Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tak etti artık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi şu imgur engelini aşmanın basit bir yolu yok mu

chrome da ne bileyim bi ayar olsa sadece imgur için dns/vpn falan açsa ?

reddite giriyorum bir iki resim falan bakayım diyerekten. imgur linki dolu tabi ortalık olmuyor.

ordan git zenmate aç o da olmadı touch vpn midir nedir onu aç.

online oyun oynamıyor olsam cyberghostu kapatamyacam hiç. bi çözüm bulamaz mıyız buna ?
Mesaj tarihi:
ya o konu ayrı abi.

her imgur linkine tıkladığımda karşıma çıkan bağlanamıyor hatası sonrasıonda silkecem trsini de şeyini de gidecem ulasn diyorum.
olmuyor tabi.

hatta bazen hayal ediyorum. böyle internette dolaşırken vpn kullanmamak dns kullanmamak. her siteye şak diye girebilmek falan. nasıl bir duygu. anlat dinleyelim.
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

abi şu imgur engelini aşmanın basit bir yolu yok mu

chrome da ne bileyim bi ayar olsa sadece imgur için dns/vpn falan açsa ?

reddite giriyorum bir iki resim falan bakayım diyerekten. imgur linki dolu tabi ortalık olmuyor.

ordan git zenmate aç o da olmadı touch vpn midir nedir onu aç.

online oyun oynamıyor olsam cyberghostu kapatamyacam hiç. bi çözüm bulamaz mıyız buna ?

hala buna ağlıyo musunuz ya

opera'da default vpn var orda browse edin imgur reddit vs.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
DNS kullanmak cogu siteyi aciyor. Ama Google DNS gibi DNS'lere bulasiyor yine hukumet artik. Kendi DNS sunucumu calistiriyorum bilgisayarimda, DNSSEC filan da var. use-caps-for-id gibi seceneklerle guvenligi de arttiriyor biraz daha. Islemcide %0.1 yuk filan, hicbir sey yani.

Unbound'a bak bir.
Mesaj tarihi:
Topiği her okuduğumda şarkıyı mırıldanıyorum aklıma geldiği kadarıyla tak etti canıma yalnız her gece içiyoruz yine bu gece.

Ufaktık o zamanlar bir abazanın şarkısıymış meğerse :(
  • Yeni Oluştur...