monoscope Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Merhaba, bugün zar zor aile hekimliğinden 1 günlük rapor alabildim. gece ateşlerden kıvranmışım sonra işe gitmeye çalışmışım ama yapamamışım doktor bana iyisin bişeyin yok diyor. bu tarz durumlarda ve böyle hafif hasta ama 1 gün evde takılsa zımba gibi olurum durumlarında nereden rapor almak mantıklıdır, özele gitsem direk verir mi ? Muayene ücreti verip bir de rapor alamamak olmasın sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 özelde muayene olursan verirler, ben istiyordum fazla fazla veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 verir özel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 yasadışı rapor mu istiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 ben doktora hocam biliyosunuz bu hastaligin en iyi ilaci dinlenmektir diyorum kac gun istiyosun diyor kahgsdlkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 OHAL mevzusuna rapor işi çok sakat vermiyorlar diye biliyorum özelde de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Fistan said: yasadışı rapor mu istiyorsun ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 monoscope said: Merhaba, bugün zar zor aile hekimliğinden 1 günlük rapor alabildim. gece ateşlerden kıvranmışım sonra işe gitmeye çalışmışım ama yapamamışım doktor bana iyisin bişeyin yok diyor. bu tarz durumlarda ve böyle hafif hasta ama 1 gün evde takılsa zımba gibi olurum durumlarında nereden rapor almak mantıklıdır, özele gitsem direk verir mi ? Muayene ücreti verip bir de rapor alamamak olmasın sdfsdf Geçmiş olsun. Özelden rapor alabilirsin tabi, çerez gibi yazan doktorlar var. Fakat özel sağlık kurumları 'İstirahat Raporu' veriyor. Bazı durumlar için şirket bu raporu kabul etmeyebilir. Çünkü aslen istirahatli sayılman için 'İş Görememezlik Raporu' alıyor olunması lazım. Sağlık Bakanlığının tanıdığı rapor çeşidi bu. Bunu da ancak aile hekiminden ya da devlet hastanelerinden alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 istihbarat raporu diye okudum artik gundem ne hale getirdiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Aile hekimleride veriyor yanlız sorguluyor ne iş yapıyorsunuz sıkıntı olmaz değilmi diye hani üstelesen 2-3 gün verir ama 1 gün vermeye çalışıyorlar. Bu arada rapor konusunda dikkat edin 3 gün sonra maaşınızı devlet veriyor onuda düşünün devlet nasıl verir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 sleepingdeath said: Aile hekimleride veriyor yanlız sorguluyor ne iş yapıyorsunuz sıkıntı olmaz değilmi diye hani üstelesen 2-3 gün verir ama 1 gün vermeye çalışıyorlar. Bu arada rapor konusunda dikkat edin 3 gün sonra maaşınızı devlet veriyor onuda düşünün devlet nasıl verir :) devletin eline düşürmesin allah. Sgk maaşı bir süre sonra ziraat bankasına yatırıyor, surekli kollamak lazım edevletten. para yok oluyor belirtilen süre içinde çekmeyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 devlette paran kaybolmaz ama uğraşırsın parana sahip çıkmazsan kimse sahip çıkmaz. işte parayı verirkende ayaktamı tedavi oldun, yataktamı vs.. gibi kriterlere göre paranın belli bir %sinden veriyor. ama asıl kötüsü şirketten duyduğumuz hamile bayanlardandı kadınlar hamile halleriyle evrak peşinde falan koşturuyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Patice said: sleepingdeath said: Aile hekimleride veriyor yanlız sorguluyor ne iş yapıyorsunuz sıkıntı olmaz değilmi diye hani üstelesen 2-3 gün verir ama 1 gün vermeye çalışıyorlar. Bu arada rapor konusunda dikkat edin 3 gün sonra maaşınızı devlet veriyor onuda düşünün devlet nasıl verir :) devletin eline düşürmesin allah. Sgk maaşı bir süre sonra ziraat bankasına yatırıyor, surekli kollamak lazım edevletten. para yok oluyor belirtilen süre içinde çekmeyince. Kaybolması için 6+ ay bekletmen lazım, her ayın sadece 8-14'ü arasında çekebiliyorsun bir de. Onun dışında öyle atla deve bir şey değil. İşverenler de genelde maaşı kesip bordroda değişiklik yapmak vs. akışına üşenip normal maaşınızı veriyor, oradan aldığını bana getir diyor geçiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 sleepingdeath said: devlette paran kaybolmaz ama uğraşırsın parana sahip çıkmazsan kimse sahip çıkmaz. işte parayı verirkende ayaktamı tedavi oldun, yataktamı vs.. gibi kriterlere göre paranın belli bir %sinden veriyor. ama asıl kötüsü şirketten duyduğumuz hamile bayanlardandı kadınlar hamile halleriyle evrak peşinde falan koşturuyorlardı. kaybolmuyor ama cidden koşturuyosun. Cep telefonunu pasaporta işletip vergi daiesine parasını yatıralım dedik. Garanti bankasından para çıktı Ankara Veraset ve Borçlar bilmemnesine para geçmiş. Alakaya gel. Bi araştırın bi sorgulayın dimi bu para ne alaka? diye. Para hala kendilerinde, almaya çalışıyor, derdimizi anlatmaya çalışıyoruz. Devletle uğraşılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Olm öyle durumlarda iş yerini arayıp, çok hastayım bugün gelemeyeceğim diyemiyor musunuz? Bir gün bile kafa izni alamayacağınız kadar gaddar yerlerde mi çalışıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 kaldiki butun sirkete bulastirip herkesi hasta edip baya zarara yol acabilirsin. ac izin iste kafa izni verirler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 bizde ayda 1 flaan çok sıkıntı olmuyor bok gibiysem eğer hanımdan alıyorum raporu, tertemiz. eve gleirken bir yoğur bir de 26-12-2016 tarihli rapor idyorum. hatta telefondan çekip gönderiyor ben de şirkete mail atıyorum evrak da taşımıyorum böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 deadwoll said: Olm öyle durumlarda iş yerini arayıp, çok hastayım bugün gelemeyeceğim diyemiyor musunuz? Bir gün bile kafa izni alamayacağınız kadar gaddar yerlerde mi çalışıyorsunuz? Şahsen bizim üst yönetimden aşırı tırsan bir müdürümüz vardı, arayıp ben yarın gelemiyorum desem de rapor gönder diyordu. Ama şahsen 4 sene çalıştığım bu şirkette her yıl toplamda 1 ay rapor ( bazen hasta bazen gitmek istemiyor olmaktan ötürü ) + 1 ay civarında yıllık izin ( bayramlar ve resmi tatillerle birleştirme ) kullanmışımdır. Bal, börekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 rapor olayı ilginç ya. böbreğimde 1 cm taş var, yarım saatte bir ölümden beter ediyor, doktor rapor vermedi. 3 seansta kırıldı taş. hayatımı silkeledi 3 hafta boyunca. allahtan şirket sorun çıkarmadı rapora gerek duymadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 fetodan sonra bobreginizi vermeden rapor filan alamazsiniz..hele su son travolta abiden sonra..2 bobreginiz bile yetmeyebilir.. hani o ne is yapiyorsunuz sıkıntı olmaz mi kismi harbiden travoltacandan sonra iptal..adam polis -nispi guvenilmesi gereken tip fetodan filan da aciga alinmamis..arti kardesinin arkadasi filan..ona o raporu veren doktor da rus buyukelcisini degil de buyukelciligin kapicisini oldurmus muamelesi gorecek ..kibarca bitti yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Ya zaten raporu aldığı tarih taa darbe zamanı, suikast zamanı değil. Ben darbe girişiminden bu yana toplam 10 ya da 15 gün rapor kullandım hiçbir şey olmadı, gidiyorum yazıyorlar. Git gud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 nasil vermiyorlar ya ben hangi doktorra gitsem pata küte izin veriyim diyor. Patideki gibi full atarli burjuva gibi konusuyorsaniz vermezler gerci. Konusmasini bilirsen istemeden bile soruyorlar.Ama aile hekimi falnda belli bir gune kadar falan verebiliyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 zeawee said: istihbarat raporu diye okudum artik gundem ne hale getirdiyse asdass aynen ben de :D Olm ben motor kazası geçirip acile kırmızı bölgeye gittim, bi parmağım kırık, bi topuğuma basamıyorum falan, anca o gün için verdi raporu, sanki cebinden para veriyo, nefret ediyoprum doktor milletinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar