Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 6. Hafta: Dynamo Kiev - Beşiktaş | 6 Aralık Salı - 22.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Archangel_ said:

Sabah en sevdiğim BJK formamı giyeceğim. Irkçılığa, Türk karşıtlığına, hakeme, kötü oyuna şuna buna çekmeye gerek yok durumu, kimisinin sonuçlarını görmüş olsak da. Ben BEŞİKTAŞLIYIM! Sevinen rengi bozuklara gelince; Avrasya geçidi için Abdülhamit'e oy verenlerden farkı yok gözümde, azınlıklarına değil, varolmalarına acıyorum...

ASLAN BE
Mesaj tarihi:
Peregrin said:

Archangel_ said:

Sabah en sevdiğim BJK formamı giyeceğim. Irkçılığa, Türk karşıtlığına, hakeme, kötü oyuna şuna buna çekmeye gerek yok durumu, kimisinin sonuçlarını görmüş olsak da. Ben BEŞİKTAŞLIYIM! Sevinen rengi bozuklara gelince; Avrasya geçidi için Abdülhamit'e oy verenlerden farkı yok gözümde, azınlıklarına değil, varolmalarına acıyorum...

ASLAN BE

HAYIR KARTAL!
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Hakem maçı Braga maçının 1/3'ü kadar katletti, o gün dalga geçen BJK'lilerin bugünkü halini görüyoruz. Sıfır öngörü, sıfır empati halimizden çıkarız inşallah bir gün ülkece.

Abi eşit katlettiler. 1er kırmızı penaltı ve 1er ofsayt golü :)

Fener penaltı kırmızı uediğinde skor 2-1 e gelmişti ve fener hala turu geçiyodu. Ama fenerliler aşırı reaksiyonla sinirle diğer kartları gördüler. Tabi fener o zamanki td de itirazdan atılmıştı, sakin kalsa fener turu geçerdi, o hataya ramen.
Benim şahsen orda alay ettiğim konu uefa fenere karşı operasyon yapıyor demesiydi herkesin. Operasyon falan yok abi, hakemler sıçtı işte 2maçta da.
Mesaj tarihi:
Braga maçında yanlış hatırlamıyorsam ilgisiz futbolculara kırmızı kart vermişti. Birde hakemi şikeden hapse attılar sonrasında.

Sigma olumouc maçıyla karıştırdım.
Mesaj tarihi:
Archangel_ said:

giy abi bakma sen bunlara :D
ama taşşak geçilmesine hazır ol, ben yarın ofise nasıl gidicem hiç bilmiyorum asdf
Mesaj tarihi:
Bu arada çok gücenen oluyor da, ben normalde başkalarının maçlarını sallamam, mesajım bile olmaz. Bugünkü istisnanın tek nedeni alttaki özet postlardır çoğu insan için.

GS'nin de, ya da bizlerin tekrardan başına gelmeden çapsızlıktan, lobisizlikten, empati yoksunluğundan kurtulmamız dileğiyle.

Peregrin said:

http://i.hizliresim.com/zaYd6D.png

benjani said:

bizim braga maçında eğlenenler iyi mi?

Llama said:

Bu arada herkes bjk degil ki hakemide yensin..

aktiftablet said:

Hakem gayet normal, sizi bu psikolojiye sokan eyyamcı türk hakemleri utansın :)

applev0dka said:

suna katlediyor diyen adam ligde hic fener maci izlemiyordur sdfsds

Llama said:

Turk hakemlerine alisik olmak budur iste
Umarim ders aliriz

applev0dka said:

73dk oldu 1 tane yanlış karar verdi hakem aglamayin.
biz de ofsayt pozisyonda 10kisi kalip gol yiyip kupadan elenmistik oluyor öyle
Mesaj tarihi:
cicibeybe said:

Archangel_ said:

giy abi bakma sen bunlara :D
ama taşşak geçilmesine hazır ol, ben yarın ofise nasıl gidicem hiç bilmiyorum asdf

aga kim bilecek orada beşiktaşı,
biz ofiste ludogorets konuşmuyoz mesela
Mesaj tarihi:
Böyle laf atmalar, espriler bu forumun tadı tuzu. Bu skoru kim alırsa alsın dalga geçilir, espri malzemesi çıkar, göndermeler yapılır. Daha önce de yapıldı, ileriki hezimetlerde de yapılacak. Skor yüzünden hemen maç sonrası hassas olabilirsiniz, ama bunu kaldıramayacak ve agresifleşecek kadar fanatikseniz bu gece konuya devam etmeyin daha iyi. Yatın sakinleşince okursunuz.
Mesaj tarihi:
olur mu abi, akşam çıkarken daha konuştuk. Akşam cl maçları var bjkya iyi şanslar falan dediler. Bunların hepsi feyenordlu birde, sürekli fb-bjk muhabbeti geçiyor ofiste. Kaçışım yok o taşşak geçilecek :D
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Bu arada çok gücenen oluyor da, ben normalde başkalarının maçlarını sallamam, mesajım bile olmaz. Bugünkü istisnanın tek nedeni alttaki özet postlardır çoğu insan için.

GS'nin de, ya da bizlerin tekrardan başına gelmeden çapsızlıktan, lobisizlikten, empati yoksunluğundan kurtulmamız dileğiyle.

Peregrin said:

http://i.hizliresim.com/zaYd6D.png

benjani said:

bizim braga maçında eğlenenler iyi mi?

Llama said:

Bu arada herkes bjk degil ki hakemide yensin..

aktiftablet said:

applev0dka said:

suna katlediyor diyen adam ligde hic fener maci izlemiyordur sdfsds

Llama said:

Turk hakemlerine alisik olmak budur iste
Umarim ders aliriz

applev0dka said:

73dk oldu 1 tane yanlış karar verdi hakem aglamayin.
biz de ofsayt pozisyonda 10kisi kalip gol yiyip kupadan elenmistik oluyor öyle

Eeeee şimdi bunun sözlükteki adı kapak

Demekki neymiş akıllı olmak lazımmışş
Mesaj tarihi:
aktiftablet @Braga said:

aktiftablet @Kiev said:

Abi eşit katlettiler. 1er kırmızı penaltı ve 1er ofsayt golü :)
...
hakemler sıçtı işte 2maçta da.

Bunlar da iyiymiş ha, yeni fark ettim. Recep vs. Tayyip videoları gibi :)
  • Yeni Oluştur...