Chemical Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Bu hafta basladim, bilerek aramadim baya denk geldi. Process engineer oldum. Komik oldu ama ya.
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Ne kadar kimyacı tanıdıysam maaşlardan ve çalışma şartlarından şikayet edip meslek değiştirdiler
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 ben senelerce kimya okiyim ben lan diye dolastim sora chemical diye nick aldim. Sora gittim makina falan yaptim. Bole olunca ozume donmus gibi hissettim. Gittim ilk gun "bu nikel tanki bu da krom 6, elleme" diye anlattilar sevindim aha lan diye. Kimya ile bisey yapmiyorum ama, makina ve sistemleri tasarliyorum.
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 ama parmagimi krom 6 tankina sokup eritebilirim yani boyle bir durum var
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Jeeztro said: hollanmda mı evet buradayim hala ama cok alakasiz bir yere tasiniyorum fabrikanin yaninda
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Cuku ne yaptin hollandada yenisini yaptilar mi
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Peregrin said: Cuku ne yaptin hollandada yenisini yaptilar mi eleman fena degil ya yetisicek bakalim ceke ceke
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Jaegerjaquez said: http://i.imgur.com/CEC5sIp.jpg bu ne lan ahahha
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Hayırlı olsun :)
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Chemical said: ben senelerce kimya okiyim ben lan diye dolastim sora chemical diye nick aldim. Sora gittim makina falan yaptim. Bole olunca ozume donmus gibi hissettim. Gittim ilk gun "bu nikel tanki bu da krom 6, elleme" diye anlattilar sevindim aha lan diye. Kimya ile bisey yapmiyorum ama, makina ve sistemleri tasarliyorum. hayırlı olsun. plating tesisi galiba?
Öne çıkan mesajlar