Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşimi Aldattım ama Hala Onu Seviyorum

Shean

Öne çıkan mesajlar

Anelor said:

super yakisikli fit 25 cm penisli ama 3 kurus parayla yasayan bir adam olsaydin belki bu baslikta bambaska seyler yazacaktin

Jaegerjaquez bakalım bu argümanını doğrulayacak mı? Söz sende jaeger.

Meanwhile kadınlar iyilik perileri oldukları için değil, eshin açıkladığı gibi biyolojik güdüleri erkeklerden farklı olduğu için daha az ve daha farklı koşullarda aldatıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

Cokomantis said:

tiLi said:

garbageye

üff şunu demeye gelmiştim, yok yere bütün başlığı okudum. hangisine daha çok yanacağımı bilemedim (başlığı okuduğuma)

ahaha ben tek post okumadım

yazdıktan sonra aklıma geldi zaten niye ctrl-f'lemedim diye de, heyecanlı heyecanlı bütüm thread'i hızlıca taramanın/okumanın da tadını kesinlikle vermiyor. hiç bakmadan random ateşlemekse düpedüz aymazlık.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Anelor said:

super yakisikli fit 25 cm penisli ama 3 kurus parayla yasayan bir adam olsaydin belki bu baslikta bambaska seyler yazacaktin

Meanwhile kadınlar iyilik perileri oldukları için değil, eshin açıkladığı gibi biyolojik güdüleri erkeklerden farklı olduğu için daha az ve daha farklı koşullarda aldatıyor.

hangi argüman :D
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Anelor said:

vicitcilar toz protein vs kullaniyor. ondan cükler kücücük oluyor. anca bi isemeye yetiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...