Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Bir kaç gündür eşimle beraber E-sigara'ya başladık. Aldığımız yerden Natura isimli likit geldi ama eşim sert buldu. Başka likit alayım diyorum. Diyorum ama internette bakınınca bu konunun acayip derecede dallanıp budaklandığını gördüm. Türkiye piyasası malum, her şeyin sahtesi yapılıyor. Bunların da deli gibi varmış. Tamam sigarayı bırakıyoruz falan ama merdivenaltında yapılmış, ne olduğu belirsiz liktlerle de kendimizi ayrıca riske atmak istemiyoruz haliyle. Ayrıca sipariş verip de elinde boş kutuyla kalanları falan da okudum. Cennet vatan tam bir üçkağıtçıların harman olduğu yer :) Bildiğiniz, güvendiğiniz bir marka, satış yapan yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 18mg geliyor sanırım naturalar ben yarı yarıya vg basıyorum 2 kat likit oluyor 9mg gayet de içiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 http://www.puflikit.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Yerli likitlerin hepsi kötü, yurtdışı markalara yönelmeni öneririm. https://discord.gg/0cWRx5RJNkFHkgBK Discord'da yardımcı oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Selamisahin said: Bir kaç gündür eşimle beraber E-sigara'ya başladık. Aldığımız yerden Natura isimli likit geldi ama eşim sert buldu. Başka likit alayım diyorum. Diyorum ama internette bakınınca bu konunun acayip derecede dallanıp budaklandığını gördüm. Türkiye piyasası malum, her şeyin sahtesi yapılıyor. Bunların da deli gibi varmış. Tamam sigarayı bırakıyoruz falan ama merdivenaltında yapılmış, ne olduğu belirsiz liktlerle de kendimizi ayrıca riske atmak istemiyoruz haliyle. Ayrıca sipariş verip de elinde boş kutuyla kalanları falan da okudum. Cennet vatan tam bir üçkağıtçıların harman olduğu yer :) Bildiğiniz, güvendiğiniz bir marka, satış yapan yer var mı? abi sen bosanmistin hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 one hit wonder'ı nBase ile karıştırıp kullanıyorum bu aralar. baya memnunum kendisinden. arada da joyetech desert'a dönüyorum veya sek nBase içiyorum. özel günlerde de five pawns castle long takılıyorum dsfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 merdiven altında kendi likitimizi kendimiz yapıyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Direk nbase iciyorum ben de, cok cok cok cok daha saglikli. Gida aromalarini cigere cekmenin nasil etkileri olacagini tam bilen yok daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 OHW Tekel Votka gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 öyle tekel votka olsun şişe şişe alayım dsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar