Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 ben de sakız kutusunu allah sanmıştım tribe girip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 İki uç bozuklugu, diğer adı bipolar hastaligi. Manik depresyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 masa said: Ev arkadaşımı staj yaptıgım hastaneye yatırmıştık. Sen masa değilsin, uzaylısın, üstümde deney yapıyorsun vs dediği zaman anlamıştım. Ondan önceki günlerde bir tuhaflık yoktu dikkat çeken ama aslında vardı biz fark etmedik. Sonra geriye dönüp değerlendirdiğimde tuhaf bulduğum şeyler oldu. Varmış abi işte seni masa zannediyormuş asdf İyi bari üzerine sıcak makarna tenceresi falan koymaya çalışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Holy said: Bipolar dövmek istiyorum ya. Böyle bir klinik mi açsak acaba? Bipolar bozukluğu olanlar hayvanat bahçesi gibi gezinsin ortalıkta, gidip konuşalım onlar anlatmaya başlasın, sonra evire çevire dövelim. Belki yeni bir tedavi yöntemi bile geliştiririz. ben bipolarmışım doktorların dediğine göre. bipolar ilacımı bırakıp badiye geri başladım ama kolay gelsin şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 bipolar olunca ne oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Yok teke tek dövmiycem, direkt grupça girişicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 bipolar için aptal aptal ilaçlar kullandırdılar. birinde 12 kilo aldım beynim durdu, lityumda merdiven inemiyodum titremekten, sonuncusu da bildiğin epilepsi ilacı. eeh dedim bıraktım kafama göre. inşallah manyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 neymiş diye okudum da ben de bipolarmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 hah gel seni dövelim biz, pür-i pak olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 hadd akşam kadıköyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 senko said: bipolar olunca ne oluyo? ben hafif geçirmişimdir belki ama abartılcak bişi yok gibi. depresyondayken 1-2 ay mania yaşıyosun falan. geri depresyona dönüyosun. ortası yok. ben bir veya iki kere maniaya geçmiş olabilirim. bipolar diilim bence ya mevsimsel benimki. doktorlara güvenmiyorum artık. doktora gidince teşhis koyup ilaç veriyo işi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 doktor bana demese bipolarsın diye, ben de döverdim bipolarları bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 ben de iki ucu boklu değnek hastalığına yakalanmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 türkiye'de hiçbir diplomalıya güvenmem ben ya. gider anlatırsın ben bir gün böyle battaniye çekiyorum saatlerce hiçbir şey yapmıyorum. öteki gün trekking falan kimse tutamaz ne güzel doğa hayat vs. bu yüzden yoruldum artık; çat basarlar bipoları. hâlbuki bipoların diğer kutbu mani, mani içinde de ekstrem düşünceler sıfıra yakın rasyonalite lazım. ki kadının arkasından rahatsız olmasın diye hızlıca yürüyüp önüne geçmeye çalıştığın memlekette aklı olanın depresif olmaması imkânsız yani. norveç'te cıvıl cıvıl olacak insan 3. dünya ülkesinde default bipolar zaten. insan yine de tırsıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Jaegerjaquez said: ben de sakız kutusunu allah sanmıştım tribe girip aklsdjfnaskjfashdfkjß Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Rasmon said: ben de iki ucu boklu değnek hastalığına yakalanmışım. hangi ucu tuttunuz rasmon bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 tuttugu altin oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Abi ennui ve klinik depresyonu bir tutan insanları görünce samimi söylüyorum çok kıllanıyorum. Aynı şey değil abiler. Üzücüklü olmakla aynı şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 diplomalıya güvenmeyip kendi kendine teşhis koyan hastalığı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Kōji Yamamura paylasmissin aferim (tu) sanatci deliligi olabilir mi? uyusturucuyu kis, uykunu duzenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 daha hiç bi doktor sağlam geçirdiğim hastalıklara sakatlıklara bi çözüm bulamadı kendi kendime iyileştim hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 çoğu doktor günde 500ton kaldıran adama ne yapacağını bilmez zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Peregrin said: Rasmon said: ben de iki ucu boklu değnek hastalığına yakalanmışım. hangi ucu tuttunuz rasmon bey? onu atlattım ya şimdi de yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakala yakalandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 elbette asagi tukureceksin, bu da soru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar