla iliskiler? abi alan diş hekimliği. bizdeki doktora olayı da proflarla ilişkiler falan da biraz daha farklı. tez danışmanı hocanla yurtdışı gezileri falan yapıp her şeyden konuşabiliyor, her şeyi paylaşabiliyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Borastus said: geçen şunu okumuştum https://www.linkedin.com/pulse/delete-thank-you-slide-how-end-your-presentation-brian-mccarthy şu tenk yu finish slide la alakalı kısım mantıklı. ama benim sunumda böyle nasıl desem, tanımadığım meslektaşlarıma, yüksek sayılı bi çoğunluğa falan olmayacak. katıldığım her tez savunma sunumu bu şekilde hafif eğlenceli tenk yu ya da tenks for lisıning benzeri şeylerle bitiyor. çok da çıkıntılık yapmayayım diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 warner bros çizgi filmi sonu gibi thats all folks mu koysam acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 "lakayit ulkenin, lakayit insanlarina selamlar" yaz bence. "ciddi isi saka ile bitiriyorum cunku cok komikli!" de yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Bunu yazan http://www.ozguvenkasabi.com/images_up/tosun1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 dasaaa said: "lakayit ulkenin, lakayit insanlarina selamlar" yaz bence. "ciddi isi saka ile bitiriyorum cunku cok komikli!" de yaz asdasdadfsdf beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 rez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Archangel_ said: thats all folks şunu yapıyorum sanırım. pek iyi bi fikir değil sanki ama neler olacağını, tepkileri çok merak ediyorum. hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 yüksek? doktora? mba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 PhD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 thank you yerine you're welcome yaz, havan olsun B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 anlamadiysanız bir daha anlatayım ajsgfdkjafdskjada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 anlat derler kanka sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 arkasina bi slayt daha QANDIRDIM ZAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar