Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Philips Hue extension ampulleri


ginaly

Öne çıkan mesajlar

Selam gençler,

Elimde satılık 3 adet hue ampülü var.

1 tanesi white ambiance
2 tanesi normal white

Sıfır ürünler bunlar. Foto da koyalım,

http://i.hizliresim.com/bkV740.jpg

Halihazırda kurulu Hue sisteminiz varsa genişletmek için idealler.

White Ambiance 100 TL
White'lar 75 TL/pcs

White Ambiance ve White arasındaki temel fark, ambiance ile sunrise simulation yapılabiliyor, rengi beyaz-sarı skalasında. Normal white'larda uzaktan kontrol ve dim etme var, simülasyon olayı yok.


White, White ambiance ve color farkı için


http://i.hizliresim.com/8PaR9k.png

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben almak istiyordum aslında ben şunu almıştım

http://www.hepsiburada.com/philips-hue-v2-akilli-led-lamba-baslangic-paketi-p-HRPHL929001142001?magaza=Ekostok&wt_gl=cpc.nelk.bahce.pla&gclid=Cj0KEQiAtK3DBRCBxt-Yxduq5p4BEiQAbFiaPV3viHYYnfpzceSlbgiaHSU3pTmQIC8c_xAvdjCoDxUaAlZ-8P8HAQ

tam olarak hangisini almak gerekli ona bakıyorum şimdi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Provizyonu iptal ediyorum sdf

Bu arada iki önemli hususu vurgulayayim.

1) bunlari kullanabilmek icin hue bridge sahibi olmak ön şart.

2) renkli degiller. bunlarin amaci daha cok renkli setin uzerine tamamlama urunleri. Ornegin bende renkli 3 ampul var, salon ve yatak odasinda duruyorlar. Mutfakta ise duz beyaz var, otomasyon icin sadece. Mutfakta renkli civcivli seye gerek yok diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

götüme sokmuyorum ama diğer yaptıklarım saymakla bitmez. bi kere bilgisayara app kurdum hiç kalkmadan ışıkları ayarlıyorum kafama göre. o an canım ne çekerse o renkte takılıyorum. mavi gibi renkler yoruyor ama oyun oynarken oyuna göre renk açıyorum mesela orada mavi, mor gibi renkler iş yapıyor. eve gelenlere şekil yapıyorum akıl alıyorum. ortamı romantikleştirmek çok kolay.

ha kötü yanı da var. yeşillerde baya bi sıçıyor. bi tane böyle cart yeşil veriyor bi tek diğerleri hep beyaza kaçıyor. yeşil tonu diye birşey yok. turkuaz hiç yok.

bi de bende ambilight tv'de var. ona da bağlı. gerçi ona güzel sistem kuramadım filmlerden aşırı aydınlık yapıyor. tv'nin yanlarına takmak lazım 2 tane hue o zmn güzel olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet yeşili sıkıntılı.

ambilight+hue olarak da odadaki tepe ampulü kullanmıyorum, lambader var bi tane, ona bağlıyorum sadece TV'yi, kenardan dekor yapıyor, tepe ışığını komple kapalı tutuyorum film izlerken.

hue'yi başka amaçla da kullanıyorum.
Geçen elektrikler kesildiğinde hanımla gittik dışarda bi cafeye oturduk, hue appinden bridge'e bağlantıyı gözleyerek evde elektrik gelip gelmedi mi diye kontrol ettim sdfsd

Evlilik sonrası balayına gittik, lan dedim tam hırsız girmelik ortam, yeni ev, burada altın vardır gazıyla dadanırlar eve, hue'den ayarladım programı, her akşam 10'da ışıkları açtı, 1'de kapattı, 3'te açtı, 5'te kapattı.
gerçi her akşam 3-5 arası yeni evlilerin ışıklarının açık olduğunu komşuların görmesi hoş olmadı tabi ama güvenlik işte nabacan sdfsdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...