Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 olm ben bu filmden hiç bi bok anlamadım ya filmin sonu mu eksikti acaba ben de tam içimden film burda bitse bi bok anlamam ne komik olurdu derken film harbiden orda bitti göt gibi kaldım sldkgnfdklngfdkngşdfklgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Xaero said: Esh said: aynen. herif gerçek erkek amk her şeyde iyi olabilir mi lan bi insan? Gerçek erkek derken? http://www.out.com/sites/out.com/files/2014/04/08/tomford-richardbuckley-cr.png erkek adam erkek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 axedice said: Esh said: aynen. herif gerçek erkek amk her şeyde iyi olabilir mi lan bi insan? Xaeronun homofobisi bi kenara, "gerçek erkek" sorunlu bi tanım biraz. Misal trans bi erkek gerçek erkek olamıyor mu? Ya da başarısız beta bi erkek? Sen alphalığı erkeklik kriteri olarak öne sürdüğün anda ataerkil toplumun da heteronormative görüşlerini sana dayatma imkanı doğuyor, o açıdan adamları eleştiremeyiz. Hani gavurlar sex / gender diye iki ayrı tanım kullanıyor buna, işin uzmanı lorelin gelsin açıklasın (işin ne zaten lelel), ama "erkeklik" üzerinden üstünlük arıyorsak erkekliğin biyolojik değerini dişiler tarafından beğenilme / üstünlük sağlama ve çiftleşip sağlıklı nesillerle genlerini devam ettirme olarak özetlemek gerekmez mi? Tom Ford süper bi adamdır ama biseksüel değilse ve kadınlar ondan çocuk yapmak için kapısında yatmıyorsa "gerçek erkek" kriterini sağlamıyor bence. erkek olurlar gercek erkek olamazlar. erkek nufusunun hepsinin birden gercek erkek olmasına gerek yok. evrimsel olarak hatalı olurdu ole olması zaten. erkek nufusunun %5 gercek erkek olsa yeter. geri kalanı erkek kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 axedice said: Esh said: aynen. herif gerçek erkek amk her şeyde iyi olabilir mi lan bi insan? Xaeronun homofobisi bi kenara, "gerçek erkek" sorunlu bi tanım biraz. Misal trans bi erkek gerçek erkek olamıyor mu? Ya da başarısız beta bi erkek? Sen alphalığı erkeklik kriteri olarak öne sürdüğün anda ataerkil toplumun da heteronormative görüşlerini sana dayatma imkanı doğuyor, o açıdan adamları eleştiremeyiz. Hani gavurlar sex / gender diye iki ayrı tanım kullanıyor buna, işin uzmanı lorelin gelsin açıklasın (işin ne zaten lelel), ama "erkeklik" üzerinden üstünlük arıyorsak erkekliğin biyolojik değerini dişiler tarafından beğenilme / üstünlük sağlama ve çiftleşip sağlıklı nesillerle genlerini devam ettirme olarak özetlemek gerekmez mi? Tom Ford süper bi adamdır ama biseksüel değilse ve kadınlar ondan çocuk yapmak için kapısında yatmıyorsa "gerçek erkek" kriterini sağlamıyor bence. >He bought into the libcuck meme. Sex/gender pseudo-scientist sosyologların ima ettigi kadar biyolojiden divorced şeyler değil. Batıda solun ittirdigi gerzek bir narrative ürünü, legit olarak o an ne istersen o gender olabildigini savunuyor insanlar ciddi ciddi. Trans erkek olmak kendi basına negatif bir olgu olmasın toplumda, gerçek erkek olmadıkları için üzülmesinler amaç bu. HERKES GERÇEK ERKEK diyerek delusion ittirmenin alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 biri bana şu filmi açıkklasın aaaaa kikikik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 bende aynı duygular içersindeyim sanki dizi izledim de ikinci bölümü bekliyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 sanat yoluyla intikam aldı kardo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 çocuk aslında yokmuş dsfhdsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 İntikam aldıgı kesin ama eş zamanlı intihar etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 adam ölmüş olabilir mi lan acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 nice revenge m8 i r8 8/8 plz no h8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Ben bu filmi izledikten sonra değil, spoilerları okuduktan sonra sevdim. :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 adam niye intihar etmiş olsun abi. hem diyor ya "When you love someone you have to be careful with it, you might never get it again." *internetten arayıp buldum lafı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Etti abi etti, kasmayın kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 adam niye intihar etsin anlamadım. hikayede öldü sadece. gerçekte hem başarılı bir şekilde sonunda kitap yazdı,kadınla mailleşiyordu randevulaştı ve intikamını aldı. adamın gerçekte de intihar ettiğini gösteren bir şey yok. hikayedeki ölüşünün literally olduğunu sanmıyorum metaphor. sen gittin çocuğumuzu öldürdün beni de öldürdün. bu da benim sana kapağım. ben böyle anlaadım yani sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 bi incelemede yazıyodu işte adam hikayede kendini öldürmekle eski hayatını(karısını kızını kaybeden terk edilen vs.) bitirmiş oluyor, yeni hayatına devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Kitapta tecavüz eden Ray, gerçekte Suzan mıydı Suzi miydi unuttum işte- ta kendisi. Vay babalar vay ! Sonra, Edward gelmiyor, kızın gözleri var sadece ekranda, tıpkı annesi gibi hüzünlü gözleri oluyor. Çok manyak lan, iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 sonu "bil istedim" diye biten eski sevgiliye gonderme paylasimi the movie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 yazdığı kitap ful metafor. adam intihar etmiyo amk ne sallıyosunuz ya da nasıl sallıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 beyinler fazlasıyla yanmış bu topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 fazla basarili bi filmmis ya. yani gay olup tom forda veresim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar