ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Selam, Hala satan var mı? 1 adet ihtiyacım var. Teşekkürler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Allkeysshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 windows çok alengirli işler yapıyor sinsi çalışıyor ya. 2 makinede orj lisans var 2 sinde crackli crackli olanlar belli aralıklarla saçma sapan şeylerde patlamaya başlıyor. yeniden kuruyorum mesela, belli bir süre tamamen farklı şeylerden patlamaya başlıyor. en son diğer pc'de ethernet kartını kapattı asduhasdsa. her şey açık data gelmiyor mesela. saatlerce uğraştım düzeltecem diye. şimdi başlayınca alt bar iptal oluyor falan. lisanslı olanlar windows tarihinin en altın dönemini yaşıyor ama en ufak tıklama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Esh said: Allkeysshop Geçen de vermiştin galiba bu siteyi, 3 gün sonra keyler patlamasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 9 eur a aldığın şeyin patlama riskini kabul edeceksin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 mm ben de simdi orj ne kadar diye baktim da ev 10 480 prof 900 gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Kabul ediyoruz da 1 günde patlaması var 1 ayda patlaması var. Hani kafadan patlak gelme ihtimali varsa hiç elleşmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 9 eur a her şey olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 oradan alacağına şarkılı türkülü geygenden gey türetmek daha iyi değil mi yahu, windoz için geygen yok mu artık? Sonuçta oradan aldığın gey de legal değil dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 patlamıyo allkeystekiler burada da rot satıyo, onunkiler de patlamıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 patlasa bile yardımcı oluyor rot her türlü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 ama kart nerde diye sorarsan rot patlıyor, artis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 ebayden motherboard keylerden al hep alıyorum, şimdiye kadar hiç problem yaşamadım bazen 7 8 dolara kadar düşüyor, bazen 20 30 dolar oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Lopeth said: ebayden motherboard keylerden al hep alıyorum, şimdiye kadar hiç problem yaşamadım bazen 7 8 dolara kadar düşüyor, bazen 20 30 dolar oluyor bir link versene şuna bakam bi, bulamadım. Buldum galiba , da sen gene ver bir link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 rot'tan aldım ben. patladı bi kere sıfır mis gibi key verdi. müşteri memnuniyeti için çalışıyor adam, sanırsın amazon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar