Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adolf hitler

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

ehah hatta soyle bir fikra anlatilir ,Aklima geldi resimleri gorunce.
Churchill resim sergisine gitmiş , her taraf envai çeşit Modern resim dolu , hiç bir şey anlamamış , En sonunda Sade Bir resmin önünde durmuş , resimde sade bir kır evi etrafta çiçekler felan :
Aha - demiş - en anlaşilir resim bu sergide bu,en çok bunu beğendim.Kim yapmiş bunu ?

İmzaya bakmişlar : Adolf HİTLER.

bu olayın gercek olduğunu soylüyorlar , ne kadar doğru bilemem tabi.

[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.

[Bu mesaj Kraaz tarafından 22 Ağustos 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kraaz, 22 Ağustos 2004 18:03 tarihinde demiş ki:
ehah hatta soyle bir fikra anlatilir ,Aklima geldi resimleri gorunce.
Churchill resim sergisine gitmiş , her taraf envai çeşit Modern resim dolu , hiç bir şey anlamamış , En sonunda Sade Bir resmin önünde durmuş , resimde sade bir kır evi etrafta çiçekler felan :
Aha - demiş - en anlaşilir resim bu sergide bu,en çok bunu beğendim.Kim yapmiş bunu ?

İmzaya bakmişlar : Adolf HİTLER.

bu olayın gercek olduğunu soylüyorlar , ne kadar doğru bilemem tabi.

Gerçek olma ihtimali 0 bile değil.[signature][hline]Evlat : Hede şarkıyı çok kötü coverlamışlar bence, dinleme hatta duyarsan kaç. (23:50)
Baba : Bu konuyu meclise götürebiliriz. (23:53)
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Hitler basarili bir ressammis, gencliginde Viyana Sanat Akademisine 3 kere basvurmus, ancak 3'undede red cevabi alinca, kendini bir yere bagli olma hissinden dolayi askere gitmis, sonrasinda Onbasiliktan, Basbakanliga kadar gecen donemde bir katile donusmus. Simdi, bu baslik altindan baska bir konuya yatay gecis yapalim: eger Hitler, akademiye kabul edilseydi o kadar soykirim olur muydu?[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Divin, 24 Ağustos 2004 10:47 tarihinde demiş ki:
Filminde vardı nazi partisinin logosunu kendi çiziyordu..

svatstka'dan bahsediyorsan o aslinda eski bi kizilderili kabilesinin sembolu olmasi lazim.[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AssassiN, 01 Şubat 2005 08:13 tarihinde demiş ki:
svatstka'dan bahsediyorsan o aslinda eski bi kizilderili kabilesinin sembolu olmasi lazim.

Svastska, normalde köşeli değil böyle yumuşak virajlı yollara benzeyen kolları olan birşey.
Ölümsüzlük ve sonsuzluğu sembolize eder.
Uzak doğu hedeleriyle alakalı kızılderililerle değil =).

Ha şöyle ki, Hitler über bir heriftir.
Bildiğiniz vosvosun tasarımıda kendisine aittir.
Ein volk ein reich ein führer.
Ve tabii ki, ein volkswagen heh.

Neden volkswagen sanıyorsunuz adını =).[signature][hline]G3nk...
Sosyal ağlarda paylaş

Gamalı haç Afganların bir sembolü ama tam olarak neyi temsil ediyor bilmiyorum.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Sosyal ağlarda paylaş

EVet bunu DeviantART forumuna girmistim ben konu olarak. Buraya da dusunuyordum sonradan vazgecmistim nedense. Max isimli film vardi sanirim orada tamamen bu konudan yaklasmislardi hitlerin hayatina ve kendisine resim satislarinda yardim edicek yahudi kisinin olmesinden sonra tamamen askeri olaylari tercih ediyor ve savaslar basliyordu. Dunya degnesi ne kadar kucuk birseye bagliymis dedim.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...