mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 iç mimarlık ne abi yukarı ayrancılar tarzı bişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 yalniz 5in1i espirisi iyiydi simdi , monsterli mimari oldur, hakkini yeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 mokoko said: iç mimarlık ne abi yukarı ayrancılar tarzı bişi mi? iç dış yıkama var ya, öyle düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 balonlu ama 3. sayfadan sonra adapte olmuş piç mimar lel. sevdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Peregrin said: Black-ice said: oo daha pis mevzu çıkacak şimdi mevzuluk bi sey yok ki, herkes bugun cikip ic mimarim diyebilir. kariyer koclugu gibi bisey tamam olm işte iç mimarlar mevzu çıkaracak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bornleader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Yok mu DK veya Apos'larda balonumu patlatacak bi parti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Dün ben kişiselde psikologları tetikleyeyim dedim, öyle tarotmuş astrolojiymiş psikolojiymiş üfürükten şeylere kanmayın dedim, istediğim tepkiyi alamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 iç mimarlara 2 kat inşaata kadar izin vardı galiba, böyle nasıl desem, mimarcık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Black-ice said: Peregrin said: Black-ice said: oo daha pis mevzu çıkacak şimdi mevzuluk bi sey yok ki, herkes bugun cikip ic mimarim diyebilir. kariyer koclugu gibi bisey tamam olm işte iç mimarlar mevzu çıkaracak şimdi asdasda sende iç mimar değilmiydin la karabuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 ben hiç yaşadığım bölgede öyle birşey duymadım. şehir efsanesinden ibaret. ama bazı belediyeler izin vermiş zamanında falan diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 dış mimarım ben abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 konunun sapmasına ayrı, önce kızan sonra da uyum sağlayan OP ayrı keyiflendirdi (umarım daha uzun süre forumda olursun) bu arada şu ilan 1 ay önce olsaydı asusu net alırdım da çoktan 960m li bir alet aldım bile :( monstr için bir şey diyemem ama taşınabilir çözüm isteyenlere asusu tavsiye eerim fiyatı da gayet uygun (son 2 ayda ayı gibi araştırdım okumadığım forum ve inceleme kalmadı ondan şu sıralar bilgiyim sdf) ha OP u tanımam etmem o ayrı, içimizde refrans olacak olan varsa kendisine buyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 balonsuz üye olsa düşünürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 keşke kız olsaydı op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 kız olsaydı balon sorun olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Black-ice said: ben hiç yaşadığım bölgede öyle birşey duymadım. şehir efsanesinden ibaret. ama bazı belediyeler izin vermiş zamanında falan diyorlar. belediye semih cumhuriyetinde heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 opun uyum sağlama hızı sevindirdi fiyatlar da güzel gibi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Peregrin said: Black-ice said: ben hiç yaşadığım bölgede öyle birşey duymadım. şehir efsanesinden ibaret. ama bazı belediyeler izin vermiş zamanında falan diyorlar. belediye semih cumhuriyetinde heralde abi keşke iç mimarlar çizse mimarileri diyeyim sana. belediyede takipçilik yapan teknikerler falan bile mimari çizip ona buna imzalatıyor. işin değeri baya yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bornleader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Kız değilim ama kız karakter açan player'ım, öyle davransan olmaz mı? Mesela yok mu şöyle iyisinden birkaç item? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 mimarlık bürosuna noldu şimdi saptırmayın konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bornleader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Devrettik orayı kol sentır yapacaklar. Hani şu tablet satanlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acilmisti Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 şu monster'ı 3600'a almak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bornleader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Aklınıza takılan her şeyi Öm/Pm aracılığıyla sorabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 her topiğe tantuni dürüm + şalgam teklif eden arkadaş gecikmiş. arayın gelsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bornleader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Tezgahı açayım herkese midye ısmarl... (Bu gidişle yine batıcaz..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar