xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 bilgisayari yaptirdiktan sonra tvyle devam ederim sandim ama olmadi. fena yormaya basladi. buyuk ekran ve gaming performansina sahip bi monitor ariyorum. bu konu altinda bi siralasak, kiyaslasak ? acikcasi verebilecegim max limit 1000-1500 lira civari diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 gaming yani 144 hz-gsync arıyorsan ve büyük monitör (mesela 27) arıyorsan, 1000-1500 bandına bulamazsın heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 benq nun 2411 i vardı, bu fiyat aralığına anca o olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 MG248Q asus buna gittim arkadasimin tavsiyesiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 27 inc olarak oneriniz var mi? Deli olacagim bulamiyorum uygun fiyatlara gsync/freesync ve 144hz olan. Cok cok ucuk fiyatlar mi vermek zorundayiz? IPS panellerde de acayip blacklight problemleri var, ben hep karanlik oyunlar oynadigim icin cok gozume takilacagindan baya cekimserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 benim aldığım var da modeli neydi ya Dell S2716DG 27" 1ms 2K HDMI DisplayPort G-Sync Usb Pivot Led Oyuncu Monitörü sanalmarketimden 2300 e almışım hayatımda aldığım en iyi parça falan asdoıjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 hangi ipste var o bleed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 TN panel istiyorsan dik oturuyor olman gerek yalnız. çok fazla ağlayan var renkler değişiyor diye. ben dik oturduğum için "kaykılmadığım" sürece problem olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Yükseltilip alçatılıyor en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Esh said: hangi ipste var o bleed? asus, acer. baska da vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 hepsinde var buyuk oranda, yani cok fotograf ve video gordum. Cok takilmiyor bazi insanlar ama bizim oynadigimiz oyunlar dusunuldugunda cok rahatsiz edici bir sey olur. dead pixel sansi her monitorde var ona bir sey yapilmaz da black light bleed bazi monitorlerde felaket derecede film izlerken fln cok rahatsiz eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Abi quantum dot lu samsunglari bekle o zaman Oledin burn olayini hala cozemedikleri icin monitor yok piyasada max black kontrasti veren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 samsun monitor yapiyo mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 piyasadaki monitörlerin yarısının panelini samsung üretiyo. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Esh said: Abi quantum dot lu samsunglari bekle o zaman Oledin burn olayini hala cozemedikleri icin monitor yok piyasada max black kontrasti veren VA panel baya iyi siyahta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Sereglin said: hepsinde var buyuk oranda, yani cok fotograf ve video gordum. Cok takilmiyor bazi insanlar ama bizim oynadigimiz oyunlar dusunuldugunda cok rahatsiz edici bir sey olur. dead pixel sansi her monitorde var ona bir sey yapilmaz da black light bleed bazi monitorlerde felaket derecede film izlerken fln cok rahatsiz eder. Vg279q var bende. Bleedden ziyade ips glow var(bleed her durumda oluyor, ips glow renkli ekranlarda kayboluyor), ama internette ağlayanlarinki gibi olsa ben de ağlarım, azıcık sağ üstte ve sağ altta var sadece. Ama öylesine bir video çektiğimde fark ettim ki benim gördüğümün 6 7 katı parlaklık görünüyor sorunlu yerlerde, yani video ve fotoğraflar durumu olduğundan çok daha kötü gösteriyor. Metro 2033 ve last light bitirdim, bir sorun yaşamadım (gece oynarken srgb mode da oynadım brightness 20 30 civarı. gündüz de racingde açtım brightness 80 oluyor sanırım, epey güneş olduğu için mecbur). Loading ekranları hariç hiç görmedim oynarken yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 bingildak said: benim aldığım var da modeli neydi ya Dell S2716DG 27" 1ms 2K HDMI DisplayPort G-Sync Usb Pivot Led Oyuncu Monitörü sanalmarketimden 2300 e almışım hayatımda aldığım en iyi parça falan asdoıjas ozelden yazdim cevap vermiyosun bahsettigin alet bu mu https://www.amazon.co.uk/Dell-S2716DG-27-Inch-LED-Gaming/dp/B016QR3NR2/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1483721704&sr=8-1-fkmr0&keywords=Dell+S2716DG+27%22+1ms+2K+HDMI+DisplayPort+G-Sync+Usb+Pivot+Led Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 verdiğin linkteki model no ile onun verdiği 1'e 1 aynı. daha ne istiyorsun :P güzel monitör o dell, ben de araştırırken iyilerden biri olarak not almıştım. yanlış hatırlamıyorsam biraz ghosting var diye kalmış aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 son kullanicidan tam emin olmak istiyorum lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Oski said: bingildak said: benim aldığım var da modeli neydi ya Dell S2716DG 27" 1ms 2K HDMI DisplayPort G-Sync Usb Pivot Led Oyuncu Monitörü sanalmarketimden 2300 e almışım hayatımda aldığım en iyi parça falan asdoıjas ozelden yazdim cevap vermiyosun bahsettigin alet bu mu https://www.amazon.co.uk/Dell-S2716DG-27-Inch-LED-Gaming/dp/B016QR3NR2/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1483721704&sr=8-1-fkmr0&keywords=Dell+S2716DG+27%22+1ms+2K+HDMI+DisplayPort+G-Sync+Usb+Pivot+Led evet bu ama tn panel ona göre al dik oturmuyorsan ips daha mantıklı olabilir öm gelmedi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 bu guzel de fiyat acisindan pahali ve 50 100 daha fazla verdiginde aldigin sonuc cok fazla fark ediyor. ben de son anda vazgectim almaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Bende bundan var. Sifiri 599 euroydu, ikinci el dukkanindan temizini 199 a kapattim. https://images.philips.com/is/image/PhilipsConsumer/298X4QJAB_27-IMS-en_US?$jpglarge$&wid=1250 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar