Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

birine hakaret etmek

feverfeverray

Öne çıkan mesajlar

ok başlığa yazmayayım dedim,
çok komikçe bir şey oldu..

twitch'te yayın yapıyorum ben birkaçınız biliyor. hatunun biri beşiktaş'taki patlamadan sonra yayında halay çekmiş. ben de bunu duyunca yayında terorist herhalde falan diye yabıştırdım. (banane niye yorum yapıyosam, dilim durmuyo işte.)

tutturdu şimdi dava edecekmiş beni. :DD
velev ki etti, alacağım ceza nedir böyle bir durumda? halay çektiği falan her videosunu da silmiş ama cloud'da duruyordur kesin.

zeki çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

sşlfksfdlk

öyle dediler bana, bomba patladı oley falan diye halay çekiyor dedi bi arkadaşım, o an zaten ayardım hatuna. twitch'te bot muhabbeti var, onun izleyicilerinden biri benim kanalı 600'e çekti sabahın körü, ban yiyebilirdim eski yayıncı olmasam hani.

o gazla yardırdım. yayına geldi, "halay mı çektin yayında cidden bomba patladı diye?" dedim.

"hayır TROLLOYODOK" dedi, "peki bombadan saatler sonra halay çekecek rahatlığa nasıl ulaşabilirim?" dedim.

"ama halep" dedi.

monitörü falan toplayıp camdan attım.

sonrası zaten benim türbanlı bacıma draması.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakaret davası için delilleri avukata veriyor, savcılığa suç duyurusunda bulunuyor avukat.

Sonrasında savcı bir hakaret (suç) tespit ederse, telefon bilirkişi tarafından inceleniyor vs sana dava kağıdı geliyor, hakaretin boyutuna göre sana bir ceza veriyorlar , zaten o da paraya çevriliyor.

Ödüyosun bitiyor.

Ha ceza kesinleştikten sonra kadın sana bir de tazminat davası açma hakkı kazanıyor, orası da ayrı bir konu.
Sosyal ağlarda paylaş

ya kusura bakmayın ama halep'te katliam var sen niye yayın yapıyosun derse bana biri, özellikle de 12 saat önce kayseri'de patlama olmuşken, ben sinirleniyorum ya.

ama kayseri diyorum,
ama halep? diyor.

@esh bütün geçmiş yayınlarını silmiş abi. twitch'ten falan istemek lazım cloud'da varsa atacaklar anca öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...