Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 bende de yok. armageddonu alicam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 bingildak said: oyun nasıl peki, ben baya hallenmiştim sonra releasede bakamadım baya sıkıntılıydı sonradan düzelttilerse bilmiyorum. çabuk sıkıyor, hep aynı şeyler, tasarım hataları var bölümlerde hep büyük çatışmalara girmek zorunda kalıyorsun, savaşmayıp sevişip bitirmek imkansız gibi. ama güzel bir havası da var oyunun 5-10 lira falansa alıp biraz vakit harcanabilir. Satellite Reign Satellite Reign Satellite Reign Satellite Reign başka soranlar da olmuş, onlar da nasiplensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Gallant said: ShadowFury said: Invisible, Inc de wishlistimdeydi, güzel mi bu? Direk dlc si birlikte al. zor geldi bana invisible inc ya, sürekli stealth modunda takılman lazım. Çatışmaya girmemen lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Invisible in olayi o zaten. Catismaya girdin mi genelde daha boka sariyor durum. Bazen catismanin yararli oldugu durumlar var, Or. Draco karakteri. Rahat 25-30 saat oynatiyor invisible. Nedense bu seneki indirimler cok cacik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 kerbal'in bu kadar düştüğünü hatırlamıyorum. ona gömücem galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Bende kerbal, long dark ve forest aldım. Oynarım inşallah. İndirim gazı ile alınıp oynanmayan oyunlar kervanına katılmasınlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 gta 5 aldım oynarım diye 70gb inemedi 4 saattir, daha 2 saati var pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Gta inmedi mi abi 50ye hala ya, ben de bi ellesiyim istiyorum arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Shadowrun oynadı mı ya herkes, en iyi indirim onda gibi şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 oynadik evet dragonfall ve hong kong imba, vanilla oyun biraz tecrubesizlik developer larda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 shadowrun güzel, türü seviyorsan alınır. dragonfall en beğendiğim olmuştu, hikayesi-ortamı güzeldi ve bana özellikle diğer karakterleri daha çok önemsetmişti vanilla ve hong kong a göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Shadowrun Hong Kong ve Boston Lockdown için hangi versiyonları almak lazım, sormuştum ama cevap gelmedi. Bir sürü Deluxe, Directors Cut, Extended Edition filan gelmiş çorbaya dönmüş her birinin Store Page leri. Sadece Shadowrun Hong Kong - Extended Edition (7,75TL) ve Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown (7,75TL) mi alıcam? Shadowrun Chronicles: INFECTED Director's Cut (12,25) de var, "The Director's Cut version combines the Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown and the INFECTED!" demiş, INFECTED! nedir ayrı bi oyun mu, exp pack mi? Hiç duymamıştım bunu. 3,25 e de DLC si var. Shadowrun Returns ve Dragonfall oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Muhtemelen pek çoğunu oynamayacağım bile ama Valve Complete Pack patlattım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 borderlands 2 de 7,75 TL ye düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 beyond sol indirme girmis deneyen varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 ShadowFury said: Shadowrun Hong Kong ve Boston Lockdown için hangi versiyonları almak lazım, sormuştum ama cevap gelmedi. Bir sürü Deluxe, Directors Cut, Extended Edition filan gelmiş çorbaya dönmüş her birinin Store Page leri. Sadece Shadowrun Hong Kong - Extended Edition (7,75TL) ve Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown (7,75TL) mi alıcam? Shadowrun Chronicles: INFECTED Director's Cut (12,25) de var, "The Director's Cut version combines the Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown and the INFECTED!" demiş, INFECTED! nedir ayrı bi oyun mu, exp pack mi? Hiç duymamıştım bunu. 3,25 e de DLC si var. Shadowrun Returns ve Dragonfall oynadım. deluxe, extended cut gibi paketlerde hicbirsey yok. tamamen art book, soundtrackden olusuyor. returns ve dragonfall oynadiysan ayni firmanin hong kongu al. diger iki oyun infected ve boston lockdown kotu oyunlar zaten biri baska bir firmanin. tl dr 7 lira hong kongu al sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 4 kişi coop için oyun arıyoruz. Dying Light nasıldır? Başka öneri de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Astroneer diyordu bir arkadaş facebookta cooplu çok keyifli oyun diye ama bilemiyorum ben daha almadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Aşağıdakilerden neyi/neleri silmek lazım? Open world oynamaya özeğim yok gibi aslında ama bilemedim. Batman™: Arkham Knight Just Cause 3 XL Mad Max METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN SatelliteReign Invisible, Inc. + Contingency Plan Bundle Punch Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Deathblade said: 4 kişi coop için oyun arıyoruz. Dying Light nasıldır? Başka öneri de olur. dying light baya iyi. biz 2 kişi oynamıştık 4 kişi var mı bilmiyorum ama varsa güzel alternatif. konu olmasa da olur gameplay iyi coop derseniz division single'da bi 50 saat götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Poly Bridge nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 grinny said: Aşağıdakilerden neyi/neleri silmek lazım? Open world oynamaya özeğim yok gibi aslında ama bilemedim. Batman™: Arkham Knight Just Cause 3 XL Mad Max METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN SatelliteReign Invisible, Inc. + Contingency Plan Bundle Punch Club Mad max baya guzel. Silme. Open world ama istersen full gorev gidebiliyosun. Bi de arabali combatlar cok keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 ShadowFury said: Shadowrun Hong Kong ve Boston Lockdown için hangi versiyonları almak lazım, sormuştum ama cevap gelmedi. Bir sürü Deluxe, Directors Cut, Extended Edition filan gelmiş çorbaya dönmüş her birinin Store Page leri. Sadece Shadowrun Hong Kong - Extended Edition (7,75TL) ve Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown (7,75TL) mi alıcam? Shadowrun Chronicles: INFECTED Director's Cut (12,25) de var, "The Director's Cut version combines the Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown and the INFECTED!" demiş, INFECTED! nedir ayrı bi oyun mu, exp pack mi? Hiç duymamıştım bunu. 3,25 e de DLC si var. Shadowrun Returns ve Dragonfall oynadım. Shadowrun Chronicles'in Returns/Dragonfall/Hong Kong ile alakasi yok, farkli yapimcidan farkli tarzda oyunlar. Eger "Dragonfall'u oynadim, onu yapanlardan sonraki oyunu oynamak istiyorum" derdindeysen onlari almana gerek yok Shadowrun Hong Kong - Extended Edition stand-alone, tek basina alman yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Marty said: grinny said: Aşağıdakilerden neyi/neleri silmek lazım? Open world oynamaya özeğim yok gibi aslında ama bilemedim. Batman™: Arkham Knight Just Cause 3 XL Mad Max METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN SatelliteReign Invisible, Inc. + Contingency Plan Bundle Punch Club Mad max baya guzel. Silme. Open world ama istersen full gorev gidebiliyosun. Bi de arabali combatlar cok keyifli Eyvalleee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 genşler shadowrun mı invisible inc mi? veya çok mu alakasızlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar