Xenus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 https://gamesrepublic.com/game/strategy,sid-meiers-civilizationr-vi---digital-deluxe,11019.html yardırın gençler. vpn kullanmanız lazım yalnız, TR ip'de cart'a eklenmiyor nedense. %5 indirim kodu: REGISTER-5-OFF kredi kartı ile aldım. 5-10 dk order'ı process ediyormuş bekliyorum bakalım. edit: hala processing'te. panikle ms edge'i açmışım payment hata verdi orada. chrome ile alayım derken vakit kaybettim, buraya da geç yazabildim. şuan muricalılar ddosluyor siteyi zaten. paypal ile alanlara hemen gelmiş key sanırım. hey gidi :( eh processingte patladı sanırım, birde karttan çektiler parayı. şimdi refund bekle. order processingte hala ama oyun libraryden de silindi. paypal olmaz, aral fahiş fiyat çeker. allah kahretsin böyle ülkeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Ahaha editler ile birlikte Bir beleşçinin dramı olarak değiştirebiliriz bence başlığı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 dfspgjsdfg would laugh again 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 düzelttiler fiyatı. site de iyice gitti. benim order hala duruyor ama refund basarlar herhalde. paypal olsa ateşmiştim, ne güzel günlerdi onlar. patiyede alırdım belki meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 ® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 schindler's listten beri böyle dram görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 tatava yapmayında f5leyin sizde. fiyat değişmemiş hala 16$ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Somethings are worth fighting for yürü be koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 fiyat duruyormuş ve bir sürü alan var yabancı sitelerde. ben daha sayfayı bile yükleyemedim dünyanın en rezil sitesi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 abi saat üç buçuktan beri almaya mı çalışıyorsun ya ahahahhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 yok be abi. ben orderı ilk dklarda verdim ama key gelmedi bana. belki gelir diye bekliyorum bi umut. para provizyonda bekliyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 paypal açık olaymış iyiymiş ya harbi, o kadar uğraştığına değsin bari yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Next episode on the drama ABİ KREDİ KARTIM HEYKLENDİ ACİL YARDIM PLS (saat gecenin 4ü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 ne hacki olm manyak mısınız? official retailer bu. adamlar binlerce key yolladı gg olmuşum ama paypal olsa kapmıştım keyi meh. üçüncü dünya ülkesi kartıyla us vpn ile oyunu alınca flag verdi herhalde dandik payment processorleri. https://i.imgur.com/Ob0AGP0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar