Shean Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 http://t24.com.tr/haber/asena-atalay-seni-kim-candan-sevdi-ne-hale-dustum-simdi,377345 clickbait oldu ama olsun garbageye yakışır bu
Shean Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 herşeyde bi sonuç beklemeyin. magazin kültürünü yaşatıcam
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 beşiktaş şampiyonluk yolunda engelleme çalışmaları bunlar canerin dikkatini başka yere versin diye uğraşı azizin
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 ben de aramizdan biri yapti sandim lan. bir de kadinin aldatmasiyla erkeginki farkli psikoloji iceriyo. istisna kaideyi bozmasa da kadin hem cok sevip hem de aldatmaz yani.
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 zipzip said: bankacı çocuk diye gelmiştim :( bu kim:horace:
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Esh said: ben de aramizdan biri yapti sandim lan. bir de kadinin aldatmasiyla erkeginki farkli psikoloji iceriyo. istisna kaideyi bozmasa da kadin hem cok sevip hem de aldatmaz yani. catır catır aldatıyolar
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Bak orda çok sevip diye bi tanım var, aldatan kadının sevdiği pek görülen bişi değil. Bazen para bile olmuyor olay, boşanmaya üşendiğinden evliliğe devam ediyor kadın falan.
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Laorx said: bu kim:horace: asimetrik karın kaslı vardı ya. tam onluk başlık çünkü.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 o çok sevme erkekte de var o zaman gerçi aldatmıcak olan nolursa olsun aldatmaz ayrılır önce aldatcak olan da nolursa olsun aldatır kişinin yapısına bağlı
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Bu arada karı sadece berkay'la aldatmadı caner'i, bayağı bi adam varmış. caner de çoğunu biliyormuş. şekip'in oğlu anlatmıştı işte yönetimde herkes biliyordu demişti sdfdsa Gavat falan derdi daha FB'deyken bile ona :( Çeşitli sebeplerden dolayı karıyı boşamıyordu Caner de ama işte demek o da en son silkelerler dedi :( Gerçi daha bomba haberler var da forum kapattırır, özellikle Şahenkkardeşle ilgili :(
fenn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Kadının aldatması erkek gibi değil bence , kadın aldatırsa durum vahim
Shean Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 DarKRideR said: Bu arada karı sadece berkay'la aldatmadı caner'i, bayağı bi adam varmış. caner de çoğunu biliyormuş. şekip'in oğlu anlatmıştı işte yönetimde herkes biliyordu demişti sdfdsa Gavat falan derdi daha FB'deyken bile ona :( Çeşitli sebeplerden dolayı karıyı boşamıyordu Caner de ama işte demek o da en son silkelerler dedi :( Gerçi daha bomba haberler var da forum kapattırır, özellikle Şahenkkardeşle ilgili :( ya şöyle şeyleri çok merak ediyorum magazin kültürü damarlarıma işlemiş olayı anlatır mısın sonra kaldırırız mesajı
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 kişinin yapısı ile de alakası yok bu tarz olayların anlık karar verme yetisi ile oluyor bu işler.. o yüzden eşlerinizi güzel tatmin edin her anlamda.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 DarKRideR said: özellikle Şahenkkardeşle ilgili :( çocuk feritten mi yoksa
Shean Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 aynen aldatıcak eşi bile tatmin ediceksin ki halim kalmıyor aldatmaya desin
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Llama said: kişinin yapısı ile de alakası yok bu tarz olayların anlık karar verme yetisi ile oluyor bu işler.. o yüzden eşlerinizi güzel tatmin edin her anlamda. eşinin yanından 2 gün bile ayrılma o zaman hatta işe bile gitme canı ister gider alt komşuya verir anlık işler nası olsa
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 verebilir doğru belki kapıcıya bile verir belki damacana ile su getiren birine
Shean Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 şimdi 2dnin mükemmelliğini anlıyorsunuz dimi
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 aldatması sıkıntı değil de aldatıp senin anlayamam büyük sıkıntı diğer türlü elinde koz oluyor zaten, ister boşancam diyerek kullan ister başka amaçla kullan.
Öne çıkan mesajlar