Tcpip Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Metrobüste, otobüste, wcde oynamalık oyun yaptık. Yorumları alalım. Çok acımasız olmayın :) Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=air.bfydigital.colorbomb IOS: onay bekliyor, gelince eklerim. Ayrıca indiren olursa star/yorum u eksik etmezseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 basit, derli toplu gibi gözüküyor ilk bakışta da şunu kim yazdı? said: Color Bomb bağımlılık yapan harika bir oyun. Üstelik daha fazlası da var. Oynaması çok kolay ve eğlenceli. Tek kişilik ve internet gerektirmeyen bir oyun. Bir başlayınca oynamayı bırakamayacaksınız. Şimdi hemen deneyin ve sonsuz maceranız başlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 fikir arak değilse fena değişlmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Tanıtım yazısı çok güzel olmuş. Emeğine sağlık kardeş. Hemen indiriyorum. (tu)(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 fikir arak binlerce oyun var böyle sdf isim bile color switch andırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Bir yerden görmedik aklımıza geldi yaptık ancak bulunmaz bir fikir de değil yani. Daha güzelleri var aklımızda başladık çalışmalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Oyun çok güzel, süper herkese yavsiye ederim ama 1 yıldız verdim yorumum tepede gözüksün diye ^^ :)) ((; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 1 yıldız verdim yorumum üstte çıksın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 para kazanmayın diye 1 yıldız verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 2 yıldız verdim, hırs yapın kendinizi geliştirin diye :)-D(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 abi pek aram yok mobil oyunlarla eminim güzeldir de videoyu izledim bir eleştiride bulunayım. ne güzel oyun yapıp bu aşamaya getirmişsiniz de grafiklerdeki o küçük bozukluklar oyunu böyle amatör gösteriyor abi onları niye düzeltmiyorsunuz? zor falan mı. anlamadığımdan soruyorum. mesela aşağıdaki renk yuvarlaklarının etrafında siyahlıklar fln var sınırlarında. yukardan akan renklerin blurları falan amatör duruyor. dikkat etmek lazım bence bunlara bütün oyunun imajı bunlar yahu. mesela kalp ve altını gösteren imajlar çok başarılı olmuş beyaz outline'lı fln. diğer bütün yerlerde de öyle bi kalite yakalasanız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 begenmedim hemen sildim 10 saniyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 tam epilepsi krizi geçirmelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 kaynanam gördü yükledi, başından kalkamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Black-ice said: mesela kalp ve altını gösteren imajlar çok başarılı olmuş beyaz outline'lı fln. diğer bütün yerlerde de öyle bi kalite yakalasanız ya. Teşekkürler Black-ice, biraz acele ettik ancak biz mükemmeli hedefledikçe iş uzuyor o yüzden gönderelim feedbacklerle ilerleyelim istedik. Şimdilik sevdiklerimize, dostlarımıza gönderip bu tip eleştirileri dinliyoruz. İyi bir reklam bütçesi ayırmadan önce daha profesyonel hale getireceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 colorblind modu yok (td) bu şakaydı. https://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2014/07/spaceinvaders-640x400.png şunun oynanışı daha keyiflidir, 78'de çıktıydı hani bu da gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 op siteye mesaj at http://www.mobidictum.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar