nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Brezilya'nın Chapecoense takımını ve spor basını üyelerini taşıyan uçak Kolombiya'da düştü. Twitter'da Brezilya ajanslarını takip edip İngilizce paylaşım yapan futbol hesaplarına göre 76 ölü 5 yaralı var. Polis şefinin resmi açıklamasıymış. (6 yaralıydı 1i yolda öldü) Bir takım komple yok oldu resmen. Çok üzücü çok :/ http://amkspor.sozcu.com.tr/2016/11/29/breziyali-futbolculari-tasiyan-ucak-dustu-559809/
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 bu olayı hep beşiktaş üzerinden düşünürüm acaba bizim takıma olsa ben ne yaparım nasıl tepki veririm
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 nileppezdel said: Bir takım komple yok oldu resmen. Çok üzücü çok :/ 9 futbolcu binmemiş o uçağa
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 22 futbolcu varmış işte. 23 kişilik maç kadrosu olacakmış 1'i son anda binmemiş bir sebepten. Kalan 8 oyuncu da ya rezerv takımdır ya da sakat, cezalı falandır herhalde. Tabii kulübün işinden önemli olan ölenlerin canları. Yazık :(
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Olu yokmus simdilik, inis yapmayi becermis pilot, ucak ikiye bolunmus yine de ama. Yakiti bitmis, buyuk ihmal yani. Reddit'te boyle yaziyor.
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Vallahi Brezilya kaynaklarına göre sadece 5 kişi kurtulmuş işte. Yanlışsa düzeltirsiniz de batı medyasına daha geç yayılıyor. Şuradan takip ediyorum İngilizce haberleri şu an: https://twitter.com/BrasileiraoBlog edit: umarım yalan haberdir tabii ama enkaz görüntüsü falan da var bu hesapta, oradan pek sağ çıkan olmaz gibi edit2: Yakıtı kendi boşaltmış pilot iniş yapmaya çalışırken, uçak patlamasın diye. Ona rağmen paramparça görünüyordu :(
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 nasıl bir günse artık Kweukeninde karısı trafik kazası geçirmiş ikiz bebeklerini kaybetmişler
Seele Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 abi ucak düsünce kurtulma sansi cok az zaten. acil piste indirmede bile ucak parcalaniyor kurtulan olmuyor. x yere inmek zaten zor. taraftarlar cok üzülmüstür.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 resmi açıklama gelmiş 81 kişiden 6 kişi kurtulmuş
Murray Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 flightradar linki var mı? Pilot eğer uçak düşerken yakıtı bilerek boşalttıysa helal olsun. Belki onu yapmasa o 5-6 kişi de kurtulamazdı.
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 su kazadan kurtulsamda kendime gelemezdim herhalde, tum arkadaslarin oluyor. feci
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 shit happens. futbolcu gitmis abi. o bolgede topraktan kilo ile cikmiyor mu bunlar?
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Seele said: abi ucak düsünce kurtulma sansi cok az zaten. acil piste indirmede bile ucak parcalaniyor kurtulan olmuyor. x yere inmek zaten zor. taraftarlar cok üzülmüstür. o biraz pilot birazda hava şartlarına bağlı değişkenlik gösterebiliyor :( https://www.youtube.com/watch?v=jjb63MBv_fo Yanlış hatırlamıyorsam mesela şu olay vardı. Neyse konu bu değil, çok kötü bi olay ya. Kimin başına gelse çok kötü bir olay ama chapecoense gibi brezilya gibi bir ortamda bile sürekli doğruları yaparak kısa sürede büyüyen, gelişen bir takımın başına gelmesi çok daha büyük bir facia...
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 dasaaa said: shit happens. futbolcu gitmis abi. o bolgede topraktan kilo ile cikmiyor mu bunlar? bizde madenci de çok abi. soma yı takmayaydık hiç o zaman.
µh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Seele said: acil piste indirmede bile ucak parcalaniyor kurtulan olmuyor aynen, o yuzden bir dolgu malzemesi olan pistler yapiyorlar, onlar baya ise yariyor a cok az yerde var
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 dasaaa said: shit happens. futbolcu gitmis abi. o bolgede topraktan kilo ile cikmiyor mu bunlar? bu nası bi yorum ya
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 dasaaa'nin 2005 marjinalliginde takili kalmis postlari bayatladi artik ya 15 yasindayken 'cool' gozukebiliyordu bazilari da bu hiyarlik seviyesini asmis.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Jeeztro said: dasaaa said: shit happens. futbolcu gitmis abi. o bolgede topraktan kilo ile cikmiyor mu bunlar? bizde madenci de çok abi. soma yı takmayaydık hiç o zaman. valla etkilenen bolge cok da iplemedi. sen taktiysan senin bilecegin bir sey gerci de benim hayatimda da bir etkisi olmadi. belki komur fiyatlarinda gecici bir yukselme olmustur.
grinny Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Adam her konuda random negatif düşünce beyan edebiliyor lan
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 DoruK said: dasaaa'nin 2005 marjinalliginde takili kalmis postlari bayatladi artik ya 15 yasindayken 'cool' gozukebiliyordu bazilari da bu hiyarlik seviyesini asmis. valla dusundugumu soyluyorum. bugun tum futbolcular olmus olsa dunya ne kaybeder? hic. futbolcu abi. adam top pesinde kosturup iki direk arasina bunu sokmaya calisiyor. buna facia denmez. ucak kazasi denir. uzucu bir olay. ama bir ucak kazasi. cheaaasasdasdad faciasi falan degil. dustugu yer ile anilir ucak kazalari genelde bir de. 29 kasım 2016 medellin kazasidir. icinde olenler futbolcu oldugu icin (ki harbiden cok gereksiz bir sey. konusunda uzman bilimadami kafilesi gitti sanirsin teraneye. ona bile tutup da facia demiyoruz. ucak kazasi diyoruz) ccocochaapense faciasi demek harbi komik.
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 evet alkisliyoruz 11-c den dasaaa arkadasimizi ve yerine aliyoruz
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Burcu ben futbol sevmiyorum ya gelmiş.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 ya bende diyorum ne diyo bunlar, modez e takılmış mesajlar
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 BulletRide said: Burcu ben futbol sevmiyorum ya gelmiş. yo, sadece futbolcu dedigin adamin olmesi basit bir ucak kazasini cecesoni faciasi yapmaz diyorum. abartmaya gerek yok. kolombiya ucak kazasidir bu olay. ay hepsi omlmuuuss. takim gittiii degildir.. toplu halde bi suru insan olmus. harbi ise yarayan adam olunca "ucak kazasi", futbol takimi olunce "cipicipi faciasi" olacak sey degil bunlar. sacmalamissiniz. ben de sacmaladiginizi soyledim
Öne çıkan mesajlar