Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nocturnal Animals

ivy

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Esh said:

aynen. herif gerçek erkek amk

her şeyde iyi olabilir mi lan bi insan?

Xaeronun homofobisi bi kenara, "gerçek erkek" sorunlu bi tanım biraz. Misal trans bi erkek gerçek erkek olamıyor mu? Ya da başarısız beta bi erkek? Sen alphalığı erkeklik kriteri olarak öne sürdüğün anda ataerkil toplumun da heteronormative görüşlerini sana dayatma imkanı doğuyor, o açıdan adamları eleştiremeyiz.

Hani gavurlar sex / gender diye iki ayrı tanım kullanıyor buna, işin uzmanı lorelin gelsin açıklasın (işin ne zaten lelel), ama "erkeklik" üzerinden üstünlük arıyorsak erkekliğin biyolojik değerini dişiler tarafından beğenilme / üstünlük sağlama ve çiftleşip sağlıklı nesillerle genlerini devam ettirme olarak özetlemek gerekmez mi? Tom Ford süper bi adamdır ama biseksüel değilse ve kadınlar ondan çocuk yapmak için kapısında yatmıyorsa "gerçek erkek" kriterini sağlamıyor bence.

erkek olurlar
gercek erkek olamazlar.

erkek nufusunun hepsinin birden gercek erkek olmasına gerek yok. evrimsel olarak hatalı olurdu ole olması zaten. erkek nufusunun %5 gercek erkek olsa yeter. geri kalanı erkek kalabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Esh said:

aynen. herif gerçek erkek amk

her şeyde iyi olabilir mi lan bi insan?

Xaeronun homofobisi bi kenara, "gerçek erkek" sorunlu bi tanım biraz. Misal trans bi erkek gerçek erkek olamıyor mu? Ya da başarısız beta bi erkek? Sen alphalığı erkeklik kriteri olarak öne sürdüğün anda ataerkil toplumun da heteronormative görüşlerini sana dayatma imkanı doğuyor, o açıdan adamları eleştiremeyiz.

Hani gavurlar sex / gender diye iki ayrı tanım kullanıyor buna, işin uzmanı lorelin gelsin açıklasın (işin ne zaten lelel), ama "erkeklik" üzerinden üstünlük arıyorsak erkekliğin biyolojik değerini dişiler tarafından beğenilme / üstünlük sağlama ve çiftleşip sağlıklı nesillerle genlerini devam ettirme olarak özetlemek gerekmez mi? Tom Ford süper bi adamdır ama biseksüel değilse ve kadınlar ondan çocuk yapmak için kapısında yatmıyorsa "gerçek erkek" kriterini sağlamıyor bence.

>He bought into the libcuck meme.

Sex/gender pseudo-scientist sosyologların ima ettigi kadar biyolojiden divorced şeyler değil. Batıda solun ittirdigi gerzek bir narrative ürünü, legit olarak o an ne istersen o gender olabildigini savunuyor insanlar ciddi ciddi.

Trans erkek olmak kendi basına negatif bir olgu olmasın toplumda, gerçek erkek olmadıkları için üzülmesinler amaç bu.

HERKES GERÇEK ERKEK diyerek delusion ittirmenin alemi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

adam niye intihar etsin anlamadım. hikayede öldü sadece. gerçekte hem başarılı bir şekilde sonunda kitap yazdı,kadınla mailleşiyordu randevulaştı ve intikamını aldı. adamın gerçekte de intihar ettiğini gösteren bir şey yok.

hikayedeki ölüşünün literally olduğunu sanmıyorum metaphor. sen gittin çocuğumuzu öldürdün beni de öldürdün. bu da benim sana kapağım. ben böyle anlaadım yani sdfs.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...