Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 5. Hafta | Beşiktaş - Benfica | 23 Kasım Çarşamba - 20.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

kayserili said:

Bjk nin en büyük sıkıntısı abi. Kendilerini bi halt sanıyolar.
Yerlerini bilseler iyi takımlar aslında.

benjani said:

https://twitter.com/errdemglr/status/801492443162152960

bu mesajdan sonra arkadaşın yerini bilmiyoruz en son bunu yazmış

bilen varsa bize de haber versin

Yeriniz burası bakta öğren basit takım taraftarı:

https://www.youtube.com/watch?v=FmZEqrcUVls

Sanki yenmiş gibi gruptan çıkmış gibi sevinmek sizin gibi daha ömrü hayatında cl de gruptan çıkamamış taraftarlara yakışır.
Bak buda şu anki puan durumunuz:
http://www.mackolik.com/Puan-Durumu/s=43182/UEFA-Sampiyonlar-Ligi

Yerinizi biliceksiniz dediğim de o.
Şerefli 3.lüklerle övünmek bi bok değil.
Bi başarı gösterin sonra övünün.

Al bak buda büyük takım nası olunuyomuş onun göstergesi basit takım taraftarı:
http://www.hurriyet.com.tr/besiktas-1-4-galatasaray-super-kupa-galatasarayin-40190471
Bu sezon alınabilecek tek kupa.
Ağzınıza vura vura almışız kupayı.
Buda kupa sayısı:
http://kupasampiyonu.com/
Son 5 sene içinde 3 kez şampiyon olmuşuz. 10 tane kupa almışız.
30 küsür yılda 10 kupanız yok.
O yüzden yerinizi bileceksiniz.

Ayrıca 50 kez söyledim tekrar ediyim:
Çıkma ihtimaliniz 0a yakın ama bozuk saat bile 2 kez doğruyu gösterirmiş.
Dolayısıyla en büyük dileğim bi üst tura çıkarssanız LC ile eşleşmeniz.
Bi 8 - 10 tane daha yiyin de aklınız başınıza gelsin.
Mesaj tarihi:
Dun aksam yaşananlar gerçekmiş günaydın (:P)

Maci aldıran direk taraftardi dün aksam
0-3 olduktan sonra bile takıma karşı en ufak bir tepki olmadı, moral bozulmadı.

Devre arasinda takim tribünlere çağrıldı alkışlandı. Cidden cok güzeldi o anlar

Arkadaşa dedim 3-3 bitecek bu mac diye, sahada öyle bir oyun görüyor musun ki demişti, valla bu sene hic 46dk oynamdik hep 45dk oynayip isi bitirdik yine oynarız demistim ki öyle oldu.

Penaltı'yi tribun baskısı aldirdi resmen orta hakemin bu kadar bariz penaltiyi gormeyip yardimciya sorması fiyasko.

Sürekli itti seyirci 1-3 olunca boyle kopan mactaki tek skor değil de galibiyet golü atmışız gibi sevindi tribünler çünkü takimin kaybetmeyecgine, savasacagina dair inanc vardi 3-3 olunca 4 istendi oyuncular skoru tutalim istedikçe tribün hala itmeye çalışıyordu fabri'ye ilk defa bu yuzden kizildi falan sdfs

Stad guvenlik kameralari bizim grubun 3. Goldeki halini çekmiştir keşke yayinlansa acayip seyler oldu sffsf

Bu seyirci onunde takim cidden cok guclu duruyor umarim böyle devam eder
Mesaj tarihi:
napoli - kiev maçının sonucu süper oldu.

napoli, benfica deplasmanına gidecek, berabere biterse o maç bize bile beraberlik yetiyor. İkili averajda napoliyi geçiyoruz.

daha önce bjk topicinde de yazmıştım, bu maç berabere olarak yazılırdı, nitekim anormal şekilde berabere bitti.

Hoş şu maça 3-0 benfica yener diye iddia oynamam da efsane ahaha

ayrıca sırf laf atmak için buralarda gezinen ergen veletlere* de cevap vermeyin, gerenk yok. siz yanıt verdikçe kendilerini bir şey sanıyorlar.

*rakamsal yaşın velet olmayabilir ama akıl yaşın velet seviyesinde

edit: puan durumunu yanlış hatırlamışım. benfica yenerse beraberlik yetiyormuş dasda
Mesaj tarihi:
Bjk bu ülkede Trabzonspor-Bursaspordan daha çok şampiyonluk almasının tek sebebi İstanbul çıkışlı olması.
Onu bilin istedim.
Yani yerinizi bilin.
3. sünüz bu ülkede önem-başarı-büyüklük olarak.
Hepte öyle kalacaksınız.
Bunun farkında olursanız yerinizin de farkında olursunuz.
Mesaj tarihi:
ben boyle sacma sapan goller yedikten sonra geri donus yapılan mac gormedim 2. gol haric asiri beles goller yedik atiba reyiz sicti sivadi tam da macinda ebubekirin attigi 3. golden sonra mekanı yıkıyorduk nerdeyse iki gol yiyince stadı terkeden malum taraftarlara ders niteliginde bir mac oldu GG haric herkesin emegine saglik yana-geriye-yana-geriye cildirtti ibre
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

ikili averaj sistemi farklıymış lan.

deplasman golü değil birbirinden alınan puana bakıyormus.

napoliden üstünüz

benfica ile eşitiz genel averaj'a bakılcak

berabere kalırsak benfica kazanırsa napoli'yi 2li averajda geçiyoruz (4 puan vs 1 puan)

berabere kalırsak napoli kazanırsa benfica'yı genel averajda geçiyoruz ( 2 takım da +1 averajda, yenilince haliyle bizden kötü olcak)

yani çıkmama için olasılıklar 1 kaybetme 2 bizim maç ve diğer maçın aynı anda berabere bitmesi kalan herşeyde biz çıkıyoruz

yok abi deplasman golüne bakılıyor genel averajdan önce.

yani napoli kazanır da biz berabere kalırsak benfica çıkıyor.

deplasman golü > genel averaj
4. madde > 6. madde

kurallar

The teams are ranked according to points (3 points for a win, 1 point for a draw, 0 points for a loss). If two or more teams are equal on points on completion of the group matches, the following criteria are applied in the order given to determine the rankings (regulations Article 17.01):[3]

1-higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question;
2-superior goal difference from the group matches played among the teams in question;
3-higher number of goals scored in the group matches played among the teams in question;
4-higher number of goals scored away from home in the group matches played among the teams in question;

5-if, after having applied criteria 1 to 4, teams still have an equal ranking, criteria 1 to 4 are reapplied exclusively to the matches between the teams in question to determine their final rankings. If this procedure does not lead to a decision, criteria 6 to 12 apply;

6-superior goal difference in all group matches;
7-higher number of goals scored in all group matches;
8-higher number of away goals scored in all group matches;
9-higher number of wins in all group matches;
10-higher number of away wins in all group matches;
lower disciplinary points total based only on yellow and red cards received in all group matches (red card = 3 points, yellow card = 1 point, expulsion for two yellow cards in one match = 3 points);

Mesaj tarihi:
Ahahaha zavallıya bak. Sinirden kendini öpecek

Bundan 6 ay önce Fenerbahçe'yle berabere kaldı diye sevinçten havalara uçanlar, bugün 3-0'dan ŞL maçı çeviren takıma dil uzatıyor.

Ekmek üzerine sürecek kadar aklınız yok lan ahahaha.
Mesaj tarihi:
bu kek kalıbı kim?

neyse

Güntekin çok güzel yazmış.
Benfica savunması kalenin 40m ilerisinde. Beşiktaş dar alanda oynayamıyor. Yanlara da çıkamayınca aniden 3'lük olduk.
Kesin kazanmamız lazımdı 3-0 dan 3-3 bir başarı değil aslında biz soktuk kendimizi oraya ama oradan geri dönmek efsane oldu tabi.

Namağlup gidiyoruz iyi hoş da evde 3 maç yaptık 3'ü de berabere. Evimizde puan almalıydık. O kiev hala bize pahalıya patlayabilir.
Yine de Feda sezonları sonrası bu noktada olabilmek çok büyük bir başarı.

Ayrıca Atiba'nın o formayı yerden alması...
Efendi Beşiktaş resmen ya! :)
Mesaj tarihi:
kayserili said:

Bjk bu ülkede Trabzonspor-Bursaspordan daha çok şampiyonluk almasının tek sebebi İstanbul çıkışlı olması.
Onu bilin istedim.
Yani yerinizi bilin.

ne alaka lan
kayserili said:

doğru, bir beşiktaşlı olarak çok net söyleyebilirim ki galatasaray ve fenerbahçe bizden daha başarılı ve daha büyük kulüplerdir.
ancak önemini sana soracak değiliz. her kulübün önemi öncelikli olarak kendi taraftarınadır. ayrıca devrine göre de değişir. bugün türkiye adına beşiktaş daha büyük bir sahnededir, haliyle daha önemli bir pozisyondadır.
kayserili said:

Hepte öyle kalacaksınız.

kaynak götüm.
ayrıca "de" ayrı.
Mesaj tarihi:
kayserili said:

Onu bilin istedim.
Yani yerinizi bilin.
Hepte öyle kalacaksınız.

babası uykudan kalktığında bir şey diyememiş :(
Mesaj tarihi:
bu arada maçın heyecanına konuşamadık ama benfica'nın yeni 40 milyonluk adamı direkt semedo ya, bu sene üstüne inanılmaz koymuş. çiğ etle beslenmiş gibi lavuk aynı bjk pozisyonunda hem çıkarken hücumda pres yaptı hem de 4-5 pas sonra savunmada geldi oyun bozdu falan. müthiş bi ciğer var, onun yanında top tekniği vs. de iyi

guedes falan da kesin satılır yıl sonu yine, takımın açık ara en iyisiydi. zaten o çıktıktan sonra iyice bittiler.
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

abi ben de acayip uykuluydum zaten ilk yarıyı zar zor seyrettikten sonra yattım tableti alıp, idmantv açıktı. sızmışım daha ikinci yarı başında.
sonra azeri qardaşlarımın 3-3 oldu gibisinden bağrışlarına uyandım. dedim herhalde rüyadayım lan bu maç hiç 3-3 olacak gibi durmuyordu :D
hala şaşkınlık içerisindeyim. böyle geri dönüşlere çok alışkın değiliz. takıma da taraftara da ayrı ayrı helal olsun.

DoubleW said:

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'den sonra 3-0 geriye düşüp 3-3'ü yakalayan ilk takım oldu (Anderlecht'e karşı, 2014'te)

nasıl ilk takım abi koskoca 2005 finali var 3-0 sonrası 3-3 olan. uzatmalarda da shevchenko ne gol kaçırdıydı kalenin dibinde, hala gözümün önünden gitmez :D

3-0 olunca kapattım. Ki ilk defa muazzam bir yayın yakalamıştım nette :)

sonra içtim ettim sızmışım. 2 gibi kalktım hass maç noldu acaba dedim
korkudan bakamıyorum 5-6-7
Serde Beşiktaşlılık var abi :)

bi baktım 3-3 hemen özetleri izledim falan.
Mesaj tarihi:
kayserili said:

Onu bilin istedim.
Yani yerinizi bilin.
Hepte öyle kalacaksınız.

oy bebişim kıskandın mı sen? Clde olmayınca tabi insanın morali bozuluyor güzel güzel maçları izledikçe :) 3-0 iken de yerinizi bilin demişsin ama sonra bizim takım golleri oturttukça moralin bozuldu herhalde hahahaha
  • Yeni Oluştur...