AthleT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Avrupa Gençlik Olimpik Festivali (EYOF)'nin kış ayağı 11-18 Şubat 2017'de Erzurum'da yapılacak. 9 branş var. - Alp Disiplini - Snowboard - Kayaklı Koşu - Biahtlon - Kayakla Atlama - Buz Hokeyi - Buz Pateni - Short Track - Curling resmi web sitesi yolunuz düşerse beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 geçen sene yıkılmamış mıydı oralarda bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 atlama kuleleri çökmüştü, tamir edildi yarışlara hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 yarışlarda çökmese bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 sunun kadayif dolmasi seklinde olanini yapacaklar sandim bi an https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d6/London-Eye-2009.JPG/250px-London-Eye-2009.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 AthleT said: atlama kuleleri çökmüştü, tamir edildi yarışlara hazır. çöken kulelerden atlama branşını tetiklemiş olabiliriz aslında tutar mı tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 atlama kulelerinin açılış yarışlarında bi' Türk sporcu düşmüş her yerini kırmıştı. şimdi o çocuk amerika'da madalya alıyor atlama branşında :) buz hokeyi, curling, short track hep bize göre branşlar bence. bu kadar zamanda dünya'ya nam salmamış olmamız bizim ayıbımız. bingildak said: çöken kulelerden atlama branşını tetiklemiş olabiliriz aslında tutar mı tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Bizim kezbanların harika curling oynayacaklarına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 EYC OF ERZURUM DİYE GELDİM age of a expension çıktı sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 20 subat ocak uludag, 28 subat'ta ocak'ta da erzurum'dayim. Keske daha once haberim olsaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 AthleT said: atlama kulelerinin açılış yarışlarında bi' Türk sporcu düşmüş her yerini kırmıştı. şimdi o çocuk amerika'da madalya alıyor atlama branşında :) buz hokeyi, curling, short track hep bize göre branşlar bence. bu kadar zamanda dünya'ya nam salmamış olmamız bizim ayıbımız. bingildak said: çöken kulelerden atlama branşını tetiklemiş olabiliriz aslında tutar mı tutar. buzda kaymayı öğrensem kesin hokey oynarım, aşırı zevkli spor olduğu belli. tr'de ligi de var artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 özel mesajları sildim yanlışlıkla -nasıl oldu diye sormayın, tuhaf bir hareket idi- birisi palandöken hakkında bilgi istemişti öm ile tekrar yazabilirse sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Ben istemiştim. Pistler ne alemde diye. Kar az gözüküyor ama pistleri biliyor musun orada diye sormuştum. Orada yaşıyorsun sanırım. Gerçi Kayseri'ye gidicez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Ben dun dondum palandoken'den. 20 gundur kar yagmiyor ama pistlerin hepsi acik. Benim ilk gidisimdi. Pistleri de bilmiyorum tabi, snowboard yaparken fena dustum. Baya buzlu pistler. Kaburgayi catlattim sanirim. Ama dedigim gibi tum pistler acik. Hava gunesli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 erzurum'dayım ben haftasonuna denk gelirse uğrarım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar