goldbären Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 imam terkedildiğinden beri çok agresif, kız ilişkilerini yeni yeni çözüyor. topiği var hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Feamer said: Laorx said: kadinlardan nefret eden sapik katil kismina katilmiyorum. espiri bir tarafa, bazıları bilinç altı olarak bu şekilde davranıyor 4chan /pol/ ve toruchan öneririm. anonimlik gelince görüyorsun insanların kadınlara karşı görüşünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Sigara ne ya puro için . En güzeli de Backwoods honey berry Immh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 klitorisi paticikten öğrenecek kadar günyüzü görmemiş insanlardan bahsediyoruz burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Neyse, off to school. Çomarlaşıyorsunuz muntazaman, her gediğe taş koyucam diye sandalyeden düşüyorsunuz. Saldırmadım dahi kimseye, herkese şakayla karışık cevap vermeye çalışıyorum aylardır. Foruma geldiğim gün de aynı muameleyi yaptınız bana. İyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 sen de otobüs hareketlenince burak yılmaza gelsene diyen tontik gibi atarlanma giderayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 klitoris ne lan, gezegen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Fever bu kadar takman bile saçma açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 olum valla şu kız yazdıkça uyuz oldum ya imam gibilere. bi tipsiz olarak, tek dileğim sizin veya çocuğunuzunda aynı sözleri duyması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 leş gibi sigara kokmuş paticik. içmeyin arkadaş şu zıkkımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 hepsi birer güzel insan fakat internette dingilleşiyorlar. sen niye saldırgan içeriklere cevap veriyorsun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Feamer said: Laorx said: kadinlardan nefret eden sapik katil kismina katilmiyorum. espiri bir tarafa, bazıları bilinç altı olarak bu şekilde davranıyor gerçek hayatta kadınlarla olan ilişkilerinden kaynaklı hayal kırıklıklarını, gördüğü herhangi bir kadına saldırarak compensate etmeye çalışma rahatsızlığı. onlarcasını görebilirsin şu an forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: klitoris ne lan, gezegen mi yunan hariciye bakanı klitoris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 feverfeverray said: Birkaç aydır burdayım, gözümün üstünde kaş var desem bir yerden gol yiyorum. O yüzden hala neden açıklamaya çalışıyorum bir şeyleri bilmiyorum, sanırım biraz sabırlıyım insan ilişkilerinde. Ve yarın öbür gün aranızdan biri ölse üzülürüm, vicdan azabı da çekesim yok pek. Sizlerden gencim, entellektüel olarak aynı seviyede olmayabiliriz. "saldırıya geçiyorsun. tipe bak. yapma o zaman yayın arkadaşım, kendinle yeterince barışık değilsen atılma böyle işlere alla alla." Saldırıdan baya uzaktı sana verdiğim cevap. Kendimle barışıyorum bu sefer de 'ay evde kalırsın, demagoji yapma' deniyor. Bundan bahsediyorum işte çoğu kişi cümlelerin içinden işine geleni alıyor. :D Yerin dibine soktuğunuz laf söz anlamayan çomarlardan farkınız yok bazen diyaloglarda. imam "türban" yüzünden savunmaya geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 klitoris pokemon değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 sanssizsansli said: DRaGoN_SLaYeR said: klitoris ne lan, gezegen mi yunan hariciye bakanı klitoris Domatesis degil miydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 çalışıyor muyuz arkadaşlar? tamam önümüze dönelim o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Flassh said: klitoris pokemon değil miydi Allah belanızı vermesin ya sdfdgdkd 😂 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 tekrar araya giriyorum ama, şişman diyorsunuz da, şişmanı anlamı dışında kullanıyorsunuz gibi sanki? temsili şişman http://im.haberturk.com/2013/08/12/ver1376295210/868200_detay.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 obez oluyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ayrıca sigara içmeyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 abi butun kelimelerin anlamini aciklamaya and mi ictin patide? Gecen de gene tecavuzun kelime anlami sozluk anlami fln diyodun sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 yalnız sanırım feverı kacırdık . kendisni ilk geldiğinde beni kacıramazsınız diye ant içmişti. paticik 1 fever 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Başlığın hakkını veriyor pati ahalisi adf uygulamalı örnekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Amma korkakmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar