Feamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 GONDARCENGIZ said: sadece masa fiyatı linkteki keson göremedim,ayakları yayalım geniş geniş çokta dert olmaz, gerçi ufak bi çekmece fena olmazdı bide ne kadardır kullanıyosun,gıcırdaması varmı, ucuz diye gaza geldim bi sorim önce fds valla görmemişi, ne kadar oldu? 3-4 ay olmuştur, her hangi ses, sallanma falan yok. ağır birde adorenin malzemeleri. masa değilde ikea kitaplıkları ile arada bire bir fark var zaten malzeme kalitesi olarak. rage anında yumurkların ile 50kg basmıyorsan bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum motajıda zor değil ama iki kişi şart, ikinci kişi kız arkadaşta olabilir hizalamak için ama tek başına zor biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 gondarcengiz forever alone olduğu için sıkıntı o zaman o masanın montajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 photographer said: Bundan bende de var da tek handikapı masaya monitör mounth tutturamıyorsun... onun dışında çok memnunum eski yemek masamızdı. Artık çalışma masam. Deathblade said: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/36/74/e5/3674e5eb35390a76fc29dcf4bae74acb.jpg Şundan var bende. IKEA INGO yemek masası diye geçiyor. Müsait olduğumda bir ara Bauhaus'a gidip buradaki gibi upgrade edicem. Sende böyle bir şey düşünebilirsin. Base olarak kullanacağın masayı al, istediğin şekilde upgrade et. bunda cs oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 gta oynanır mı asıl :) axedice dediği gibi imkanınız varsa öyle birşey yaptırmak daha iyi olabilir ama o kadar hesaplı iş yapanı nereden bulacaksın falan filan diğerlerini bilmem ama adore nin masası rahat 2 sene gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 oda uygunsa tabla alıp duvara monte ettir, en güzel workstation https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/masalar/calisma-masasi-tablalari-ve-ayaklari.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 en iyi masa en geniş olandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Evin şekli yüzünden masamı 90cmle sınırlamak zorunda kalana kadar ben de öyle düşünüyordum. İş yerindeki masam 2mye yakın mesela o yüzden büyük masaya baya alışığım ama eve geçince öyle rahatsız hissetmiyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 ben de şundan mı alsam acaba? memnun olan var mı? https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/masalar/calisma-masalari/50219044/fredde-calisma-masasi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 kullanisli gibi gorunse de cirkinlik fiskirmis masadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 çok dar değil mi üstü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 bu ne abi devlet malzeme ofisi rafları gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 standart 120 ye 75 boktan ikea masa kullanıyorum kaç yıldır, değiştirmek lazım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 ben bunu kullansam baya bunalım abi kafes gibi masa. geniş geniş, üstü açık bir şey daha benim tercihim şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 150/75 olanini kullaniyorum ben de yillardir. kollarimin temas ettigi kenarlar hafiften asindi, izmir yazindaki sicaklar ve ter etkisi de var tabi. masanin genisliginden ve sadeliginden cok memnunum aslinda ama 27" monitor alinca daha fazla derinlige ihtiyac duyuyorum su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 160/80 den aşşasını kullanamam sanırsam masaya oturdum mu tarla gibi olmasını seviyorum ben, ferah olcak tıkıl tıkıl olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 şöyle tezgah alıp altına ayak mı taksak https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/mutfaklar/tezgahlar/90273798/hammarp-tezgah.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 bi önceki sayfada linkledim tabla alıp duvara monte edeceksin, ayak ile destekleyeceksin o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 yapabilrisin yani yapan var hatta hazır satılanlardan daha güzel bile oluyor. malzeme kalitesi ve işçilik önemli tabi bildik bi marangoza yaptırırsın en olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 marangoz daha pahalıya yapıyor. ben şu an ki evdeki masayı (tabla+ayak) ikeadan aldım. öncesinde marangoza gittim, evde baya iş yaptı adam. açtım fiyatları gösterdim. "abi ben bundan daha ucuza yapamam tek bir masayı" dedi, git tablaları al işçiliğini ben yapayım sen uğraşma dedi. 50 lira verdim taktı hepsini canavar gibi de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 duvar baglantisi saglam oluyo mu bunlarin? mesela kasayi da bunun uzerine koysan, bi de kollarla baski da uygulayacaksin ister istemez. duser diye tirsiyorum ben, ikea'dan aldigin raflar var boyle, pek saglam degil gibi onlar ama tablayi bilmiyorum farkli bir tutturma yontemi mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 L alırsın koçtaştan ağır yük taşıyanlarından 7-8 lira tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 ben ikea tablalarından yaptım, 2 tane düz bir tane orta parça (girintili). duvara düzgün monte ettirirsen, ayakları sağlam takılırsa esnemiyor bile. devrilmeyi bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Feamer said: amazon ormanlarından çıplak kadınlar mı kesmiş ağaçları? vernikli ahşap masa 1000tl!ya evet fiyat gereksiz balon. sadece modeli çok tatlı geldi. bide odunu filan farkediyo sanırım. hoş, anladığımdan değil de. FİSTAN NERDESİN. MASA YAP BİZE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Lopeth said: şöyle tezgah alıp altına ayak mı taksak https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/mutfaklar/tezgahlar/90273798/hammarp-tezgah.aspx Ben bu dedigini yaptim, 200x60cm en dandik masa ustunu alip altina yuksekligi ayarlanabilir 6 tane ayak taktim. Ayaklar masanin ustunun 3 kati fiyatina mal oldu ama simdi tasirken ederken direkt ayaklari cikarip ahsap kismi ordan oraya tasiyabiliyorum. Yuksekligi ayarlanabilir olunca da baya rahat oluyor, sandalye boyu falan dert olmuyor. TL; DR; iyi fikir ama masanin ahsabina para verme. ya en ucuzunu al ya da cevrede bir marangoz/hizar falan hallediversin senin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Yukardaki tip gerçekten işe yarıyor hatta ayaklarını da aynı ahşaptan kesip yaptırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar