Masticore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Sıralı tam liste gönderme nedir abi. 31 tane film ya puhahaha , nasıl bütünlük olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Bitse sorun değil, para vurmaya çalışıyor, ne kadar götürsem kardır hesabı. Oynadığı arif gerçek karakteri aslında herifin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 para vurmaya mı çalışıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Kötü işler çıkarıp sadece cebi doldurmaya bakıyor, iyi bir şeyler yapmak gibi bir niyeti yok, son 3-4 film böyle adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Bu tip insanlar hep en iyisini yapmaya calisip hic yapamamalilar, ilk girisimlerinde patlamalilar, max 1 urun cikarabilmeliler diyorsunuz yani? Boyle basa boyle tarak arkadaslar. Cok bile yapiyor herif su izleyici kitlesine cunku rakibi Recep Ivedik adamin. Yine de orta yolu bulmus, herkesi mutlu ediyor ama iste hic biseyi begenmeyen bir toplum oldugumuzdan olsa gerek, gidip, gulup, cikisinda ortamlarda begenmedik diyoruz hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 En son tolga çevikte baktım, çok kötüydü itici geldi hatta. Neyse sevenlerini kızdırmıyım daha fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 ya ne konu bütünlüğü arkadaş konu bütünlüğü bir tek her şey çok güzel olacak'ta vardı, goradan itibaren yok ki adam absürd film yapıyor işte. tamam biraz uzundu mesela daha kısa yapabilirmiş, ama türk sinemasına geçmişe acayip güzel göndermelerle çok güzel atmosfer yapmış. zaten adam konu işlemiyor ki hiçbir zaman, durum komedisi yapıyor hatta buna da atıf vardı bir sahnede. sizin beklentiler farklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Nasıl konu işlemiyor abi ya? durum komedisi dediğin şey sit-com zaten ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 ya işliyor da absürd komedi bu abi konudan tamamen bağımsız olaylar dizisi filmin aslı. 216'nın evil olması yok geçmiş gelecek değil ki olay adam baya 60lar yeşilçam filmi yapmak istemiş. o kadar bağlayamıyor ya da bağlamak istemiyor ki hatta kaç filmdir sonu herkesi toplayıp tiratla bitiriyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 abi önceki filmlerinde gayet güzel bir şekilde konu işledi bu adam ya. Sırf filmi haklı çıkarmak için herifi gömüyorsunuz asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 ali baba ve yedi cüceler, pek yakında, arif v 216 baya konu bütünlüğü olmayan filmler işte konunun çok ön planda olmadığı. gora, yahşi batı ve arog ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 bu adamda çok süper trajik drama yapacak potansiyel var "la cem yılmaza giddik hiç gülmedik" tepkisi alacağını bildiği için yapmıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Fazlasıyla keyifliydi film. Güldük eğlendik baya. Neyin tartışması dönüyor burada hiç anlamadım. Gülmekten 1-2 kişinin ölmesi mi lazımdı iyi film olması için? Abidik gubidik filmlerin 2.si 5.si çıkarken böyle gayet keyifli ince esprilerin araya sıkıştırıldığı filmler fazlasıyla iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 vay arkadaş abi siz beğeniyorsunuz da ben "NASIL BEĞENİRSİNİZ SALAKMISINIZ YA OHA İĞRENÇ FİLM NEYİNİ BEĞENİYOSUNZ ÜF GERİZEKALILAR" demiyorum da ben beğenmedim diyince siz niye "BİZİM MİLLET ZATEN HİÇBİŞEY BEĞENMİYO SİZE FAZLA BİLE, SİZ ANLAMAMIŞSINIZ OLAYI" diye köpürüyorsunuz? Asıl türk milletinin durumu aha işte bu. seninle aynı fikirde olmadığım için köylüyüm, sen ise en büyük referans noktasısın türk sineması için. Hayret ya. ben konu bütünlüğü arıyorum abi sanane? Sen arama. Tek tek esprilere gülmek için izleyecek olsam ARİF V 216 TÜM ŞAKALAR COMPILATION videosu bekler öyle izlerdim. Adamın stand up'ında bile bir hikaye akışı, bir bütünlük var iken filminden bunu beklemenin neresi yanlış? İnanılmazsınız gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 dün gittik baya baya baya kötüydü. Bitsede gitsek diye bekledim. Şükrü özyıldız ve mert fıratlı kısımları çıkart, film çöp. Para değilde, keşke harcanan zamanı geri verseler :/ arif le 216 olmasa, film hafif aksiyon filmi olsa konuyu biraz değiştirseler güzel film olabilirmiş. bu arada arka sayfalarda gördüm yahşi batı fena değildi, arogu daha çok sevmiştim. bunda baaaayyyyyyyyaaaaaaaa sıkıldım 2. yarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 hahahhahaha standart pati iste, cok gülüyorum yorumlari okurken, filmden bile cok :D supersiniz ya, tek tek seviyorum sizi, ne olur degismeyin, sakin! B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 sen kimsin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 İsimden belli olduğu üzere cem yılmaz fanı. Hatta cem yılmaz bile olabilir haha, durum bu adamda şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 dedigim gibi sakin degismeyin, herseyi elestirin, daha iyisi yapilana kadar! okudugunu anlayamayan aradaki öküzleri de idare etmek gerekiyor, lan falan cok ayip >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Bir her şeyi ben bilir vakası daha, bu arada mööö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 insanlar bir film üzerinden nasıl birbirlerinin boğazına sarılır anlamıyorum tanrıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 yorumları okuyoken gülüyosa bu filmi baya beğenir sdsadadfsad Gitmeyin patiler, gülmek istiyosanız ha şurda aile arasında var, oturdugun koltuktan dusurur. Bu filmi pazar günü sabah tv de yayınlanınca izlersin oda ilk yarısını, diğer yarısında bişi yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 2. mesaj hakaretler başlamış zaten, biraz daha yazarsa küfürlere başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 hahaha ucani kacani elestiren buyuk üstatlar, kolay gelsin...B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 cem yılmaz, is that you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar