Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 nano /metin/belgesi/burada Gibi bir komutla dosyayi aciyorsun. Icine ne istersen yaziyorsun soyle, ctrl+v ile yapistirma filan yapiyorsun. Sonra ctrl+x diyorsun. Sana kaydeyim mi diye soruyor. Y tusuna basiyorsun, Enter tusuna basiyorsun. Cikiyor Nano'dan. Bu kadar. Burada da anlatmis adam: https://www.youtube.com/watch?v=45KO4KO2DTo
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 GERGE said: Solozzo said: GERGE said: Ayarlardan global yap. Client ayarlarindan. Yukarıdaki gibi yaptım ama halen TR IP alıyor, adım adım uyguladım tüm işlemleri hiç sorun çıkmadı, emeğinize sağlık, sağolun. Windows'u cok bilmiyorum ama Firefox mesela kendi proxy ayarlarini kullaniyor. Edge ya da Internet Explorer iste hangisi varsa onu acip proxy sayfasini kontrol et. Orada Shadowsock'un proxy ayarlari dogru mu kontrol et. Shadowsocks programinin bir yerinde yazar, ben de boyle mesela: http://i.hizliresim.com/qjyX35.png Sonra kullandigin tarayicinin da proxy ayarlarinda bunu kullandigina emin ol. Ya da Windows'da calistiran var ustte, ona sor ne yapmis. shadowsocks vpn, browser vpn'i değil di mi?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Remus said: Bu programı engelleme şanşı var mı AKP'nin? VPN'nin IP adresi sadece sana ait, onu ozel olarak engellemeli. Ayrica DigitalOcean cok onemli bir firma. Kendisi dunyadaki en buyuk ikinci hosting firmasi barindirdigi siteler acisindan. DigitalOcean'i komple engellemeleri gerek ki pek olasi degil yani.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 ShadowFax said: shadowsocks vpn, browser vpn'i değil di mi? Olabilir de, olmayabilir de. System wide proxy diye bir ozelligi var, onu acinca tum programlar kullaniyor, Ama onu acmayip sadece tarayicinin proxy bilgilerini de degistirebilirsin. O zaman oyunlar filan takilmadan gecer.
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 eline sağlık. okumadım da attım bookmarka lazım olursa diye. yinede sormadan edemiyorum bu kadar uğraşmadan olmuyor mu bu iş? al baba sana bilmem kaç dolar bana bi hesap ver. bi de programını ver kurayım çalıştırayım bitti gitti yok mu?
Remus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 TOR'u da öldürürlerse buna geçerim artık :)
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 e var işte vpn firmaları. Onları da engelliyorlar.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Bir script yazarsam olur aslinda, ama ugrasmak lazim. Baglan sunucuya SSH ile ve sadece su komutu gir derim o zaman. Ondan daha kolay olmaz ama. Bir ara ugrasirim.
Solozzo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Çok teşekkürler Gerge desteğin için, şu anda oldu. SpeedTest yaptığımda ise normalde 15 Mb civarı olan bağlantım 1 Mbit'e düşmüş durumda. Bir şeyler yanlış gitti ama kısmet eheue :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 DigitalOcean çok hızlıdır aslında. USA filan dediysen sunucuya ondan olabilir belki. Ya da kullandığın tarayıcı proxy işini kötü yapıyordur. Bilmiyorum.
Solozzo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 GERGE said: DigitalOcean çok hızlıdır aslında. USA filan dediysen sunucuya ondan olabilir belki. Ya da kullandığın tarayıcı proxy işini kötü yapıyordur. Bilmiyorum. Hollanda'yı seçtim sunucu olarak ve Chrome kullanıyorum ama proxy'de bir şeyler ters gidiyor sanırım. :) Windows'ta kullanan var ise ekran görüntüleri ile ayarlarını gösterebilir mi rica etsem? :)
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 system wide clienti kullanınca böyle bir sorun yaşamayız di mi? Browser proxy ayarıyla ugrasmak kötü sanki
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Windows'da bilmiyorum hiç. Ama olmaması lazım. Firefox sorun çıkartabilir sadece, onun proxy sistem bağımsız çalışıyordu bir ara. Diğer tarayıcılarda da VPN ya da proxy eklentisi olmamalı tabii. Şimdi bir script yazmaya çalışacağım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Solozzo said: GERGE said: DigitalOcean çok hızlıdır aslında. USA filan dediysen sunucuya ondan olabilir belki. Ya da kullandığın tarayıcı proxy işini kötü yapıyordur. Bilmiyorum. Hollanda'yı seçtim sunucu olarak ve Chrome kullanıyorum ama proxy'de bir şeyler ters gidiyor sanırım. :) Windows'ta kullanan var ise ekran görüntüleri ile ayarlarını gösterebilir mi rica etsem? :) İşlemcin ne? Modern işlemciler kullandığımız cipher'ı donanımsal olarak destekliyor. Seninki desteklemiyordur belki, değiştirmen gerekebilir o zaman. Ama sanmıyorum hiç. Modernden kastım son 10 sene filan yani,
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 GERGE said: Windows'da bilmiyorum hiç. Ama olmaması lazım. Firefox sorun çıkartabilir sadece, onun proxy sistem bağımsız çalışıyordu bir ara. Diğer tarayıcılarda da VPN ya da proxy eklentisi olmamalı tabii. Şimdi bir script yazmaya çalışacağım. Win'de system wide olursa vpn, browser'ın proxy ayarının bir önemi kalmaması lazım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Script işi ile uğraşmak zor geliyor şimdi, başka bir gönüllü yapsın onu da.
Solozzo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 GERGE said: Solozzo said: GERGE said: DigitalOcean çok hızlıdır aslında. USA filan dediysen sunucuya ondan olabilir belki. Ya da kullandığın tarayıcı proxy işini kötü yapıyordur. Bilmiyorum. Hollanda'yı seçtim sunucu olarak ve Chrome kullanıyorum ama proxy'de bir şeyler ters gidiyor sanırım. :) Windows'ta kullanan var ise ekran görüntüleri ile ayarlarını gösterebilir mi rica etsem? :) İşlemcin ne? Modern işlemciler kullandığımız cipher'ı donanımsal olarak destekliyor. Seninki desteklemiyordur belki, değiştirmen gerekebilir o zaman. Ama sanmıyorum hiç. Modernden kastım son 10 sene filan yani, i5 işlemcim, bilgisayar da 2 yıllık o nedenle bundan olduğunu sanmıyorum. Aşağıda Windows 10 proxy ayarlarım var, belki size bir yerde yanlışlık olduğu gözükebilir. :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Orada bir hata olsa hiç bağlanamazsın. Sorunun beni aşar abi. Senin Windows'da yavaşlatan bir şey var. Kapat ve aç bir =) Windows forumlarına sor sonra bir olmazsa.
Solozzo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 GERGE said: Orada bir hata olsa hiç bağlanamazsın. Sorunun beni aşar abi. Senin Windows'da yavaşlatan bir şey var. Kapat ve aç bir =) Windows forumlarına sor sonra bir olmazsa. Tamamdır çok teşekkür ederim, seni de uğraştırdım ve zahmet verdim. :) Bu arada harika bir paylaşım oldu bu, ellerine sağlık.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 ben de win10'da tamamen doğru ayarları yapmama rağmen amazon vpn'e bağlanamıyordum netflix için. iphone'dan giriyordu oysa. Pis windows
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 gerge opera vpn ile ne kadar farkı var bunun? yani bunun yerine opera vpn kullansak hükümet izlemesi ve kişisel bilgilerin diğer üçüncü kişilere karşı gizliliği bazında ne farklar var?
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Gerge tesekkurler,kendı macbookum ve telefonumda calıstı sorunsuz ama hanımın aırınde nedense ınternete baglanamıyorum shadowsocks acıkken.Ayarları bırebır aynı yaptım olmadı?bırde cep telefonum androıd ve uzerınde adguard var(telefonda root yok) bu aktıf olunca adguard calısmıyor
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Bunun özelliği maksimum hız ve engellenmeyecek olması. Opera nasıl bilmiyorum hiç ama devlet isterse engeller.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 miyaw33 said: Gerge tesekkurler,kendı macbookum ve telefonumda calıstı sorunsuz ama hanımın aırınde nedense ınternete baglanamıyorum shadowsocks acıkken.Ayarları bırebır aynı yaptım olmadı?bırde cep telefonum androıd ve uzerınde adguard var(telefonda root yok) bu aktıf olunca adguard calısmıyor Air üzerinde Network'den Proxy araylarına bak. Bir şey farklıdır belki. Adguard kendisi VPN kuruyor, ya da proxy. Ondan ikisi çalışmıyor.
Öne çıkan mesajlar