µh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 makyaj yapmış türbanlının yayın açması komik bence bana kızabilirsin imam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 goldbären said: ...sen de kızı legoyu geri yollayacaktın, ... "kızı legoyu" derken? legodan kız mı yaptınız, kızdan mı lego yaptınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Shean said: olum valla şu kız yazdıkça uyuz oldum ya imam gibilere. bi tipsiz olarak, tek dileğim sizin veya çocuğunuzunda aynı sözleri duyması. dedi ve banlandı. ayağınızı denk alın. http://static.comicvine.com/uploads/scale_super/1/12518/1185052-emperor.jpg µh said: makyaj yapmış türbanlının yayın açması komik bence bana kızabilirsin imam ben bunu görmedim var mı linki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Feamer said: feverfeverray said: hevet, terorist misin sorusunun cevabi iki tanedir hayir ve hayir cevabini verdikten sonra mahkeme diye aglamamali umuma açık yerde, muhatabının marka değerini etkileyecek beyanda bulunmaktan, kişinin maddi ve manevi zarara uğratmak... benim marka değerimi ben değil karşıdakinin söyledikleri belirleyecekse sıçayım öyle marka değerime affedersin. -- ayrıca sözlükte neden terörist için yalnızca yıldırıcı yazıyor. 2011 sözlüğüme baktım orda da yalnızca yıldırma falan var. hani saldırgan şiddettli korku veren tutumlar falan? olm hepimiz terörist olabiliriz şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 çok gereksiz bir ban olmuş, ban yerine dava açsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 bajazet said: Feamer said: feverfeverray said: hevet, terorist misin sorusunun cevabi iki tanedir hayir ve hayir cevabini verdikten sonra mahkeme diye aglamamali umuma açık yerde, muhatabının marka değerini etkileyecek beyanda bulunmaktan, kişinin maddi ve manevi zarara uğratmak... benim marka değerimi ben değil karşıdakinin söyledikleri belirleyecekse sıçayım öyle marka değerime affedersin. -- ayrıca sözlükte neden terörist için yalnızca yıldırıcı yazıyor. 2011 sözlüğüme baktım orda da yalnızca yıldırma falan var. hani saldırgan şiddettli korku veren tutumlar falan? olm hepimiz terörist olabiliriz şu an. yılmanın anlamına baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 O nasıl ban lan? O post yüzünden mi banlandı cidden? Madem çocuğunun duymaması gereken lafları başkasına sarf ediyosun, o zaman senin de banlanman lazım değil mi adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ben feveri destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 lutfen imami destekler misiniz demagoji yapamiyorum boyle olunca saldirmadim buz kirmaya gectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Bence gereksiz yere birbirinize sayfalarca yazılar yazılar he deyin olsun bitsin. Bir insan görmezden gelmeyi nasıl beceremiyor ben de bunu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 yumy said: O nasıl ban lan? O post yüzünden mi banlandı cidden? Madem çocuğunun duymaması gereken lafları başkasına sarf ediyosun, o zaman senin de banlanman lazım değil mi adf beni banlayın diye öm atmış admine :( yazdığı yorumla alakası yok burdan banlanmadı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 banda, "çocuk" kilit kelime. çocuğu kaldırınca sıkıntı olmuyor. ayle işin içine girince olayın boyutu değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 di öyle dedi ama komplo kurmus olabilir sheanı acıksası, bilemedim şimdi. yoldaşın kanı yerde kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 aslında şanla imam gizli ortakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Rasmon said: ben feveri destekliyorum. ben de seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 theorycraft'a gectik guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Flassh said: yumy said: O nasıl ban lan? O post yüzünden mi banlandı cidden? Madem çocuğunun duymaması gereken lafları başkasına sarf ediyosun, o zaman senin de banlanman lazım değil mi adf beni banlayın diye öm atmış admine :( yazdığı yorumla alakası yok burdan banlanmadı yani ne yanı adama naletçıksın mı dedirdik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 feverfeverray said: hevet, terorist misin sorusunun cevabi iki tanedir hayir ve hayir cevabini verdikten sonra mahkeme diye aglamamali olur mu kiz, bende cevap 3 tane ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ılımlı mı ılımsız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 iliksizdir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Feamer said: Flassh said: yumy said: O nasıl ban lan? O post yüzünden mi banlandı cidden? Madem çocuğunun duymaması gereken lafları başkasına sarf ediyosun, o zaman senin de banlanman lazım değil mi adf beni banlayın diye öm atmış admine :( yazdığı yorumla alakası yok burdan banlanmadı yani ne yanı adama naletçıksın mı dedirdik? öyle olmuş biraz ferayı kovduracaz diye sheanı kacırdık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Kim ban yedi ben kaçırdım orayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 dylanN said: Kim ban yedi ben kaçırdım orayı? dilan sen pek süt dökmüş kedi gibisin hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ne yapması bekleniyordu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Rasmon said: dylanN said: Kim ban yedi ben kaçırdım orayı? dilan sen pek süt dökmüş kedi gibisin hayırdır? Amaaan napim be , sonra attenion whore oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar