arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 heal wounds seçtiğinde büyü imleci çıkmıyor mu? büyüyü seçip atmak istediğin elemana tıklıosun[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 çıkmıyor,patch de yaptım halbuki. aynı şey bless için de geçerli,onu da rangera yapıyor. herhalde priestimin belli takıntıları var:) patch yapmasamıydım acaba?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ehe bug gibi geldi bana, bi kaç major bug (mesela cloud büyüleri) yüzünden ben de patchle oynuyordum ama bi sorun çıkmamıştı bence sen bi reinstall çek, patchle bi daha dene temiz olsun :)[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 deniyim bakalım,nasıl bir sonuç verecek.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bende ne zamandır bu oyunu arıyordum sonunda bulup baslayabildim. e tabi ki bir kac sorum olucak. 1. grupta bir gadgeter var degisik bir alet yaptım jack in the box diye fear atar diyor ama nasıl kullanıcaz? Equip olmuyor sadece inventoryde duruyor. 2.grupta pickpocket yapıcak adam yok cok sey kaybedermiyim yoksa kasıp ninjaya pickpocket alıyım mı(lvl 7 oldum bile)? 3.pray, acid breath gibi skiller kullandıkca artıyor mu? Oyunun basında monastrydeki satıcıya dalıyım dedim. Adam bir pray yaptı 4 tane lvl 16 wood spirit geldi (ben lvl 4 filanım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 süper nostalji oldum şimdi ya. baştan mı yüklesem napsam.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 1.el işareti gibi birşey var useitem diyor üstüne getirince, onla kullan equip olmayan itemları 2.hiç pickpocket yaptığımı hatırlamıyorum bu konuda da yazmıosa gereksiz birşeydir herhalde 3.pray büyüyse, o tür büyüden yapınca skill alırsın, skill alınca da gelişir.acid breath de bir değişim olmuyor diye hatırlıyorum. yukarıdakileri yanlış hatırlıyor olabilirim baya zaman geçti. acaip canım çekti benim de, naapsak hmm :D yüklesem mi savelerim de duruyor :)[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: arcane, 17 Temmuz 2003 00:40 tarihinde demiş ki: soru 2 : acid breath yapmanın ne mantığı var skill kazanamıyorsunuz, dövüş ne kadar zorlu olursa olsun değmez bencehm hmm :D[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bu oyun gıbısı yok ha 2 senede 1 bıtırmeden kalkmam..var mı oynayan arada benım gıbı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 bck said: bu oyun gıbısı yok ha 2 senede 1 bıtırmeden kalkmam..var mı oynayan arada benım gıbı.. Şu an hergün bu oyunu oynuyorum,, değişik gruplar kurarak deniyorum. Solo denedim olmadı, 2 kişi deniyorum bu aralar, müthiş bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ben bunu hiç oynamadım çok seymi kaçırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 yok mu Wizardry/M&M gibi oyun artık ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 might and magic 10 u bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Praetorian said: ben bunu hiç oynamadım çok seymi kaçırdım. eger dungeon crawler dedikleri turn based oyunları seviyorsan wizardry 8 en iyisidir. acayip bir skill stat sistemi vardır. Cok fazla opsiyon var ve aylarca oynayabileceğin bir oyun tabi secretları falanda kovalarsan. maceranın bitmedigi kah zindanlarda kah dağlarda ormanlarda agaç evlerde... bunun gibi mekan bollugu olan oyun yoktur heralde.. acayip atmosferi olan bir suru npc yaratık yer keşfedebileceğin harika bir oyundur. tekrar tekrar oynayabileceğin bir oyun aynı zamanda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Zamanında muhteşemdi cidden. Ama işte 2013 yılında o grafikler tek kelimeyle horrendous, olmuyor imkanı yok. Zamanında oynadıysanız oynadınız, oynamadıysanız geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 o zaman konsollarda hiç bir oyunu oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Hepbir oyunu oynayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Tori said: Zamanında muhteşemdi cidden. Ama işte 2013 yılında o grafikler tek kelimeyle horrendous, olmuyor imkanı yok. Zamanında oynadıysanız oynadınız, oynamadıysanız geçti. grafikleri kötü değil ki, bu türü seven adam bayılır bu oyuna. En iyisi bu benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 ben bu oyunu daha önce oynamamıştım da bu kadar efsane olduğunu bilmiyordum, çok şey kaçırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Efsane olan oyun degil, Seth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar