madcow Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 cicibeybe said: Gangren said: Penaltı değil mi o pozisyon şimdi? Hani üzgünsünüz, eyvallah ama yani. abi penaltıdır değildir tartışılır edilir. Bana da penaltı gibi geldi tekrarı izleyince. Sen söyle kırmızı mı şimdi bu pozisyon?son adamdan kırmızı olmaması lazım pozisyonu gormedim. cift ceza olmayacak diye kural degismisti ama tabi macı izlemiyorum.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 İki ceza ayni anda olmuyordu galiba penalti ise Adam sakatlamaya yonelik hareket degilse Sari veriliyor
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Şenol akıllıysa, kartlı oyuncuları çıkarıp, UEL'e hazırlanır.
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Llama said: İki ceza ayni anda olmuyordu galiba penalti ise Adam sakatlamaya yonelik hareket degilse Sari veriliyor :)-D ne içtin?
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Aynı fener braga maçındaki kırmızı nasıl doğruysa bu da aynı şekilde dogru
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 beyler kendinize küfrettirmeyin boş yere, saçma sapan yazmayın içinde patlıyor diye kaç senedir diye. https://twitter.com/TurkSporTV/status/806233210183159811 Şu pozisyonun neresi faul değil ulan? Valequenta bile şuna gelip Beck'e faul değil diyemez, fark yedik diye dalga geçer sadece.
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 becke yapılan hareketin faul olmadığını iddia eden varsa futbol izlemeyi bıraksın.
benjani Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CzBQMcVWQAEtbDT.jpg adamlar hırs yapmış baya
calimero Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 cicibeybe said: Gangren said: Penaltı değil mi o pozisyon şimdi? Hani üzgünsünüz, eyvallah ama yani. abi penaltıdır değildir tartışılır edilir. Bana da penaltı gibi geldi tekrarı izleyince. Sen söyle kırmızı mı şimdi bu pozisyon? Abi orada faul olsa penaltı olsa kırmızı doğru karar. Ama Beck e faul var. Şarj değil. Şarj dediğin yan yana koşarken olur. Adam bildiğin farklı açıdan gelip itiyor. Beck e faul var. Hakem sıktı attı maçı.
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 pozisyon penaltı fakat kart sarı bence
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 arcane said: o sarj faulunu verecek hakem avrupada bile yok beyler. kendimizi kandirmayalim. ingiliz mi bu iskoc mu? onlar hic vermez. şarj faulunu vermeyecek olan hakem şarj ile yere düşen adamın freefall ile diğer adamı düşürmesine de penaltı vermeyecek.
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Llama said: İki ceza ayni anda olmuyordu galiba penalti ise Adam sakatlamaya yonelik hareket degilse Sari veriliyor Sakatlamak değil illa o şart. Sarı olması için niyetinin topa müdahale olması gerekiyor, doğrudan adamı durdurmaya indirmeye girersen kırmızı baki.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mrlee said: Llama said: İki ceza ayni anda olmuyordu galiba penalti ise Adam sakatlamaya yonelik hareket degilse Sari veriliyor :)-D ne içtin? Yeni kurallari bi incele bebisim
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Baggio said: Llama said: İki ceza ayni anda olmuyordu galiba penalti ise Adam sakatlamaya yonelik hareket degilse Sari veriliyor Sakatlamak değil illa o şart. Sarı olması için niyetinin topa müdahale olması gerekiyor, doğrudan adamı durdurmaya indirmeye girersen kırmızı baki. Abi back onde omzu yiyo denge sasiyo bacaklar dolaniyo sonra
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Bonjo said: Pozisyon tartışmasız penaltı kırmızı yormayın kendinizi
mascio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 ya tartışılacak hiçbir şey yok aşırı güç uyguluyor herif omuz omuzada ve beck fırlayıp gidiyor yani. o saatten sonra adamı bıçaklasa havada kırmızı yer ama penaltı verilemez. boş yapmayın. şu penaltı başınıza gelse siz de üç gün ağlardınız. bir ton hedef var, bir tane spastik hakemin sayesinde koca kulübün finansal beklentileri değişiyor falan. futbol harbiden leş bi oyun oldu iyice ya.
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Nasıl ki Başakşehir maçında o hareket faulse, Beckin hareketi de faul. O gün hakemi savunanlar bugün Babek II demesin boşa.
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Senol iyiki fb macini sallamadi yoksa 8 e giderdi
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 mascio said: ya tartışılacak hiçbir şey yok aşırı güç uyguluyor herif omuz omuzada ve beck fırlayıp gidiyor yani. o saatten sonra adamı bıçaklasa havada kırmızı yer ama penaltı verilemez. boş yapmayın. şu penaltı başınıza gelse siz de üç gün ağlardınız. bir ton hedef var, bir tane spastik hakemin sayesinde koca kulübün finansal beklentileri değişiyor falan. futbol harbiden leş bi oyun oldu iyice ya. İşinize gelen mesajları takip edip de saçma sapan holigan atarlar yapmayın be. Git üç mesaj önce yazdığımı oku, camı aç bir serinle, öyle gel. Aynı şeyi yazdım.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Gerci bizi turk hakemleri bu hale getirdi
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Penaltı ve kart derslik (Hatalı karar olarak ) Yanılmıyorsam yan hakemin sacmalaması .
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 k1nJo said: Bonjo said: Şu gruptan çıkamıyorsan istifa edeceksin şenol efendi ne alaka ya, napoli ve benfica beşiktaştan daha mı güçsüz sence? Evet net daha güçsüz Şampiyonlar ligi tarihinin gelmiş geçmiş en kolay grubu bu.
mascio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Baggio said: mascio said: ya tartışılacak hiçbir şey yok aşırı güç uyguluyor herif omuz omuzada ve beck fırlayıp gidiyor yani. o saatten sonra adamı bıçaklasa havada kırmızı yer ama penaltı verilemez. boş yapmayın. şu penaltı başınıza gelse siz de üç gün ağlardınız. bir ton hedef var, bir tane spastik hakemin sayesinde koca kulübün finansal beklentileri değişiyor falan. futbol harbiden leş bi oyun oldu iyice ya. İşinize gelen mesajları takip edip de saçma sapan holigan atarlar yapmayın be. Git üç mesaj önce yazdığımı oku, camı aç bir serinle, öyle gel. Aynı şeyi yazdım. neden spesifik olarak seni hedef aldığımı düşündüğünü çok merak ettim. bir şahıs seçmemiştim yani boş yapmayın derken. bir de atarı kim yapıyor acaba gerçekten merak ettim.
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 ya kardeşim harbi haterlık yapmanın alemi yok. tamam bende galatasaraylıyım. tüm resmi platformlarda beşiktaştan tiksinirim. hayatta şampiyonlar liginde ilerlemesini falan istemem. ama eğri oturun doğru konuşun. gerçekten şu penaltıyı vermek terbiyesizliktir ya. şarja nizami diyosan eğer şarjı yiyipte götü başı kaybeden adamın ayağının öbürünü düşürmesine penaltı ve-re-mez-sin.
Öne çıkan mesajlar