imamizer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 geriye bi tek garanti sorum kaldı o nasıl oluyor? ondan sonra şişmanın konusuyla işim bitecek ve sadistçe baltamı yalayarak uzaklaşacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 refürbişd elinde patlar umarım, zongulduck pasajlarında çipçi ararsın... kendi fifası gelmeyince sinirlenen şişko fenerli holy de habire benim topiğe balta vuruyor. merak etmeyin beyler ben crafting oyunu yapısı gibiyim altımda block olmasa bile yıkılmam. istediğiniz kadar balta vurun. https://i.ytimg.com/vi/NXE3ZXgGV20/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 refurbished ama sony garantili sanırım di mi amazonunki? pizzacının başlığa balta vuralım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Sony garanti tr de geçiyormu apple gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Tamam hadi FIFA 17 + 2. kol + Sony Headset 350 veriyorum. Playstation'ı da 850'ye başkasına okut istediğin para çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 sony garantisi gecmez. sony eurasia olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Almanyadan alınan sony eurasia kapsamına girmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 aynen, regional olmadığına dikkat edin garantide benim ps4 emsela hong kongdan alındı ama kardeşim özellikle uluslar arası garantisi olsun demişti. eurasia garantili almıştı 150TL fazla mı ne verip. HK için yerel üretimlerin garantisi çünkü sadece japonya ve abd de mi ne oluyor demişler. bu arada evde fifa 15 çıktı onu da ekleyeyim satışa sfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 paparnoz said: Tamam hadi FIFA 17 + 2. kol + Sony Headset 350 veriyorum. Playstation'ı da 850'ye başkasına okut istediğin para çıkıyor. yanında 2. kol olmayan ps'i nasıl okutayım 850'ye :) kol + fifa ile satamadığım şeyi. ulan solcusu bile kamışı yağlamış öyle geziyor herkes kazıklama derdinde sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Sana şimdi en kral darbeyi ben vurayım mı? Topic direk kapansın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 rot ps satıyosan ilk müşterin benim ilk ben gördüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Rot'tan PS alanlar PS5 çıktığında teslim alırlar prolarını :) ekim 18 gibi :))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 o zaman tek psi 600e ver alayım senden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 goldbären said: Rot'tan PS alanlar PS5 çıktığında teslim alırlar prolarını :) ekim 18 gibi :))))))))))))))) Aghahahhahah Vallaha insanlar biliyor ve ına göre alıyor. Kimseyi kandırmıyorum çoğ şükür. Dur ben PS getireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 goldbären said: yanında 2. kol olmayan ps'i nasıl okutayım 850'ye :) kol + fifa ile satamadığım şeyi. ulan solcusu bile kamışı yağlamış öyle geziyor herkes kazıklama derdinde sdfs. hiç yani evinin adresini öğrenip yemek sepetinden dürüm ısmarlayıp kıyak yapmayı bile düşündüm ama sen mızrağı böğrüme sapladın gold. Hadi 400 vereyim bu iş huzur içerisinde çözülsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 abi onları öyle verirsem konsol 600'e bile gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 600e sadece playstationı alırım diyorum abi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Her şey dahil 727tl'ye ps4 slim aldık abi 600 e gitmesi kötü bir şey değil :) ederi o kadar. Hatta uncharted 4 fln herkeste var arkadaştan aldım bitirdim verdim. Siz gaza gelip almışınız her şeyi sonra jeton düşünce niye başka biri gaza gelip bizden almıyor diye kızıyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 abi aldınız da hergün alabileceğiniz bir bargain değil. onu kaçıran, almaya sonra karar veren birileri gelip alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 FORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 DIŞI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 SATILDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 forum dışı satmakta bir olay yok ki marifet forum içi satmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Kesin yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar