feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 ok başlığa yazmayayım dedim, çok komikçe bir şey oldu.. twitch'te yayın yapıyorum ben birkaçınız biliyor. hatunun biri beşiktaş'taki patlamadan sonra yayında halay çekmiş. ben de bunu duyunca yayında terorist herhalde falan diye yabıştırdım. (banane niye yorum yapıyosam, dilim durmuyo işte.) tutturdu şimdi dava edecekmiş beni. :DD velev ki etti, alacağım ceza nedir böyle bir durumda? halay çektiği falan her videosunu da silmiş ama cloud'da duruyordur kesin. zeki çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 hadi o ilkokullu dava edicem diyor, sen neden inanıyorsun hadi o halay çekiyor, sen niye terörist diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 bir şey olmaz yahu kahraman polisimiz, uzun adam, reis falan dersin. Reise hakaret etmediğin sürece bir sıkıntı yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 inandığımdan değil, havlayan köpek ısırmıyor. ama ailesi mailesi gazlar falan şimdi ne olacağı belli olmaz önlem almak lazım. dilimi tutmayı öğrenseydim şu an çok başka yerde olurdum yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 dava edemez, etse de bir şey çıkmaz buradan. tek celse de salarlar. hakaret değil her şeyden önce yaptığın. öyle algılanıp dava açılsa bile sıkıntısı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 iyi ki patladılar diye mi halay çekmiş ben onu anlamadım. Yani zaten neden twitch yayınında halay çekersin. Te allaam. Kim bu ya özelden yazsana dedikodum geldi dsfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 hatunun fotoğrafını atar mısın bi, tam olarak kimin haklı olduğuna adil yollardan karar vermemiz açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 halay çekmemiştir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 cidden öyle bir videosu varsa emniyete gönder, sabaha alırlar içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 sşlfksfdlk öyle dediler bana, bomba patladı oley falan diye halay çekiyor dedi bi arkadaşım, o an zaten ayardım hatuna. twitch'te bot muhabbeti var, onun izleyicilerinden biri benim kanalı 600'e çekti sabahın körü, ban yiyebilirdim eski yayıncı olmasam hani. o gazla yardırdım. yayına geldi, "halay mı çektin yayında cidden bomba patladı diye?" dedim. "hayır TROLLOYODOK" dedi, "peki bombadan saatler sonra halay çekecek rahatlığa nasıl ulaşabilirim?" dedim. "ama halep" dedi. monitörü falan toplayıp camdan attım. sonrası zaten benim türbanlı bacıma draması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 hak etmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Hakaret davası için delilleri avukata veriyor, savcılığa suç duyurusunda bulunuyor avukat. Sonrasında savcı bir hakaret (suç) tespit ederse, telefon bilirkişi tarafından inceleniyor vs sana dava kağıdı geliyor, hakaretin boyutuna göre sana bir ceza veriyorlar , zaten o da paraya çevriliyor. Ödüyosun bitiyor. Ha ceza kesinleştikten sonra kadın sana bir de tazminat davası açma hakkı kazanıyor, orası da ayrı bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 ama halep mi dedi? Ya lütfen söyle kim olduğunu :( aramızdaki çomarları tanıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 geçen başörtülü bi kadın izmirde neden bomba patlamıyor gavurlar iyi anlaşıyorlar galiba dedi diye gömdüler kadını. zaten hassas konular boş boş sallamayın birbirinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 e o kadın öküzlük etmişti "he abla doğru söylüyorsun" mu deselerdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Dava acabilir ama ugrasmaz. Kendisine donme ihtimali var cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 ya kusura bakmayın ama halep'te katliam var sen niye yayın yapıyosun derse bana biri, özellikle de 12 saat önce kayseri'de patlama olmuşken, ben sinirleniyorum ya. ama kayseri diyorum, ama halep? diyor. @esh bütün geçmiş yayınlarını silmiş abi. twitch'ten falan istemek lazım cloud'da varsa atacaklar anca öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Ne Halep diyor, Halep'te Türkiye destekli cihatçılar Suriyelileri katlediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Salla gitsin bir şey çıkmaz, kafaya takmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Öncelikle geçmiş olsun. Hoş geçmiş olacak bir şey de yok ortada. Rahat olmalısın bence. Hatun kim bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 twitchten isterken milli mesele hainlik var de kesin verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 gömerler tabi. öyle bi gerizekalılığa az bile. toplumdan uzaklaştırılmalı o kadın, ahırda falan yaşamalı razzRaziel said: geçen başörtülü bi kadın izmirde neden bomba patlamıyor gavurlar iyi anlaşıyorlar galiba dedi diye gömdüler kadını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 türbanıyla asıcan o kafadak kadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 hakaret etmek serbest bazı durumlarda sanırım mesela default aptal ve haksız op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar