Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 olur kardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 mc donalds oyuncagı koysan 3-4 tane daha çok para eder tüm listeden sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 ahahahhahahhahahahhah abv diyorum sadece Abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 abi garaj satışı değil ki keriz silkeleme bu. evde atmaya üşendiğim çöpleri gelin alın üstüne para verin gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 altı ayda bir evdeki bu tarz eşyaları bir çöp poşedine doldurup atıyorum, utanmadna 10 liralık şeyleri kargoyla satmaya çalışıyor adam. 20 lira verelim de at şunları çöpe emeğine yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 taso satsan daha cok musterin olurdu en azindan bir tane rahatsiz cikardi jhagfsdjhad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Wireless Range Extender lazm bana ama 100 vermem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 olorin84 said: Wireless Range Extender lazm bana ama 100 vermem :) 75'e okeysek yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 SA Xtorm Cube USB Power Hub eklendi. Kendi power'ı olan bir USB hub gibi düşünebilirsiniz, birden çok cihazınız varsa hepsini tek yerde toplayın gitsin işte. 50 TL'ye bırakırım, sıfır. Alet bu: https://www.xtorm.eu/en/xtorm-cube-usb-power-hub/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 "roket adam" said: SA Xtorm Cube USB Power Hub eklendi. Kendi power'ı olan bir USB hub gibi düşünebilirsiniz, birden çok cihazınız varsa hepsini tek yerde toplayın gitsin işte. 50 TL'ye bırakırım, sıfır. Alet bu: https://www.xtorm.eu/en/xtorm-cube-usb-power-hub/ Bunu alacağım ben. Öm leşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Rocket mesaj kutun dolu , Garanti veya TEB iban var ise ver, ilk fırsatta gönderem paranı onlardan hemen gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 USB hub satıldı. Gerisi duruyor. Özellikle repeater talip arıyor kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 HDD'leri okutsaydık keşkem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 usb stick boyutunda hdd'ler neredeyse, kim napsın onları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derbeder31 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 HDD ler SATA mı? IDE mi? belirtirseniz iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Hepsi SATA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derbeder31 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 mesaj kutuna bak yiğidim.(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derbeder31 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 mesaj kutun doluymuş (:D buradan teklif edeyim bütün hdd lere 12 kuveyt dinarı Enpara hesabından atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 derbeder31 said: mesaj kutun doluymuş (:D buradan teklif edeyim bütün hdd lere 12 kuveyt dinarı Enpara hesabından atarım. Kaç TL ediyor? Dövize epey açığız bu ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derbeder31 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 "roket adam" said: derbeder31 said: mesaj kutun doluymuş (:D buradan teklif edeyim bütün hdd lere 12 kuveyt dinarı Enpara hesabından atarım. Kaç TL ediyor? Dövize epey açığız bu ara :) dolar euro dansöz gibi yerinde durmuyor en azında bu sabit sayılır :) sana da özelden yazamıyoruz mesaj kutun dolu sürekli. Türk lirası atarım sen hele bi ortaya gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 nick çok tehlikeli ya dikkat et, elden teslime sakın yanaşma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derbeder31 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Liebe said: nick çok tehlikeli ya dikkat et, elden teslime sakın yanaşma bence Nicki öylesine yazmışım hatırlamıyorum :) o kadar rica ettim değiştirmiyorlar. Bende olsa bende elden teslim etmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derbeder31 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Hala mesaj atamıyorum konu sahibine mesaj kutusu dolu hayırdır neden silmiyorsun mesaj kutun da hazinemi var :) Whatsapp matsapp numaranı ver bari bir türlü görüşemiyoruz. :) Arkadaşlara hdd lazım acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 derbeder31 said: Hala mesaj atamıyorum konu sahibine mesaj kutusu dolu hayırdır neden silmiyorsun mesaj kutun da hazinemi var :) Whatsapp matsapp numaranı ver bari bir türlü görüşemiyoruz. :) Arkadaşlara hdd lazım acil Gönder müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 "roket adam" said: 75'e okeysek yolluyorum ya ben bunu memleketteki eve alayım diyordum, alt kata yetemiyor modem. Ama modem de aşırı tırt, TTNET'in verdiği Airtieslardan. Komple onu değiştirsem daha mı iyi olur emin olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar