Chemical Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Bu hafta basladim, bilerek aramadim baya denk geldi. Process engineer oldum. Komik oldu ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 hayırlı olsun komik olan ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 nick iş uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 hayırlı olsun nick iş efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Ne kadar kimyacı tanıdıysam maaşlardan ve çalışma şartlarından şikayet edip meslek değiştirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 ben senelerce kimya okiyim ben lan diye dolastim sora chemical diye nick aldim. Sora gittim makina falan yaptim. Bole olunca ozume donmus gibi hissettim. Gittim ilk gun "bu nikel tanki bu da krom 6, elleme" diye anlattilar sevindim aha lan diye. Kimya ile bisey yapmiyorum ama, makina ve sistemleri tasarliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 ama parmagimi krom 6 tankina sokup eritebilirim yani boyle bir durum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 hollanmda mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Jeeztro said: hollanmda mı evet buradayim hala ama cok alakasiz bir yere tasiniyorum fabrikanin yaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 akciğer kanserinden ölmek de varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Cuku ne yaptin hollandada yenisini yaptilar mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Peregrin said: Cuku ne yaptin hollandada yenisini yaptilar mi eleman fena degil ya yetisicek bakalim ceke ceke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 cevher zenginletirme tesisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 cükü krom6 ya sokarsan düzelirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 http://i.imgur.com/CEC5sIp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Tebrikler, Yeni isinde basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Esnaf said: komik olan ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 çüküne nolmuş ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Foreskin büyütüyordu galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Jaegerjaquez said: http://i.imgur.com/CEC5sIp.jpg bu ne lan ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Chemical said: ben senelerce kimya okiyim ben lan diye dolastim sora chemical diye nick aldim. Sora gittim makina falan yaptim. Bole olunca ozume donmus gibi hissettim. Gittim ilk gun "bu nikel tanki bu da krom 6, elleme" diye anlattilar sevindim aha lan diye. Kimya ile bisey yapmiyorum ama, makina ve sistemleri tasarliyorum. hayırlı olsun. plating tesisi galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Tebrikler pampa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 (tu)(tu) kutlariz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar