aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Yahu neyine yetemiycem senin, seninle bi fikir yarıştırmıyorum, hatta tartışılıcak bi fikir ürettiğini görmedim bile, nası bi hayal görüyosun. benim gördüğüm topiklerde tek yaptığın tahrik etmek bazen de seviyeyi bayagı düşürerek, bazen cevap verdiğim oldu, bazen vermedim, hiçbişey değişmedi. Rewe de özellikle bunu sordum zaten sadece şikayet edilen mesajı tek başına mı okuyosun yoksa topiğie bakıp olayın nerede başladığına bakıyo musun diye. bariz yönetilemeyen bi forum oldu sayende, paticik kuralları falan yetmez oldu futbol bölümüne, allahtan futboldan başka bi bölüme girmiyosun, oralarda senin gibi kötü niyetli kimse yok
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Tamam sakinleştiysen cikabilirsin
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 "Forumda insanlara hakaret edip ceza almayacağını bilen üyeler var": Her üye için ceza yaptırımı olan hareketinde ceza isteniyor/veriliyor. Çok spesifik durumlarda (çok tahrik edilme vb. gibi) normalde sakin olduğu bilinen üyelere normalde hareketi uyarı değil cezalık olsa dahi o seferlik uyarıyla geçirme kararı verilebiliyor, ama üye spesifik bir durum değil bu, o konumdaki her üye için geçerli. "Bölümde o kadar rezillik varken tüm yönetim bu olaya yoğunlaştı": Bölümdeki her olaya yoğunlaşılıyor. Nitekim cezalık gördüğünüz, ceza istediğiniz hareketlerin çoğu aslında sınırların dışında değil. Başka bir bölümde olsa dikkate bile alınmayacak hareketler. Futbolda insanlar fazla çabuk tahrik oluyor, işi fazla kişiselleştiriyor. Bu durum da hem genel olarak bölüm agresifliğini arttırıyor, hem de ufak sözleri bile büyütmeye sebep oluyor. "Futbol dışında valeq kaç kere banlanırdı": Ceza alması gereken hareket yaptığında alır. Futbolda da birkaç kere ceza aldı zaten, tekrar cezalık hareket yaparsa tekrar ceza alır, herkes için geçerli bu. "Mod kankisi adamı korumak için küfürlü mesajı sildi": Bölümde ve forumda hiçbir mesaj silinmez, sadece gösterimden kaldırılır. Ama moderatör ve adminler o mesajı görebilir. Dolayısıyla kişisel insiyatif kullanılsa bile ertesi gün şikayeti gören admin gelip "hacı buna niye ceza istemedin, hayırdır?" diyebilir. Öyle bir durum yok yani. Bu tarz mesajlar eğer agresiflik yaratmaya meyilliyse kavga çıkarmasın diye gösterimden kaldırılır. Yazan kişiye uyarı/ceza sonra admin-modlar arasında görüşülür. "Modlar taraf tutuyor": Bir de kimin tarafını tuttuğumuzu bilirsek işimiz kolaylaşacak. Herkes birilerini kolladığımızı söylüyor. Ama A üyesi B'yi kolladığımızı söylerken B de A'yı kolladığımızı söylüyor.
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 apple'ı savunayım diye, olayı akapeye bağlamanız falan baya yanlış. birinde versus durum var. valeq gelipte, apple bir modla rakı sofrasında mesajlarımı paylaşıyorlardı falan derse, üstüne kendi tatava yaptı diye ban yerse aynısı oluyor dsdfgh burada apple lise seviyesinde kavga edeceğim diye kendi bacağına sıkıp, işini layığıyla yapamayan bir modun leşliğini bize gösteriyor.
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 bizim tepkimiz moderatöre http://www.haberartiturk.com/d/news_t/26520.jpg
dhoward Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Elmayı susturdukları iyi olmuş, "ben daha çok ağlarsam takımım lehine hakem hataları farkedilmez" ekolünün parti genel sekreteriydi. Şimdi hiç değilse başka mesajları okuyabiliyoruz
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 kötü top oynamıyoruz aslında. attığımız gollerin arkasında güzel paslaşmalar vs oluyor. ama bunu oyunun geneline yayamıyor takım. rakip takımdan daha çok pas yapmak bize maç kazandırmıyor. yaptığımız paslar selçuk yan pas sabri. sabri geriye serdar aziz. ondan muslera'ya. ordan biraz ortasahanın gerisinde paslaşma. sonra tekrar muslera. böyle bir döngü. %60-70 pas oranı karın doyurmuyor yani. istatistik kasıyoruz. rakip takım 2 defa gelip gol atıyor sdfs. tolga'nın bir anda kesik yemesi falan hep yeniçerilerin işleri. kenarda ayhan varken falan selçuk'u kesemiyorlar. tamam tolga'nın garip şut hevesi var müthiş üst düzey değil ama takıma kesinlike bir enerji katıyor. mücadelesi, ileriye gitme çabası vs selçuk ile kıyaslanamaz. sene başından beri takımın en çok önplana çıkan adamını selçuk için yedeğe koymak anca türkiye'de olur. sabri konusuna ise artık bir şey diyemiyorum. diyecek bir şey yok yani. cavanda'sı linnes'i hemen ilk kusurunda öldürüp çöpe atılıyor ama istikrarlı bir şekilde takımı baltalayan sabri her zaman banko 11. kardeşim bu linnes size ne etti lan. kısaca bu takımdan bu zihniyetle bir bok olmaz. riekerink'i eleştiriyoruz ama adamı sindirmişler bariz. 90 dakka oyuncu değiştiremiyor. şuan takım üzerine bir otoritesi olduğunu sanmıyorum. ayhandı dursundu derken yanlışa sürüklendiği bariz. poldi'yi ise biraz hagi'ye benzetiyorum ben. takımda sneijder dışında herkesten çok üst düzey olduğu kesin. yaş ve fizik itibariyle doğal olarak eksiklikleri var ama adam net oynuyor. halısaha abisi gibi tık tık tatava yapmıyor. dikkat edin selçuk'un atamadığı 5 metre pasları poldi 50 metreye atıyor sağdan sola soldan sağa. zaten bu takımda poldi,sneijder muslera bruma olmasa kasımpaşa'yı bile yenemeyiz.
Öne çıkan mesajlar