scorch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 amme hizmeti 2. trailerdeki müzik "Paint it Black" sanırım orjinalini Ciara söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Frasersız bir mummy için ben de evet diyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 ulan gene trailer izleyeceğiz diye bütün filmi izledik resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 quixef said: Mummy nin en iyi yanı Brendan Lolaser değildi ki Varlığı bolluk da yokluğu kıtlık mı imhotep anahtar figürdü de brendan sevdirdi filmi bebeyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 rezil bişeye benziyor. mission impossible: the mummy olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Dün izledim. 3D'lik hiç bir halt yok veya ben çok alıştım 3D'e. Zaten nefret ediyorum 3D olayından. Neyse filme gelelim. Filmin olayı Tom Cruise'un sağa sola koşmasından kendini bir o yana bir bu yana atmasından ibaret. Baya düşük beklentilerle gittim ama ona rağmen meh yani. Artık Tom abinin suratındaki botokslar, estetikler çok belli oluyor. Gitmiyor bu aksiyon filmlerine. Hele böyle koşturmacalı. Devam filmi güzel olabilir. Fena yerde bırakmadılar ama baya birşey koymaları lazım üzerine. Botokslar rahatsız etmese 6 verirdim belki ama 5/10 Dark Universe'e biraz daha adam akıllı origin hikayesi yapmaları lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 film boktan 2/10 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Dün ilk defa oynak koltuklu salonda izledim. Böyle zombiler çıktıkça sallandım filan. Ehe ehe diye izledim. eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 tiLi said: brendan fraser'ın oynamadığı mummy'yi izlemiyoruz, reklamını paylaşmıyoruz çıktığı gün izledim bu arada gidecek başka film yoktu. 2d'ydi neyse ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 filmin en iyi yani sofia'ydı. tam bir ahmenet'ti. film 2/10 ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 biz ekipçe gidip sevmiştik filmi zevksiz miyiz neyiz anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Pakistan kökenli Amhkhanet'i oynayan abla dışında da güzel bir şey yoktu. Onlar da özellikle Tom Cruise'un çölde Amhkanet'i gördüğü sahneler... Zilyon yıl sonra paticik'te attığım ilk mesaj olma özelliğini taşıdı ya film. O da enteresan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar