Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 13. Hafta | Fenerbahçe - Beşiktaş | 3 Aralık Cumartesi - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Avrupa'yı düşünmeleri güzel ama Fenerin bahanesi yok kazanmalı. Yakaladığı ivme daha da yükselecek en ciddi rakibi yenmiş olacak
Bence de ikinci yarı çıldıracaklar ya oyuncular zorlamıyo hiç bi iki h.ali falan işte
Gazı açacaklar abi şimdi bence
Mesaj tarihi:
Gökhan ilk yarı yerden kalkmadı, etkilenmiş baskıdan mazlumu oynamaya çalışıyor. Ama bazı namussuzlar var aralıksız küfür ediyorlar, onları bidaha sokmayacaksin stadlara omur boyu.

Cenk her topu kayarak almaya çalışıyor huseyin efendi gitti kjaere sarı icad etti
Mesaj tarihi:
Gokhan'a yapilan her faul sertti hatta hasan ali öldürmeye calisti. Sow havadaki adami ittirip dengesiz düşmesine neden oldu.
Kjaer'in sarisi da dogru yükselirken adamin bas boyun ense bolgesine oyle kolunla darbe uygularsan karsiligi sari.

Next
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Taca auta agliyorsunuz diyen adamlarin hali yürekleri parcaladi sayin seyirciler

Aynısı size olsa şimdi 3 sayfa wot dolmuştu korner olsa kesin gol atardık Kontradan ikiyi de atardık şerefsiz Hüseyin satılık federasyon diye
Mesaj tarihi:
fenerle para yuzunden anlasamadi. besiktasdan daha az ucret aliyor olmasi bunu degistirmiyor. ben bunda da bir yanlis gormuyorum gerci. aciklamak icin yazdim.

o fotokopi paralar da haklari. ama sahaya attigin anda farkli bir mevzuya donusuyor ve okuz oluyorsun.
  • Yeni Oluştur...