Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 5. Hafta | Beşiktaş - Benfica | 23 Kasım Çarşamba - 20.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar.
Güneş yalnız'da olsa, etrafa ışık saçar.
Üzülme, doğruların kaderidir yalnızlık.
Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar.

yapıştır kartalım..
Mesaj tarihi:
bLackcha0s said:

ulan parasını vericem kendime app yaptırıcam bilet çıktığı anda arasın beni defalarca

cok cok iyi para vereceksen ben bizzat basgani arattiririm sana..
Mesaj tarihi:
dana22 said:

bLackcha0s said:

ulan parasını vericem kendime app yaptırıcam bilet çıktığı anda arasın beni defalarca

cok cok iyi para vereceksen ben bizzat basgani arattiririm sana..

başgan beni arar bileti de 2 kere satıp maça sokmaz donanımhaber ölücüleri aramasın
Mesaj tarihi:
cicibeybe said:

valeq aglar

Adamın sucu yok hocası kendi lig maçından önce Beşiktaş'in CL de attığı gol için ofsayt diye konuşan aslen alt yapı antrenörü oln bay ağlak rikerink

Imam osurursa cemaat sicar

Derbi topigine yazacak yüzü yok gelip CL mac topigine ağlar anca
Mesaj tarihi:
rhodolfo sakatlanmış bu maç yok. sakatlanmasa bence marcelo - rhodolfo stoperleri yapıp tosiç'i sol beke, adriano'yu sol açığa alacaktı. gg'nin yükselen performansı göz önüne alınırsa bence şu kadro çıkacak.

fabri
gg - marcelo - tosiç - beck
atiba - inler
quaresma - tolgay - adriano
aboubakar

60 gibi oğuzhan'ı alıp aboubakar'ı kaçırarak gol buluruz gibi. inler umarım düzgün oynar bu maç. işin kötü yanı benfica'nın tüm sakatları iyileşti, son 8 maçlarında da 7 galibiyet almışlar.
Mesaj tarihi:
beraberlik iyidir, inş galibiyet çıkarırırz.

4 puan kimseye bakmadan üst tura çıkartıyor. o yüzden kazanacağız diye şartlanıp yüklenmeye gerek yok.

Yine de üst tura çıkmaya kendimizi %100 layık görüyorsak içeride yenmek gerek Benfica'yı ama çekmeden. Umarım galibiyet olur işte de Kiev'e tek puan için gitmek zorunda kalırız.
  • Yeni Oluştur...