feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ben twitchteki meselelere asla bulasmayan bir insanim. bir kez agzimi acayim dedim dramaya oturdum. 4 posta falan anlatiyordu yayininda "turbanliyim diye terorist dediler magdurum ben dava acicam" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 abi türbanlı mı bi de JKASLKJDKJSDFŞKJLDKLFŞGŞLKDFLKİHGFDHG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 bomba patladı diye halay çektiğine dair belge ortaya koyabilirsen zaten, sen dava aç ona, kulaklığını al kafasından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 kız silmiş tüm geçmiş yayınlarını işte. =) uğraşmam ki ben, eğer uğraşırsa yapabilirdim öyle bir şey. HALEP HALEP diyip, SA CEMAATİM başlığıyla yayın açan bir insanla münakaşaya girmek dahi istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Fetöcü diye ispikleyecektin direk. Firsati kacirmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 okumadım da dava falan açmaz. büyük ihtimalle senin doğru tesbitinle göt oldu ve mağdura yatıp hakkımı arıyorum pozlarına girerek kurtarmaya çalışıyor. boşuna gerilmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 turbanlılar da twitche geldiyse gemiyi terk etmenin zamanı gelmiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 türbanlı cosplayidir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Feamer said: bomba patladı diye halay çektiğine dair belge ortaya koyabilirsen zaten, sen dava aç ona, kulaklığını al kafasından :) http://e.lvme.me/p48uldt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Flassh said: turbanlılar da twitche geldiyse gemiyi terk etmenin zamanı gelmiş bence ha bi türbanlı gelince bozuldu asdfg op'un kanalına baktım dün, hafif tombul bir kız erkeksi tavırlarla "abi, abi" diyip sigara içerek league of legends oynuyordu. hani kim neden izliyor bunu diye sormayacağım da twitch zaten böyle bi yer. ciddi turnuvaların, conventionların, maçların canlı yayınları dışında çer çöp dolu. arada hiç sırıtmaz türbanı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 feverfeverray said: ben de guldum ona ya %100 kiz olsam bu kadar ayinin arasinda nasil barinayim aslinda dogru yerdesin. aramizdan kiz kiz bile cikardik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Türbanlıysa zenginse ve tw yayını yapıyorsa kork, tam aykipi devşirmesi ebeveynli yeni tr genciymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 he ben ayıyım zaten aksini iddia etmiyorum ki :D abi diyip kamyoncu gibi sigara içiyorum so what özür dilerim tipik beyaz kız olamadığım için. "hafif tombul" değil bu arada şişmanım ben. ekstra detay vereceksek böyle verelim. -bu yüzden izlenmiyorum zaten- tl dr, twitch benim yüzümden çöp olmadı 3 senedir burdayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Şu ayıların lafıyla kendini gömme boş yere ya, şık olmuyor. Bırak takılsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 demagoji yapma, daha önce çok denediler işe yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Evde kalırsın yapma böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Selam ben meriç bu arada jk jk couldnt resist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 gömmüyorum yav, stereotip kadın profilinde olmadığımın ben zaten bilincindeyim. siz beni boşuna gömmeye uğraşmayın o yüzden. =) içime içime konuşamıyorum ben, heyecanlıyım biraz. 20 erkekle büyüdüğüm için de abi abi diyorum, bir de babam çok bağırır benim ya. adamın normal konuşması bile döver gibi. o yüzden öyle. lol'e denk gelmişsin imam bu arada, dün bioshock oynuyorduk. ondan önce de witcher 3 vardı, arada uğra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ya cevap verebilecek akıllı kız görünce ağzı yüzü kayıyor buradakilerin. 25-40 yaşları arasında beyaz, kadınlardan nefret eden sapık katil profilinde adamlarla dolu burası. sana gelene kadar elli tane adam gelip geçti, onlara yağ bile çektiler belki 100 tl atar, belki yanındaki manitalardan bana düşer diye. dilana da kzııyodum ama o da çok güzel yönetiyor kitleyi. bazı insanlar ne yazdığını ayırt etmeksizin her postunun altına laf yapıştırmaya kasıyor. sorun orada. kız drama yaparsa laf çarp, gereksiz bişey söylerse çarp ama "oo kız xyzsi alırım bir dal" yazarsan olmuyor. bunun tersine stereotipe kayıyorsun. not: wk değilim. sjw hiç değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 taşındı yazısı daha kalkmadı ve ben yazan kesin golbaren diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Stereotip kadın nasıl oluyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ben sadece ılığım... warm regards.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 aha bildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 kadinlardan nefret eden sapik katil kismina katilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 dylanN said: Stereotip kadın nasıl oluyor ki? eksik yazmışım. kızların hepsi dramacı, forumda gariban erkeklerden prim yapan düşkün ilgi açı kızlar deniyor. yapıyorsunuz da bazen, ama sadece o zaman lafı çarpmak lazım diyorum ben. öbür türlü kızların postlarını aratıp sıradan altına laf yetiştirince de takıntılı erkek stereotipi gibi olunuyor demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar