Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 bu konular hakkında deneyimi olan biri varsa bilgi verebilir sanırım. şimdi mesela benim bir kimlik numaram var. nüfusa da bağlı insanım haliyle. doğum yılım, adresim, mezun olduğum üniversite felan orda olması lazım. ama devlet'e her işim düştüğünde bu bilgileri baştan sunmam gerekiyor. askeriyeye gidiyorsun form veriyorlar dolduruyorsun. ösym sınavına girmek için bilgileri tekrar dolduruyorsun. bir yere iş başvurusu yapacaksın gene baştan dolduruyorsun. neden bu tip temel bilgileri tek merkezde toparlamıyor devlet? kimlik numaramı koyduğum zaman otomatik çıkmıyor da her seferinde benim aynı bilgileri tekrar tekrar vermem gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 eşe dosta memurluk sağlamak ve bin defa aynı belgeleri verip üç lira beş lira para çakmak dışında bir sebebi olabileceğini sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 her birimin otomasyonu farklı zamanlarda farklı firmalara farklı projelerde ihale edildiğinden. edevlet ile o dediğin yapılmaya çalışılıyor, her bir kurumun sistemini edevlete entegre etmeye kasıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 +/- 10 yılı var genel sebebi teknoloji özürlü olması ve vizyonsuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 halkın teknoloji özürlü olması ve öcü gibi korkması da var tabii sadece kurumlar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 ginaly said: her birimin otomasyonu farklı zamanlarda farklı firmalara farklı projelerde ihale edildiğinden. edevlet ile o dediğin yapılmaya çalışılıyor, her bir kurumun sistemini edevlete entegre etmeye kasıyorlar. doğru cevap. + olarak fimalar projeleri geliştirirken ortada bir protokol, referans, interface yoktu, HL7 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 gene fena değiliz ya, edevlet tc no falan /polyana yurtdışı işlemleri için de gıcık oluyorum o konuya pasaport no belli falan mesela aynı mantıkla iliğine kadar tekrar istiyorlar her şeyi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 memursan bir de temizim bakin temizim ben aha islak imzali vs kagidi istiyorlar nan.. bir de artik her halt e devletten yapiliyor..istemesen bile herseyini takip ediyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 ginaly doğru demiş mesela benim üniversitede lisansta saçma bi öğrenci kodumuz vardı. YL'ye başlamadan özel öğrenci oldum yine başka kod geldi. Sonra YL'ye başladım yeni kod geldi. Bazı üniler ne güzel TC üzerinden herşeyi yapıyor bi numarayla herşeyi görebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 ginaly said: edevlet ile o dediğin yapılmaya çalışılıyor, her bir kurumun sistemini edevlete entegre etmeye kasıyorlar. eh umarım olur o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Bu arada artık çoğu sistemde tüm bilgilerinizi şak diye görüyorlar e-devlet'ten çektikleri datayla. Belge isteme işinin mistik nedenleri var. Hatta şöyle söyliyim, ben devlet personeliyim 4 senedir, kendi üniversiteme personel olduğumu, aldığım sınav sonuçlarını vs. kaç kez gösterdiğimi kendim unuttum artık. Aslında önlerinde tüm datamı görüyorlar lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 devlet bok gibi yönetildiği için birimleri de bok gibi ve bu sorunun cevabı da bu kadar kısa aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar