Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar - Çalışma Masası

sabonis

Öne çıkan mesajlar

GONDARCENGIZ said:

sadece masa fiyatı linkteki keson göremedim,ayakları yayalım geniş geniş çokta dert olmaz, gerçi ufak bi çekmece fena olmazdı

bide ne kadardır kullanıyosun,gıcırdaması varmı, ucuz diye gaza geldim bi sorim önce fds

valla görmemişi,

ne kadar oldu? 3-4 ay olmuştur, her hangi ses, sallanma falan yok. ağır birde adorenin malzemeleri. masa değilde ikea kitaplıkları ile arada bire bir fark var zaten malzeme kalitesi olarak.

rage anında yumurkların ile 50kg basmıyorsan bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum

motajıda zor değil ama iki kişi şart, ikinci kişi kız arkadaşta olabilir hizalamak için ama tek başına zor biraz
Sosyal ağlarda paylaş

photographer said:

Bundan bende de var da tek handikapı masaya monitör mounth tutturamıyorsun... onun dışında çok memnunum eski yemek masamızdı. Artık çalışma masam.
Deathblade said:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/36/74/e5/3674e5eb35390a76fc29dcf4bae74acb.jpg

Şundan var bende. IKEA INGO yemek masası diye geçiyor.

Müsait olduğumda bir ara Bauhaus'a gidip buradaki gibi upgrade edicem.

Sende böyle bir şey düşünebilirsin. Base olarak kullanacağın masayı al, istediğin şekilde upgrade et.

bunda cs oynanmaz
Sosyal ağlarda paylaş

marangoz daha pahalıya yapıyor.

ben şu an ki evdeki masayı (tabla+ayak) ikeadan aldım. öncesinde marangoza gittim, evde baya iş yaptı adam. açtım fiyatları gösterdim. "abi ben bundan daha ucuza yapamam tek bir masayı" dedi, git tablaları al işçiliğini ben yapayım sen uğraşma dedi. 50 lira verdim taktı hepsini canavar gibi de oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:

şöyle tezgah alıp altına ayak mı taksak

https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/mutfaklar/tezgahlar/90273798/hammarp-tezgah.aspx

Ben bu dedigini yaptim, 200x60cm en dandik masa ustunu alip altina yuksekligi ayarlanabilir 6 tane ayak taktim. Ayaklar masanin ustunun 3 kati fiyatina mal oldu ama simdi tasirken ederken direkt ayaklari cikarip ahsap kismi ordan oraya tasiyabiliyorum. Yuksekligi ayarlanabilir olunca da baya rahat oluyor, sandalye boyu falan dert olmuyor.

TL; DR; iyi fikir ama masanin ahsabina para verme. ya en ucuzunu al ya da cevrede bir marangoz/hizar falan hallediversin senin icin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...