Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 6. Hafta: Dynamo Kiev - Beşiktaş | 6 Aralık Salı - 22.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

smyrnas said:

ya o değilde Gs hala EUFA sıralamasında 21. sırada emenike :) adamlar nasıl bir puan topladıysa artık. birde 2 sezon CL de madara oldu adamlar :)

seneye 56-60 falan oluyoruz.

27. sırada, bu sene 24.000 puan silinecek. Totalde 58.000 puanı var işte zaten Avrupa yok bu sene 0 yazacak seneye derken 30K bandına düşer dersek tahminen 70+ oluyor. Önemli değil gerçi sıralama tek bir gruptan çıkma ile zaten 30+ oluyorsun UEFA puan sistemiyle asdfsd

Fenerbahçe'nin bu sezon toplayacağı puan daha belli değil ama geçen seneki kadar ilerlese sanırım onlarda silineceklerle birlikte GS ile aynı sıralarda bulunacak.

Beşiktaş'ta şuan 53. işte sene sonunda 40 civarında bitirir gibi duruyor direkt elense bile AL'den.

http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/
Mesaj tarihi:
27 - 38 - 54

Üç büyük kulübün sırası, döner dolaşırlar bu sıralarda isimler fark etmez ama kulüplerimizin tam olmayı hak ettiği aralık cidden, 27 fazla bile hatta bana kalırsa da sdafsdf
Mesaj tarihi:
inanamiyorum ya ozeti izledim, her gol sacma sapan.

vuruyorlar sekiyor asirtma giriyor, birisi kaleye giden topa vole vurup disari atamiyor gene gol oluyor, vuruyorlar 6 kisinin arasindan gecip gol oluyor.

bitane top da biyere carpiyim da yok girmeyeyim dememis, derken son 90'dan donen topu gordum.

inanilmaz otesi sanssiz bir mac umarim besiktasin morali bu sacmasapan mac yuzunden bozulmaz, ben bu gollerle 4-0 olsa tribune cikar izlerim, anliyorum oyunculari yani.

6 tane fenerbahce golu atmis adamlar, hep bal.
Mesaj tarihi:
gs bu sene nasıl oluyorsa çekmiyor, 1.3 puan var. totalde düşülen puan 34 oluyor. o puan şu anda 56. ediyor. alttan kaç takım yükselir meçhul ama 70lere gelmez gibi geldi bana
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

gs bu sene nasıl oluyorsa çekmiyor, 1.3 puan var. totalde düşülen puan 34 oluyor. o puan şu anda 56. ediyor. alttan kaç takım yükselir meçhul ama 70lere gelmez gibi geldi bana

1.3 0 işte ya, katılım hakkı o kadar yazıyor onu sayma :D Zaten ben onu da çıkardım. Seneye kapıyı o sıralamadan açar ama aldığı puana göre yükselir. BJK mesela 80'lerden açtı yanılmıyorsam 50'lere kadar yükseldi bu sene vs...

Çok takımın silinecek puanı, çoğuna eklenecek alttan vs. Bu sene sıkıntı zaten düşük takımlar bayağı prim yaptı. BJK dahil, gocunmaya gerek yok sadfsda

Uğur Karakullukçu'nun hesabıydı bu arada yazdığım, o da o civarlarda bekliyor. Hesabı ben yapmadım.

Gerçi o sıralamanında bir önemi yok ya neyse, bir şey değiştirmiyecek zaten.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Adamın her deplasmanına sex seferine çıkar gibi gidersen husumet olur. Baya sağlam dayak yemiş tribün grupları Beşiktaş'ın. Hastanelik olup maçı kaçıranlar var

Zaten anlamadığım onlarca ülke var UEFA'da, her sene en az 3-4 Ukrayna deplasmanı denk geliyor bizim denyolara. Yunanistan, Polonya, Ukrayna, Sırbistan falan gitmemek lazım. Hadi İngilizler de holigan ama adam gibi yumruklaşıp stres atıyorlar; bu yukarıdaki deplasmanlar bizden farksız. Taş, sopa, bıçak.

abi toplu gruplara saldırı yok hiç, hep 3-4 kişi gördüklerine dalmışlar. polis müdahalesi gelemeden işi bitiriyorlarmış. baya ırkçı ülke oralar ki bir de artık tamamen rusyanın kontrolünde. bulgaristan ve moldova'da en son cb seçimlerini hep rusyanın adayları kazandı. oralarda aynı duruma doğru yürür.
Mesaj tarihi:
Lan bu sarıların nasıl içine oturmuş 1,5 senedir
İçip içip içlerine atmışlar.
Eyvallah rezil olduk da bunların da göbek bir atmadıkları kaldı sdfgh.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

valequenta said:

bence besiktas avrupaya hic gitmemeli federasyonun bir onlem almasi gerekiyor.

kanka o engeli uefa ayağını yorganına göre uzatamayan kulüplere yapıyor zaten. raad oL.

gonderdigi de 6 yiyor yalniz. o daha fena.
Mesaj tarihi:
Beşiktaşlılara geçmiş olsun.
Bence de herkes ayağını yorganına göre uzatmalı.
Hedef 3.lük olmalıydı zaten grupta.
Kaybedilen bişey yok aslında.
Sadece son maç her anlamda fiyaskoydu.
Onun dışında herşey çok olağan.
Gruptan çıkılamaz mıydı?
Çıkılabilirdi evet. Ama o kadar. Son 16ya bakıyosun ve titriyosun. Grup 1.si olsan PSG - MADRİD - CİTY - MÜNİH, 2. olsan BARCA - ATLETİCO - DORTMUND - JUVENTUS çıkıcak karşına. Hani kalanlar da dandik değil ki.
LC - ARSENAL - SEVİLLA - PORTO falan. Şu anda daha fazla şansı var takımın Avrupada ilerlemek için.
  • Yeni Oluştur...