Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 6. Hafta: Dynamo Kiev - Beşiktaş | 6 Aralık Salı - 22.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cicibeybe said:

Gangren said:

Penaltı değil mi o pozisyon şimdi?

Hani üzgünsünüz, eyvallah ama yani.

abi penaltıdır değildir tartışılır edilir. Bana da penaltı gibi geldi tekrarı izleyince. Sen söyle kırmızı mı şimdi bu pozisyon?
son adamdan kırmızı olmaması lazım pozisyonu gormedim. cift ceza olmayacak diye kural degismisti ama tabi macı izlemiyorum.
Mesaj tarihi:
beyler kendinize küfrettirmeyin boş yere, saçma sapan yazmayın içinde patlıyor diye kaç senedir diye.

https://twitter.com/TurkSporTV/status/806233210183159811

Şu pozisyonun neresi faul değil ulan?

Valequenta bile şuna gelip Beck'e faul değil diyemez, fark yedik diye dalga geçer sadece.
Mesaj tarihi:
cicibeybe said:

Gangren said:

Penaltı değil mi o pozisyon şimdi?

Hani üzgünsünüz, eyvallah ama yani.

abi penaltıdır değildir tartışılır edilir. Bana da penaltı gibi geldi tekrarı izleyince. Sen söyle kırmızı mı şimdi bu pozisyon?

Abi orada faul olsa penaltı olsa kırmızı doğru karar. Ama Beck e faul var. Şarj değil. Şarj dediğin yan yana koşarken olur. Adam bildiğin farklı açıdan gelip itiyor. Beck e faul var. Hakem sıktı attı maçı.
Mesaj tarihi:
arcane said:

o sarj faulunu verecek hakem avrupada bile yok beyler. kendimizi kandirmayalim. ingiliz mi bu iskoc mu? onlar hic vermez.

şarj faulunu vermeyecek olan hakem şarj ile yere düşen adamın freefall ile diğer adamı düşürmesine de penaltı vermeyecek.
Mesaj tarihi:
Llama said:

İki ceza ayni anda olmuyordu galiba penalti ise
Adam sakatlamaya yonelik hareket degilse
Sari veriliyor

Sakatlamak değil illa o şart. Sarı olması için niyetinin topa müdahale olması gerekiyor, doğrudan adamı durdurmaya indirmeye girersen kırmızı baki.
Mesaj tarihi:
Mrlee said:

Llama said:

Sari veriliyor

:)-D
ne içtin?

Yeni kurallari bi incele bebisim
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Llama said:

Sari veriliyor

Sakatlamak değil illa o şart. Sarı olması için niyetinin topa müdahale olması gerekiyor, doğrudan adamı durdurmaya indirmeye girersen kırmızı baki.

Abi back onde omzu yiyo denge sasiyo bacaklar dolaniyo sonra
Mesaj tarihi:
ya tartışılacak hiçbir şey yok aşırı güç uyguluyor herif omuz omuzada ve beck fırlayıp gidiyor yani. o saatten sonra adamı bıçaklasa havada kırmızı yer ama penaltı verilemez.

boş yapmayın. şu penaltı başınıza gelse siz de üç gün ağlardınız. bir ton hedef var, bir tane spastik hakemin sayesinde koca kulübün finansal beklentileri değişiyor falan.

futbol harbiden leş bi oyun oldu iyice ya.
Mesaj tarihi:
mascio said:

ya tartışılacak hiçbir şey yok aşırı güç uyguluyor herif omuz omuzada ve beck fırlayıp gidiyor yani. o saatten sonra adamı bıçaklasa havada kırmızı yer ama penaltı verilemez.

boş yapmayın. şu penaltı başınıza gelse siz de üç gün ağlardınız. bir ton hedef var, bir tane spastik hakemin sayesinde koca kulübün finansal beklentileri değişiyor falan.

İşinize gelen mesajları takip edip de saçma sapan holigan atarlar yapmayın be. Git üç mesaj önce yazdığımı oku, camı aç bir serinle, öyle gel. Aynı şeyi yazdım.
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

Bonjo said:

Şu gruptan çıkamıyorsan istifa edeceksin şenol efendi

ne alaka ya, napoli ve benfica beşiktaştan daha mı güçsüz sence?

Evet net daha güçsüz
Şampiyonlar ligi tarihinin gelmiş geçmiş en kolay grubu bu.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

mascio said:

İşinize gelen mesajları takip edip de saçma sapan holigan atarlar yapmayın be. Git üç mesaj önce yazdığımı oku, camı aç bir serinle, öyle gel. Aynı şeyi yazdım.

neden spesifik olarak seni hedef aldığımı düşündüğünü çok merak ettim. bir şahıs seçmemiştim yani boş yapmayın derken. bir de atarı kim yapıyor acaba gerçekten merak ettim.
Mesaj tarihi:
ya kardeşim harbi haterlık yapmanın alemi yok. tamam bende galatasaraylıyım. tüm resmi platformlarda beşiktaştan tiksinirim. hayatta şampiyonlar liginde ilerlemesini falan istemem. ama eğri oturun doğru konuşun. gerçekten şu penaltıyı vermek terbiyesizliktir ya. şarja nizami diyosan eğer şarjı yiyipte götü başı kaybeden adamın ayağının öbürünü düşürmesine penaltı ve-re-mez-sin.
  • Yeni Oluştur...