ginaly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Selam gençler, Elimde satılık 3 adet hue ampülü var. 1 tanesi white ambiance 2 tanesi normal white Sıfır ürünler bunlar. Foto da koyalım, http://i.hizliresim.com/bkV740.jpg Halihazırda kurulu Hue sisteminiz varsa genişletmek için idealler. White Ambiance 100 TL White'lar 75 TL/pcs White Ambiance ve White arasındaki temel fark, ambiance ile sunrise simulation yapılabiliyor, rengi beyaz-sarı skalasında. Normal white'larda uzaktan kontrol ve dim etme var, simülasyon olayı yok. White, White ambiance ve color farkı için http://i.hizliresim.com/8PaR9k.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 aga ampul ne zaman 2 liradan fazla eder oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 99 falan sanırım. huelerin beyazları baya saçma ama asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 https://cdn.meme.am/cache/instances/folder432/500x/46988432.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 bunlar canlı gösteriyor mu? ceset gibi değil canlı kanlı göstereni lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 onun icin et yemen lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 bende hue starter var bunlar renk değiştiriyor mu bendekiler gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 adam ne güzel yazmış abi okusanıza White Ambiance ve White arasındaki temel fark, ambiance ile sunrise simulation yapılabiliyor, rengi beyaz-sarı skalasında. Normal white'larda uzaktan kontrol ve dim etme var, simülasyon olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 haklısın görmemişim. ne bileyim yenileri çıktı white ismiyle falan kafam karıştı. sevinmiştim ya. odama bir kırmızı simülasyonu istiyorum. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Msj kutun dolu. White ambiance almak istiyorum gün içinde tekrar dönüş yapana kadar ayırman mümkün müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 ben almak istiyordum aslında ben şunu almıştım http://www.hepsiburada.com/philips-hue-v2-akilli-led-lamba-baslangic-paketi-p-HRPHL929001142001?magaza=Ekostok&wt_gl=cpc.nelk.bahce.pla&gclid=Cj0KEQiAtK3DBRCBxt-Yxduq5p4BEiQAbFiaPV3viHYYnfpzceSlbgiaHSU3pTmQIC8c_xAvdjCoDxUaAlZ-8P8HAQ tam olarak hangisini almak gerekli ona bakıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 DareJedi said: Msj kutun dolu. White ambiance almak istiyorum gün içinde tekrar dönüş yapana kadar ayırman mümkün müdür? Ok ayiririm. Dukkan degil sonucta surekli musteri akmiyor eheh (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Provizyonu iptal ediyorum sdf Bu arada iki önemli hususu vurgulayayim. 1) bunlari kullanabilmek icin hue bridge sahibi olmak ön şart. 2) renkli degiller. bunlarin amaci daha cok renkli setin uzerine tamamlama urunleri. Ornegin bende renkli 3 ampul var, salon ve yatak odasinda duruyorlar. Mutfakta ise duz beyaz var, otomasyon icin sadece. Mutfakta renkli civcivli seye gerek yok diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Kuzenim istiyordu o almış benim rezerve iptal edilebilir iyi satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Peregrin said: https://cdn.meme.am/cache/instances/folder432/500x/46988432.jpg ehehuehue :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 ülke yangın yeri yatırım yaptığınız şeylere bakın ya. şaka lan şaka güzel oturulur bunun üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 lego satan adam diyo bunu sdf http://littlefun.org/uploads/52426f00e691b270a57d9279_736.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 bende vardı. baya da güzel oluyo aslında. bi sürü appi var. alın seversiniz. vidyoya çekmiştim hatta: https://www.instagram.com/p/6QFQZ9kihD/?taken-by=aytunc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 aslında yarın gece budapeşteye dönüyorum ben utku oradaki eve alabilirim. ankaradaysan geçerken aliyim abi. ama bridge yok gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 kerhane gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 abi evde parti falan varsa açıyosun onu. yoksa istedigin renge ayarlıyosun öyle kalıyo çakmadan vs. istersen sarı ışık yap normal. sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 valla hue hayatta en parasına değen eşyam oldu diyebilirim. aldıktan bir ay sonra bayarım diyordum ama bir sene olacak hala ilk günkü zevkle kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Birf insan ampulu nasil zevkle kullanir diye dusunurken yukardaki resmi gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 götüme sokmuyorum ama diğer yaptıklarım saymakla bitmez. bi kere bilgisayara app kurdum hiç kalkmadan ışıkları ayarlıyorum kafama göre. o an canım ne çekerse o renkte takılıyorum. mavi gibi renkler yoruyor ama oyun oynarken oyuna göre renk açıyorum mesela orada mavi, mor gibi renkler iş yapıyor. eve gelenlere şekil yapıyorum akıl alıyorum. ortamı romantikleştirmek çok kolay. ha kötü yanı da var. yeşillerde baya bi sıçıyor. bi tane böyle cart yeşil veriyor bi tek diğerleri hep beyaza kaçıyor. yeşil tonu diye birşey yok. turkuaz hiç yok. bi de bende ambilight tv'de var. ona da bağlı. gerçi ona güzel sistem kuramadım filmlerden aşırı aydınlık yapıyor. tv'nin yanlarına takmak lazım 2 tane hue o zmn güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 evet yeşili sıkıntılı. ambilight+hue olarak da odadaki tepe ampulü kullanmıyorum, lambader var bi tane, ona bağlıyorum sadece TV'yi, kenardan dekor yapıyor, tepe ışığını komple kapalı tutuyorum film izlerken. hue'yi başka amaçla da kullanıyorum. Geçen elektrikler kesildiğinde hanımla gittik dışarda bi cafeye oturduk, hue appinden bridge'e bağlantıyı gözleyerek evde elektrik gelip gelmedi mi diye kontrol ettim sdfsd Evlilik sonrası balayına gittik, lan dedim tam hırsız girmelik ortam, yeni ev, burada altın vardır gazıyla dadanırlar eve, hue'den ayarladım programı, her akşam 10'da ışıkları açtı, 1'de kapattı, 3'te açtı, 5'te kapattı. gerçi her akşam 3-5 arası yeni evlilerin ışıklarının açık olduğunu komşuların görmesi hoş olmadı tabi ama güvenlik işte nabacan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar