Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşimi Aldattım ama Hala Onu Seviyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de aramizdan biri yapti sandim lan. bir de kadinin aldatmasiyla erkeginki farkli psikoloji iceriyo. istisna kaideyi bozmasa da kadin hem cok sevip hem de aldatmaz yani.
Mesaj tarihi:
Bak orda çok sevip diye bi tanım var, aldatan kadının sevdiği pek görülen bişi değil. Bazen para bile olmuyor olay, boşanmaya üşendiğinden evliliğe devam ediyor kadın falan.
Mesaj tarihi:
Bu arada karı sadece berkay'la aldatmadı caner'i, bayağı bi adam varmış. caner de çoğunu biliyormuş. şekip'in oğlu anlatmıştı işte yönetimde herkes biliyordu demişti sdfdsa

Gavat falan derdi daha FB'deyken bile ona :( Çeşitli sebeplerden dolayı karıyı boşamıyordu Caner de ama işte demek o da en son silkelerler dedi :(

Gerçi daha bomba haberler var da forum kapattırır, özellikle Şahenkkardeşle ilgili :(
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Bu arada karı sadece berkay'la aldatmadı caner'i, bayağı bi adam varmış. caner de çoğunu biliyormuş. şekip'in oğlu anlatmıştı işte yönetimde herkes biliyordu demişti sdfdsa

Gavat falan derdi daha FB'deyken bile ona :( Çeşitli sebeplerden dolayı karıyı boşamıyordu Caner de ama işte demek o da en son silkelerler dedi :(

Gerçi daha bomba haberler var da forum kapattırır, özellikle Şahenkkardeşle ilgili :(

ya şöyle şeyleri çok merak ediyorum magazin kültürü damarlarıma işlemiş

olayı anlatır mısın sonra kaldırırız mesajı
Mesaj tarihi:
kişinin yapısı ile de alakası yok bu tarz olayların
anlık karar verme yetisi ile oluyor bu işler..
o yüzden eşlerinizi güzel tatmin edin her anlamda.
Mesaj tarihi:
Llama said:

kişinin yapısı ile de alakası yok bu tarz olayların
anlık karar verme yetisi ile oluyor bu işler..
o yüzden eşlerinizi güzel tatmin edin her anlamda.

eşinin yanından 2 gün bile ayrılma o zaman hatta işe bile gitme canı ister gider alt komşuya verir anlık işler nası olsa
Mesaj tarihi:
aldatması sıkıntı değil de
aldatıp senin anlayamam büyük sıkıntı
diğer türlü elinde koz oluyor zaten, ister boşancam diyerek kullan ister başka amaçla kullan.
  • Yeni Oluştur...