Komodo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 sol kol önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Ölürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 askere giderken 125kg idim, doktor az yazdı gideyim pls diyince 82kg geldim askerden tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 kilo askerlik muhabbetinde ciddi değildir ya. o kadar aptal olamaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 zaten şişmansan aptallık değil çok mantıklı birşey. al az daha çürük al gitsin. askere gittim ve hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Yoo gayet ciddiyim. Zaten 100 kilo falandım , baktım 115 gerekiyor askerlik için , 120 oldum nolur nolmaz diye ve askerden yırttım. Daha tam yırtmadım ama ilk sene tecilimi aldım , seneyede gittiğimde bu kiloda olursam yırtıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 abi az daha al dediğin 125 kilo oldum diyor adam ki bi kere alınmıyor o çürük raporu dediğin şey. 2 sene gitmiyor musun kontrole arka arkaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 lan ben dalga geçiyordur diyordum onun için ama bambaşkaymışsın sen. 50-60 kilo nasıl vermeyi planlıyorsun 1 sene sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Aradan 1 sene geçtiğinde hala bu kiloysam sonra vermek için acelem yok ki? Ayrıca planım yaklaşık 40 kilo vermek 50-60 değil. E onuda 3 ayda vermeyi planlamıyorum , 2-3 senede yavaş yavaş veririm, ayda 2 kilo olarak bile versem yeter acelem hiç yok. Zaten bi tık dikkat edince ilk 5-10 kilo çok çabuk gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 heder 2023 diyorsun bi nevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Hodor 2023 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 abi ben esinin melek oldugunu düsünyorum. adam evlilik yil dönümünü unutur. yenge affeder. ise yaramaz dogru düzgün calismaz. girdigi firmayi batirir. yenge yine bisi demez birde ÜSTÜNE EV alir. kendisi siskodur 3 adam yiyecegi mutfak masrafi var. yenge yine de bu adami besler. cok sanslisin mithat rly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Farkındayım :D Baya efsane bi hayatım var. Bi tek sağlık sıkıntı işte gerisi süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Şu topici okudukça yaşama sevincim geri geliyor valla , mutlu oluyorum sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 mithat seni bi kez göztepe'deki basket toplaşmalarından birinde görmüştüm. o zamandan belliydi sende bişiler olduğu. şu topicle daha iyi anladım valla. asfdsadfsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Zaten bi sen bi ben vardık ne buluşması :D birileri geldi de gruplaştıydık , patiden bi sen bi ben vardık. Çocuğun birine gidip 'paticik?' demiştim , o bakışı hala unutmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Onun arkasına birde benle halı sahaya devam etti, ben kaleye gel dedikçe forvete doğru gidiyordu, notunu ben de o zaman vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 başka foruma yazıyodur onu halısahaya gittim defanstan kaleye gel diyolar ben uzaklaşıyorum zaten 60dk maç 20dk ses çıkarmasalar, 20dk başkası geçse 20dk oyalarım diye düşündüm kaleye geçmedim ne geçicem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Yok la bekteydim ben o maç , baktım ki 110 kilo adamı bekte oynatıyor takım , dedim futboldan anlamadıkları belli ben kafama göre takıliim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 forvette çok etkiliydin gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Ahahahah maçlar böyleyse patinin geleyim arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Fistan said: başka foruma yazıyodur onu halısahaya gittim defanstan kaleye gel diyolar ben uzaklaşıyorum zaten 60dk maç 20dk ses çıkarmasalar, 20dk başkası geçse 20dk oyalarım diye düşündüm kaleye geçmedim ne geçicem diye ahah tespit başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 yok geyik haftalardan biriydi o, yoksa guts vs skilz konuşuyordu normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Benim futbol yeteneğim olmadığı zaten çok bariz o tartışılmaz bir gerçekte , mazeret olmasın ama kalede ki arkadaş benim iki katımdı , BENİM iki katımdı diyorum bak , zaten hali hazırda benim için 'mithat benim iki katım' diyen insanlar var , o arkadaşların dört katı ediyor. Bi de 3 kere geldim totalde , 3ünde de aynı muhabbet döndü habire sağ açık oynatıldım , habire çaktırmadan çaktırmadan ilerledim sıkıntıdan , lan halı sahada bekten kim gelecek bütün gün oturup sigara içerdim orda kalsaydım , bi kişi vardı şimdi nicki hatırlamıyorum ama göbekte oynuyordu o baya iyiydi , gerisi klişe beyaz yakalı futbol oynuyor tipli maçtı. Pek bir yetenek yoktu %95 guts , %5 skills döndü 3 maçta da. He tekmeye kafa atanlar var mıydı vardı , buna yetenek dersek yetenekte vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar