Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 https://www.primevideo.com/ Acilmis. Amazon'un uzerinden izleyince VPN ile de calisiyor guzelce. Ilk alti ay ayda 10TL kadar, sonra 20TL. FIyatlar Euro su anda ama TL olacakmis. Netflix varken kullanilir mi bilmiyorum. Netflix Originals ile yarisacak bir icerik yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 vpn'le izleme olayını açar mısın? VPN konuusnda da sormuştum zaten, primevideo sitesinden değil de başka yerden mi olacak? ona göre iptal edeyim trialı, tr'de filmler iyi de dizi çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 grand tour izledim bugün. görüntü kalitesi falan iyiydi. ama içerik olarak kısıtlı cidden. hbo dizileri falan var ama onlar ayrıca para istiyor gördüğüm kadarıyla. netflix'de türkçe altyazı falan var bunda o ihtimal de yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Prime sitesinden girince ben acilmadi, ama Amazon'un kendi sitesinden girince cikti hepsi. Turkce altyazi var bazilarinda. Bence de ikisine de veririm demeyen Netflix kullansin yani. Yine de ucuz oldugu bu 6 ay acik tutacagim. Yeni geldi daha ne de olsa. Sanmiyorum ama Netflix'in kendi yayinlariyla yarisabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 grand tour yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 ben siteden izlendiğini bilmiyordum, çok makbule geçti vpn engellenene kadar kullanacağım, pokemon falan var dandik riplerden kurtulurum bu ara maraton yapıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 yarın the man in the high castle'ın yeni bölümler geliyor. trial ayağına onları izlerim yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 bi seinfeld run yapayım trial bitmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 transparent ve mozart in the jungle hastasiyim. parasini veresim var. ama uzun vade onemli. ilk 6 ay makul fiyat sonra digiturkplay'leselim demisler o olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 arayüz hem sitede hem prime'da çok kötü bu arada ya. Dizileri sezon sezon ayırmaları ayrı leş olmuş. Kalabalık yapıyorlar, arama yapmadan netflix'teki gibi ilgi çekecek içerik bulmak zor. Zaten netflix'in en iyi yaptığı şey o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Netflix'den önce gelse düşünülebilirdi ama bence de şuan yeterli içerik yok, değeceğini pek düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 icinde neler var trial acmadan gorebilecegimiz bir site var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Netflix'in yeni dizisi The OA filan, Amazon rakip olamaz. Iptal ettim bile ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 patriot mukemmelmis. traileri nedense daha bir aksiyon, maceraymis izlenimi yaratmisti. o sebeple baslamakta tereddut etmistim. halbuki safkan kara komediymis. better call saul yokken ilac gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Ben doctor who lari izliyorum, izlemistim tum seriyi ama bu sitenin kalitesi cok iyi. Amazon prime'i bu amacla almadim gerci, ama degerlendiriyorum bu ozelligini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 bu arada konu disi olacak ama, netflixte goruyorum OA'yi, guzel mi konusu ? GERGE said: Netflix'in yeni dizisi The OA filan, Amazon rakip olamaz. Iptal ettim bile ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 OA iyi basladi 2-3 bolum sonra scti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 ben son 3 bolume falan gelebilecek sabri gosterdim. sonrasinda o kadar baydi ki beni izlemedim. bitirmeye deger mi yoksa "bos ver hacit" mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 netflix varken çok gereksiz.sırf pazardan pay alabilirmiyiz kafasında işlere para harcamaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 arcane said: patriot mukemmelmis. traileri nedense daha bir aksiyon, maceraymis izlenimi yaratmisti. o sebeple baslamakta tereddut etmistim. halbuki safkan kara komediymis. better call saul yokken ilac gibi geldi. mmm merak ettim bir bakıcam. eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 içerik çok azmış tr prime video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Anime izlemeyi epey epey azalttığımdan Crunchyroll üyeliğini kapatıp buna geçtim, arşiv büyümüş gibi. Hala Netflix'in - hatta BluTV'nin - yanında az ama Amazon'un kendi yayınları için değer gibi. Anime kanalı da açmışlar, sezonun en iyilerini Netflix ve Amazon paylaşmaya başladı, kalanlar CR'ye gidiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 HideIPVPN'nin Smart DNS ile deneyim dedim, tum arsiv acildi. Cok iyi oldu bu, bizim fiyatla devam ustelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 bizim fiyat derken? :p birde ip yi nereye çektin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 5.99 Avro gerci bize verdigi fiyatta. Oyle dusuk degil. SmartDNS'yi actim sadece, baska bir sey yapmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar