Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 abi şu imgur engelini aşmanın basit bir yolu yok mu chrome da ne bileyim bi ayar olsa sadece imgur için dns/vpn falan açsa ? reddite giriyorum bir iki resim falan bakayım diyerekten. imgur linki dolu tabi ortalık olmuyor. ordan git zenmate aç o da olmadı touch vpn midir nedir onu aç. online oyun oynamıyor olsam cyberghostu kapatamyacam hiç. bi çözüm bulamaz mıyız buna ?
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 ya o konu ayrı abi. her imgur linkine tıkladığımda karşıma çıkan bağlanamıyor hatası sonrasıonda silkecem trsini de şeyini de gidecem ulasn diyorum. olmuyor tabi. hatta bazen hayal ediyorum. böyle internette dolaşırken vpn kullanmamak dns kullanmamak. her siteye şak diye girebilmek falan. nasıl bir duygu. anlat dinleyelim.
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Ya iranda olsaydınız ya çinde? Şükredin!
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Jeeztro said: bi çözüm bulamaz mıyız buna ? bulursun https://chrome.google.com/webstore/detail/filmotorg/gadgifimnocjldnlnkjfmponplilmbgn
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Jeeztro said: abi şu imgur engelini aşmanın basit bir yolu yok mu chrome da ne bileyim bi ayar olsa sadece imgur için dns/vpn falan açsa ? reddite giriyorum bir iki resim falan bakayım diyerekten. imgur linki dolu tabi ortalık olmuyor. ordan git zenmate aç o da olmadı touch vpn midir nedir onu aç. online oyun oynamıyor olsam cyberghostu kapatamyacam hiç. bi çözüm bulamaz mıyız buna ? hala buna ağlıyo musunuz ya opera'da default vpn var orda browse edin imgur reddit vs.
Patice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 yekeyeke said: Ya iranda olsaydınız ya çinde? Şükredin! iranda giremediğimiz site henüz yok, her şey free.. vpnim sen çok yaşa..
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 DNS kullanmak cogu siteyi aciyor. Ama Google DNS gibi DNS'lere bulasiyor yine hukumet artik. Kendi DNS sunucumu calistiriyorum bilgisayarimda, DNSSEC filan da var. use-caps-for-id gibi seceneklerle guvenligi de arttiriyor biraz daha. Islemcide %0.1 yuk filan, hicbir sey yani. Unbound'a bak bir.
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 telefon için çözüm adguard,cok mutluyum...
samaella Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 google dns le açıyor imgur çatır çatır. Zaten bu devirde ttnet dns ne kullanacan olm
samaella Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 operayı fazla dillendirmeyin elimizdekinden de olmayalım :D
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 samaella said: google dns le açıyor imgur çatır çatır. Zaten bu devirde ttnet dns ne kullanacan olm aa ben bunu bilmiyodum ya, orayı da banlamıslardır demistim. baya baya acıyo cidden
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 "nutella yerim" said: abi tor browser kullan Tor artık Türkiye'de yasak
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 pontipati said: "nutella yerim" said: abi tor browser kullan Tor artık Türkiye'de yasak bende calısıyor ?!
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 dns olmadan internete cikmiyorum ben artik. bi ligtv izlerken kapatiyorum
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Böyle bir türkü vardı Halk ozanı çelik söylüyordu galiba.
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Topiği her okuduğumda şarkıyı mırıldanıyorum aklıma geldiği kadarıyla tak etti canıma yalnız her gece içiyoruz yine bu gece. Ufaktık o zamanlar bir abazanın şarkısıymış meğerse :(
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Cehape donemi imgur bile yoktu ulkede
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Cehape döneminde tezek yakıyorduk. Oh wait, yine tezek yakıyoruz
samaella Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=b7R5LpkDqBg
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 İmgur a giremiyorum diye üzülüyordum, imguru bilmeyen birini gördüm
Öne çıkan mesajlar